Kaislību horoskops visām zodiaka zīmēm 10 ballu skalā

VĒRSIS

Vīrietis AUNS (mīla 5, kaisle 8)

Gultā viņš ir trakulīgs, un viņa neparedzamība padara Tavu dzīvi ļoti aizraujošu. Ja vien Tu spētu atradināt viņu no strīdēšanās!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 9)

Tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena – Jūs lutināsiet viens otru ar maigumu, un sekss būs ļoti intīms un kaislīgs!

Vīrietis DVĪŅI (mīla 4, kaisle 7)

Viņa kustīgums saduras ar Taviem mājās sēdētājas ieradumiem, tomēr gultā šī cīņa novedīs pie kaislīgiem piedzīvojumiem.

Vīrietis VĒZIS (mīla 7, kaisle 8)

Tev un kaislīgajam Vēzim ir ļoti viegli saprasties. Jums abiem patīk būt kopā. Esi gatava ilgam un lēnam seksam!

Vīrietis LAUVA (mīla 5, kaisle 6)

Labas ziņas – viņa raupjā attieksme pret Tevi gultā ir seksīga. Ne tik labas ziņas – Jūs abi gribat būt noteicēji. Mēģiniet atrast kompromisu!

Vīrietis JAUNAVA (mīla 9, kaisle 8)

Ir viegli iedomāties nākotni kopā ar uzticamo Jaunavu. Viņa joki Tevi sasmīdinās, bet viņa uzmanīgā attieksme liks Tev sajūsmā notrīsēt!

Vīrietis SVARI (mīla 3, kaisle 4)

Šis rafinētais vīrietis pratīs Tevi lieliski aplidot, tomēr viņa pretrunīgā personība ir pārāk saspringta tiešajam Vērsim, it īpaši gultā!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, kaisle 8)

Jūtīgais Skorpions zinās, kad Tevi vajag apmīļot, un viņš palīdzēs Tev justies droši! Tu varēsi viņam atklāt visas savas fantāzijas!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 4, kaisle 3)

Tev patīk visu plānot, bet viņš dzīvo šim mirklim. Viņa vienreizējā prasme skūpstīties liks Tev justies ļoti pacilātai!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 9, kaisle 10)

Mīlēšanās ar šo vīrieti atstās Tevi bez elpas. Viņš var izrādīties Tavs īstenais dvēseles radinieks, kurš vēlēsies iekarot arī Tavu sirdi!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 5, kaisle 5)

Viņš ir ļoti īpašs un unikāls. Tev patīk viņa oriģinālais humors un seksam ar viņu nav ne vainas, tomēr viņš Tev ir pārāk dedzīgs!

Vīrietis ZIVIS (mīla 10, kaisle 9)

Kopā ar juteklisko Zivi Tu labprāt bieži paliksi mājās – veroties viens otrā ar mīlestības pilniem skatieniem!

Tava problēma ir tas, ka Tu neuzticies – bieži jautājumi par to, ko viņš dara, kad Jūs neesat kopā, liks viņam domāt, ka Tu jūties nedroši. Viņš ir Tavs īstais, ja izvēlēsies vakaru pavadīt kopā ar Tevi nevis draugiem!

 

DVĪŅI

Vīrietis AUNS (mīla 7, kaisle 8)

Tevi ieintriģēs viņa nespēja nosēdēt mierā, un tas, ka viņš prot pārsteigt. Padariet krāsaināku savu seksuālo dzīvi, izspēlējot nerātnas fantāzijas.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 4, kaisle 6)

Viņš Tev šķiet pārāk paredzams, tomēr par spīti Jūsu atšķirīgajiem raksturiem Jūs abi zināt, kas jādara, lai otrs izjustu kaisli.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 10, kaisle 8)

Tu esi satikusi sev radniecīgu dvēseli. Jūsu jautrās sarunas un muļķošanās vienmēr ielīksmo Jūs abus gan gultā, gan ārpus tās.

Vīrietis VĒZIS (mīla 3, kaisle 3)

Mīlēšanās ir jauka, taču viņš kļūst greizsirdīgs, piemēram, kad esi kopā ar draudzenēm, bet Tev ir vajadzīga brīvība!

Vīrietis LAUVA (mīla 9, kaisle 8)

Jūs abi esat ļoti sabiedriski, un Jums ir ļoti daudz draugu, kuri zina, ka Jūs esat tik kaislīgs pāris, ka ne mirkli nespējat atrauties viens no otra.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 5, kaisle 4)

Viņu piesaista tas, ka Tev nav aizspriedumu gultā. Viņš darīs visu, lai Tu kļūtu laimīga, pat skatīsies kopā ar Tevi salkanas mīlas drāmas.

Vīrietis SVARI (mīla 9, kaisle 7)

Viņš ir ideāls sliktā zēna un romantiskā valdzinātāja apvienojums. Viņš spēj turēt Tev līdzi un izpildīt Tavas vēlmes guļamistabā.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, kaisle 10)

Tev būs jāpieliek daudz pūļu, lai pierādītu, ka ir labi pavadīt kādu laiku arī šķirti, tomēr orgasmi, ko viņš Tev sniegs, būs tā vērti.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 8, kaisle 8)

Neviens no Jums nesteidzas noenkuroties, tāpēc vari izbaudīt romantiskus randiņus un kaislīgu mīlēšanos!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 6, kaisle 2)

Viņa pūles apmierināt Tevi gultā nesasniedz cerēto, taču Tavs saprātīgais skatījums uz dzīvi palīdz viņam atbrīvoties.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 8, kaisle 9)

Gan visu nakti sarunājoties par Jums abiem svarīgām lietām, gan pēkšņi mīlējoties jebkur un jebkurā laikā, Jūs abi pilnīgi noteikti esat uz viena viļņa!

Vīrietis ZIVIS (mīla 6, kaisle 5)

Šis vīrietis ir sapņotājs un modinās Tavu erotisko iztēli, bet Tavs sabiedriskums iedrošinās viņu kļūt par nozīmīgāku Tavas dzīves sastāvdaļu.

Tava problēma ir tā, ka, lai gan Tava brīvā attieksme sarūpē Tev ļoti daudz randiņu, vīrieši tomēr var padomāt, ka Tu nevēlies neko nopietnu. Viņš ir Tavs īstais, ja ar prieku dos Tev tik ļoti nepieciešamo telpu!

 

VĒZIS

Vīrietis AUNS (mīla 3, kaisle 3)

Viņš ir impulsīvs. Iesākumā tas šķitīs aizraujoši, bet Tu ātri vien no tā nogursi, arī sekss būs pārāk sasteigts tik jutekliskai būtnei kā Tu.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 9)

Vakari pie vīna pudeles ir ideāli šai mierīgajai savienībai. Acu kontakts un glāsti gultā neļaus Jums atslābt un zaudēt interesi vienam par otru.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 5, kaisle 8)

Viņš Tev uzbruks, lai ātri pamīlētos, un tas liks Tev justies iekārojamai, taču viņa vajadzība flirtēt ar ikvienu, kam mugurā svārki, Tevi pilnīgi noteikti tracinās!

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, kaisle 9)

Vēžiem ir nepieciešama stabila meitene, un arī Tu vēlies ilgstošas attiecības. Jūsu emocionālā saikne ir tikpat dziļa, cik kaislīgs ir Jūsu sekss.

Vīrietis LAUVA (mīla 6, kaisle 7)

Jūs abi esat karstasinīgi, tādējādi Jūsu kaislīgā savienība nespēj iztikt bez drāmas un kaisles. Cīņas ir episkas, bet tāds arī ir sekss!

Vīrietis JAUNAVA (mīla 10, kaisle 8)

Jūs saderat kopā, un Jūsu mīlas stāsts ir kā no grāmatas, laimīgā kārtā sekss ir mežonīgāks un mazāk salds.

Vīrietis SVARI (mīla 7, kaisle 9)

Tā kā Jums abiem patīk dot, sekss ir satriecošs, bet viņam patīk ballēties līdz rīta gaismai, kamēr Tu dod priekšroku skaistuma miegam!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 8, kaisle 10)

No sākuma Tu nebūsi pārliecināta, ka starp Jums valda jūtu ķīmija, bet ar laiku šis klusais vīrietis atvērsies, un Tu iemīlēsies!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 6, kaisle 8)

Viņš pamodinās Tevī snaudošo dzīvnieku, tomēr viņam ir tik daudz savu interešu, bet Tu vēlētos, lai viņš ir Tavs partneris.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 4, kaisle 5)

Attiecības ar šo jautro, bet tomēr atturīgo vīrieti būs vairāk aizraušanās. Jūs pārsvarā iztiksiet ar rokās sadošanos un skūpstīšanos!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 5, kaisle 6)

Viņš ir seksuāla rokzvaigzne, kas pret Tevi izturas kā pret zelta gabaliņu. Ja vien Tu spētu saprast viņa neparasto humoru!

Vīrietis ZIVIS (mīla 8, kaisle 7)

Kad tiksies ar viņu, nedomā, ka bieži iziesi no mājas – Jūs pavadīsiet naktis mīlējoties un dienas sarunājoties par kopīgajiem vaļaspriekiem!

Tava problēma ir tajā, ka, ja Tu varētu izvēlēties, Tu visu savu brīvo laiku pavadīto kopā ar savu otro pusīti, taču, lai gan tas ir mīļi, vīriešiem tas neder. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš sapratīs, cik nozīmīgi Tev ir mazi uzmanības apliecinājumi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru