Kādus pulciņus apmeklēt Tavam bērnam? Uzzini pēc bērna zodiaka zīmes!

BERNU

Mūsdienās ir tik plašs brīvā laika pavadīšanas veidu klāsts, ka reizēm var apjukt- ko labāk izvēlēties manam bērnam? Uzzini, kādas aktivitātes būtu vispiemērotākās, pēc viņa zodiaka zīmes!

 

Ja Tavs bērns ir Auns:

Tā kā Auniņi ir ļoti enerģiski un aktīvi, piemērotas būtu sporta aktivitātes, it sevišķi tādas, kur jāskrien un jāsacenšas. Piemērotāki būtu individuālie sporta veidi, jo Auns ir izteikts līderis un, kamēr vēl maziņš, nelabprāt atdos bumbu citam- it sevišķi, ja jāsacenšas, kurš būs labāks. No tā izriet, ka piemēroti būtu tādi sporta veidi kā teniss, pludmales volejbols (Auniem patīk būt saulītē un pie dabas), vieglatlētika. Auniem ir jāpārbauda un jāliek lietā savs ķermenis, līdz ar to, auto, moto, velo sporta veidi nebūs tie piemērotākie. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir svarīgi, lai viss būtu atkarīgs tikai no viņiem- lai viņu ķermenis ir tas, uz ko jāpaļaujas, nevis velosipēds vai automašīna. Auns varētu sasniegt panākumus arī sporta dejās, vai citās dejās, kuras nav lēnas (tautiskās var būt arī pārāk mierīgas). Auns ir arī radoša zīme, taču, tā kā problēmas var būt ar disciplīnu- ilgstoši sēdēt un izšūt vienu sedziņu, tad šis radošais potenciāls paliek neizmantots. Lietderīgi būtu visu apvienot, piemēram, reizi nedēļā vest bērnu sportot, bet otru reizi- zīmēt.

Ja Tavs bērns ir Vērsis:

Vēršiem grūti būt tiem žiperīgākajiem- viņiem jāmācas grācija un ātrums. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir fiziskā ziņā ļoti izturīgi, viņi var nodarboties ar sporta veidiem, kuros ilgstoši jābūt formā- basketbols, futbols, florbols utt. Mazajam Vērsim ir svarīgi būt labākajam, tikai viņš to, iespējams, neizrādīs, jo labprāt patur emocijas pie sevis. Vērsim piemīt arī mākslinieciskās dotības, taču ne klasiskā izpratnē- viņš visticamāk nepratīs skaisti zīmēt vāzes un cilvēkus, taču pratīs ļoti harmoniski sajaukt krāsas vai sakārtot priekšmetus. Vērši mākslā ir izsmalcināti, līdz ar to, visbiežāk nedara neko, jo nespēj izpaust savu dziļo izpratni par skaistumu tā, lai to uztvertu arī citi. Vērsim labāk nepiedāvāt nodarbes, kurās īpaši jāizmanto prāta spējas, jo, viņi savas nodarbes laikā, labprāt, kaut kur „aizpeld”. Piemēram, šahs vai dambrete nebūs īstā vieta, kur Vērsītim spīdēt. Tajā pašā laikā, Vērši labprāt darbojas ar rokām- keramika, lidmašīnu modelīšu veidošana, utt. Vērši var būt labi hokejisti, jo šajā sporta veidā ir nepieciešama liela izturība. Vienīgi jautājums, vai spēsiet nodrošināt komfortablus apstākļus, piemēram, treniņa laikā iedot padzerties, pajautāt, kā Vērsītis jūtas. Vērša netikums ir arī slinkums, taču ja Vērsis jūt rūpes par sevi, tad tā cilvēka dēļ viņš var piespiesties un izdarīt to, ko no viņa gaida.

Ja Tavs bērns ir Dvīņi:

Šīs zodiaka zīmes mazie pārstāvji būs ļoti labi visur, kur jāsadarbojas ar citiem. Viņu stiprā puse ir komunikācija, taču vājā- spēja ilgstoši darīt vienu lietu un tajā iedziļināties. Dvīņi var mainīt savas domas par to, ko vēlas darīt, itin bieži, taču vecākiem nav vērts par to iespringt. Vislabāk Dvīnis jutīsies dziedot, vai dejojot, taču dejas nedrīkst būt pārāk ātras, vai tādas, kur precīzi jāizpilda katra kustība. Protams, ja vēlaties tieši uzlabot tās kvalitātes, kuras nav visspēcīgākās- vediet Dvīni uz baletu, jo tur ir jāmācās viss tas, kas Dvīnim sagādā grūtības, taču tajā pašā laikā, šķistu interesanti, jo tā tomēr ir deja- gaisīga, viegla kā Dvīņi paši. Dvīņi varētu arī gleznot, taču tad tā būtu vairāk krāsu jaukšana, nekā skrupuloza priekšmetu, cilvēku attēlošana.

Ja Tavs bērns ir Vēzis:

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir diez gan emocionāli un jūtīgi, it sevišķi, bērna gados. Vēžiem ir piemērotas nodarbes grupās, pretējā gadījumā, viņi var justies vientuļi. Tomēr, svarīgi, lai šī grupa nebūtu pārāk liela. Piemērotas būtu tautiskās dejas, jo Vēži spēj novērtēt senču vērtības, viņi ir to glabātāji. Vēži var dziedāt arī korī, jo viņu pastiprinātā spēja just, būtu pozitīvs pienesums mākslinieciskā izpildījuma ziņā. Vēzis pašaizliedzīgi darbosies kolektīvā, ja tas būs kļuvis par viņa otru ģimeni- ar sirsnīgām un draudzīgām savstarpējām attiecībām. Savukārt, sports nav Vēža stiprā puse, ja nu vienīgi- peldēšana, jo Vēzis, kā Ūdens stihijas pārstāvis, labi jūtas ūdenī. Vēzim nav izteikta sacensības gara, līdz ar to, viņam var trūkt motivācija būt labākajam vecāku izvēlētajā jomā. Nevediet Vēzi uz pulciņiem, kur ir izteikta disciplīna- nevis tāpēc, ka Vēzis nespētu būt disciplinēts, bet gan tāpēc, ka viņš kļūtu nervozs, ja skolotājs paceltu balsi, vai būtu ļoti stingrs, kaut vai pret citiem.

Ja Tavs bērns ir Lauva:

Mazās Lauviņas ir ļoti radošas, viņām patiks darīt jebko, ja vien to novērtēs vecāki. Lauva ir arī pašaizliedzīga zīme, līdz ar to, ilgstoši spēs nodarboties ar kaut ko, kaut vai tikai tāpēc, ka to vēlas vecāki. Lauvas var gūt panākumus gan sportā, gan mākslās, taču drīzāk tām ir jābūt aktīvām nodarbēm, piemēram, basketbolam, futbolam, dejošanai. Mierīgas, pasīvas nodarbes var šķist garlaicīgas. Lauva ir ļoti enerģiska zīme, taču, atšķirībā no Auna, viņa labprāt sadarbosies ar citiem un arī godīgi dalīsies ar panākumu uzslavām. Protams, viņa gribēs būt līderis, taču tikai tāds, kuru atbalsta visa komanda. Jo Lauva paliek vecāka, jo mierīgākas nodarbes var piedāvāt, piemēram, zīda apgleznošanu, mūzikas instrumenta spēlēšanu. Tā kā mērķtiecība ir pietiekami izteikta, Lauvu var vest uz pulciņiem, kur rezultāts jāsasniedz ar ilgstošu darbu.

Ja Tavs bērns ir Jaunava:

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir izteikt loģiskā domāšana, ja vēl nav, tad to noteikti var attīstīt. Kas zina, varbūt tieši Jūsu bērns būs mazs ģēnijs! Nemokiet Jaunavu ar sportošanu, šai zīmei ir nepieciešams kaut kas inteliģentāks, tāds, kur vairāk jādomā. Vai nu tas būtu Šahs, Dambrete, vai kaut kas, kur jādarbojas mazajiem pirkstiņiem, piemēram, veidošana- keramika, modelīšu līmēšana. Jaunavas nav tās emocionālākas zīmes, līdz ar to, mākslinieciskās dotības arī nebūs sevišķi izteiktas. Šai zīmei arī kā Zemes stihijas zīmei, svarīgi, lai nodarbe nenes negaidītus pārsteigumus. Viņām patīk paredzamība. Jaunavas var būt ļoti lunkanas, ir mērķtiecīgas un spēj izturēt bargu disciplīnu, taču, lai noskaidrotu, vai bērnam tomēr ir talants uz kādu māksliniecisku nodarbi- jāskatās bērna dzimšanas jeb Natālā karte. Ja ļoti gribās, var aizvest Jaunavu uz baleta nodarbībām vai dziedāšanu, tā būs piemērotāka par sporta dejām vai basketbolu.

Ja Tavs bērns ir Svari:

Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži paši nezina, ko grib, tāpēc vecākiem ir sevišķi grūti izdomāt, kas būtu vispiemērotākais viņu mazajai atvasei. Svariem patīk būt cilvēkos un sadarboties ar citiem bērniem, taču tā kā viņiem ir ļoti augsti standarti un prasības, tad viņi var būt arī neiecietīgi un gribēt pamācīt citus. Tiem citiem, protams, tas var ne sevišķi patikt. Lai parādītu Svaru vēlmi pēc harmonijas, mazās Svaru meitenes var vest uz modeļu skoliņu, kurā māca staltu stāju, pieklājīgu izturēšanos un tml. Viņas jau no bērnības ir īstas dāmas. Savukārt, Svaru puišiem piemērotas būs džentelmeņu nodarbes- paukošana, golfs, regbijs… Ja nav pieejamas šādas aktivitātes (kā droši vien arī ir), tad Svariem padotos dažādu valodu apguve, sūtiet savu mazo ķiparu uz svešvalodu pulciņiem. Svari varu būt ļoti mākslinieciski- viss atkarīgs no tā, vai vecāki šo talantu izkopj, vai nē. Viņiem ir ļoti laba krāsu izjūta, tāpēc, uzdāviniet otu- varbūt izaug jaunās paaudzes Pikaso.

Ja Tavs bērns ir Skorpions:

Šīs zīmes pārstāvis būs labprāt uzmanības centrā, lai arī cik netipiski tas izklausītos. Skorpioni ir dzimuši stiprinieki, kā arī labi panes stresa apstākļu, tāpēc šīs īpašības ir jāpārbauda un jāattīsta. Mazais Skorpions labprāt dziedās, dejos un būs ar izcilām aktiera dotībām! Viņi labprāt atrodas uz skatuves, jo tādejādi ir jāpārvar baiļu sajūta, kas mīt ik vienā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nemitīgi izaicina gan sevi, gan citus- viņi alkst pēc slavas un uzmanības, it sevišķi, kad ir bērni. Pajautājiet kādam pieaugušam Skorpionam, vai viņš bērnībā nesapņoja kļūt slavens, vai vismaz bagāts? Visticamāk saņemsiet pozitīvu atbildi. Ja Jūsu ģimenē aug mazs Skorpions, dodiet to prieku un ticiet viņa sapnim- izaugt lielam un slavenam. Skorpioni var gūt ievērojamus panākumus sportā, tieši savas izturības, mērķtiecības un ambīciju dēļ. Taču, neizdariet pārāk lielu spiedienu un neprasiet par daudz- šī zīme ir Ūdens stihijas, līdz ar to, tā ir arī ļoti jūtīga. Viņi dziļi pārdzīvo katru neizdošanos, taču to reti kad izrāda. Apkārtējie to tulko kā neaudzinātību, taču patiesībā, mazie Skorpioni vienkārši nezina, ka drīkst arī kļūdīties.

Ja Tavs bērns ir Strēlnieks:

Mazie Strēlnieki ir ļoti enerģiski, un, no visām Uguns zīmēm, visvairāk tendēti uz socializēšanos jeb komunicēšanu ar citiem. Tas nozīmē, ka viņiem labi padotos aktivitātes, kas jāveic sadarbojoties ar citiem, nevis individuāli. Strēlniekam ir svarīgi pārbaudīt savu ķermeni, līdz ar to, aktivitātes, kurās ir jāizmanto tehnika- auto, moto, velo, bērnības gadiem nebūs tās piemērotākās. Strēlniekam ir jāizzina uz ko viņš un viņa ķermenis ir spējīgs- cik izturīgs un lokans tas ir. Tā kā Strēlnieki labprāt atrodas uzmanības centrā, tad piemērotas būtu dejas, kur mazais ķipars varētu lēkt pirmajā rindā. Šīs zīmes pārstāvji spēj būt radoši, tāpēc ar mākslām ir uz Tu. Vienīgais, kas varētu traucēt kļūt par slavenu mākslinieku ir tā lielā enerģija, kas traucē mierīgi nosēdēt. Tādā gadījumā būtu vēlams apvienot 2 nodarbes, piemēram, divreiz nedēļā nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, un vienreiz ar gleznošanu, muzicēšanu, vai tam līdzīgi. Galvenais ir Strēlniekam ieaudzināt, ka ne vienmēr mērķi var sasniegt pa vienu dienu. Viņš daudz ko grib un arī apņemas darīt, taču, tikko kā paliek garlaicīgi, vai redzeslokā nonāk kas interesantāks, Strēlnieks iesākto var pamest pusratā.

Ja Tavs bērns ir Mežāzis:

Šīs Zodiaka zīmes mazajiem pārstāvjiem ir diez gan viegli atrast brīvā laika pavadīšanas veidu. Kāpēc? Jo viņi, lai ko darītu, vēlas būt priekšzīmīgi un labi bērni. Varbūt, ne vienmēr sanāk, taču Mežāzis uz to tiecas. Viņi, pēc dabas, ir ļoti ambiciozi, tāpēc visu izdarīs pedantiski, tā, kā to pieprasa skolotāja, vai vecāki. Mežāžiem grūti kļūt par māksliniekiem, jo tādas nodarbošanās var šķist bezjēdzīgas- ir vajadzīgs taustāms labums! Šīs zīmes pārstāvjus jāved uz pulciņiem, kur var iemācīties vai praktizēt to, kas noderēs ikdienā. Vēlams, lai to darot, var kļūt arī slavens! Mežāži, kā jau zīme ar izteiktu atbildības sajūtu, sadarbosies ar citiem, taču tikai tāpēc, ka tā ir jādara, nevis tāpēc, ka pašiem gribas. Viņi ir izteikti individuālisti, kuri nelabprāt paļaujas uz citiem. Ja vēlaties, lai mazais Mežāzis sporto, piemērots būtu teniss. Ja vēlaties, lai Jūsu atvase nodarbojas ar mākslu, tad piemērotākā būtu dziedāšana, vai kāda instrumenta spēlēšana. Mežāžiem ir svarīgi, lai viss būtu paredzams un iepriekš zināms, lai viņi var kārtīgi sagatavoties un parādīt sevi vislabākajā gaismā, tāpēc radošas aktivitātes, kur pēkšņi zilonis var no krūmiem izlēkt, nav ieteicamas. Protams, to var darīt, ja vēlaties attīstīt mazāk izteiktās kvalitātes.

Ja Tavs bērns ir Ūdensvīrs:

Šīs zīmes bērniem ir jānodarbojas ar aktivitātēm, kur jāatklāj kaut kas jauns. Mūzikas instrumentu spēlēšana priekš viņiem šķitīs garlaicīga, lai gan viņiem ir dotības uz mākslu. Tas vienkārši nav interesanti- iemācīties notis un to kā instruments funkcionē. Ko tad pēc tam? Ūdensvīriem ir svarīgi, lai var iedziļināties, lai var meklēt atbildes uz miljons jautājumiem. Piemērota nodarbošanās būtu fotografēšana, vai eksperimentēšana ar dažādām vielām. Kamēr Ūdensvīrs maziņš, dodiet viņam krāsas un caurspīdīgas bļodiņas ar ūdeni, kad paaugsies- labprāt ķīmiķos jau kaut ko nopietnāku. Ūdensvīri var būt ļoti labi tehniķi, jo viņiem patīk pārbaudīt, vai tas, ko viņš ir izdomājis, strādā, vai nē. Arī sports nebūs Ūdensvīru mīļākā nodarbe, jo tik galva, ir jāizmanto lietderīgāk. Ja Jūsu atvasei nebūs interesanti, viņa vienkārši nedarīs to, ko vēlaties, lai viņa dara. Un, ja, piemēram, citu zīmju pārstāvji ir gatavi darīt kaut ko tikai tāpēc, lai iepriecinātu vecākus, tad Ūdensvīrs ir pārāk neatkarīgs- viņu īpaši neiespaidos Jūsu neapmierinātā seja, kad iesāktais tiek atstāts pusdarīts. Bērni, Ūdensvīri, ir mazi indiāņi Džounsi, kuriem ir svarīgi atklāt noslēpumu- paskatīties, kas aiz tā visa slēpjas. Tikko kā noslēpums ir atklāts- tā vairs nav jēga turpināt.

Ja Tavs bērns ir Zivis:

Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti atrast pastāvīgu nodarbošanos, jo, tikko kā sāk palikt grūti, viņi to vairs nevēlas darīt, aizbildinoties ar visu iespējamo, tikai ne patiesību. Zivtiņām nebūs piemēroti pulciņi, kur nevar uzreiz redzēt rezultātu, kur tas ir jāsasniedz ar ilgstošu darbu. Līdz ar to, panākumi sportā ir maz ticami. Zivis vispār nav piemērotas fiziskam darbam, viņas ir piemērotas skaistumam un mākslai. Radošās aktivitātes ir tās, kur Jūsu atvase varēs spīdēt, it sevišķi, gleznošana, zīmēšana. Dziedāšana arī, taču, ne dejošana, jo, mūsdienās, dejot nozīmē trenēties- ir skates, festivāli, konkursi. Ja būtu brīvā deja, kur mūzikas pavadījumā- kā gribi, tā kusties, tad tas Zivīm būtu piemērots. Protams, kā jau Ūdens stihijas zīmei, mazās Zivtiņas priecāsies par baseina apmeklējumu, taču, tikko kā sāksies nogurdinoši treniņi un ātrumu un laiku, Zivtiņa labprāt aizpeldēs. Šai zīmei ir jūtīga, mākslinieciska daba, tāpēc pret viņu tā arī ir jāizturas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru