Kaislību horoskops visām zodiaka zīmēm 10 ballu skalā

LAUVA

Vīrietis AUNS (mīla 8, kaisle 9)

Viņam piemīt gan kaislība uz ballēšanos, gan nepieciešamība mierīgi atpūsties, tāpēc svētdienas Jūs pavadīsiet vaļojoties gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 4, kaisle 7)

Jūs ik pa laikam sadurieties pierēm, kad abi gribēsiet būt galvenie, bet Tu padosies, kad viņš gultā ņems grožus savās rokās.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, kaisle 8)

Sadzīvošanas mākslā Jūs esat izcilnieki. Viņš apbrīno Tavu labvēlīgo attieksmi, bet Tev patiks, kā viņš Tevi atklās saviem draugiem.

Vīrietis VĒZIS (mīla 8, kaisle 9)

Tu tāpat kā klusais Vēzis vēlies veidot ilgstošas attiecības. Pateicoties Jūsu dvēseliskajai saskaņai, sekss būs ļoti intensīvs.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, kaisle 8)

Jūs abi pēc dabas esat dāsni un mīlat dzīvi. Mīlēšanās ir ideāls Jūsu abu rotaļīgās kaisles un maigās lutināšanas apvienojums.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 8, kaisle 9)

Tik organizēts un elegants, viņam ir plaša sirds un liela seksuālā apetīte. Jo vairāk Jūs to darāt, jo kaislīgāks kļūst sekss.

Vīrietis SVARI (mīla 10, kaisle 7)

Viņš saplānos romantiskus vakarus un lutinās ar seksīgiem pārsteigumiem – iedomājies, mīlēšanās garderobē ballīšu laikā!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 6, kaisle 8)

Viņa kaisles līmenis ir augsts, diemžēl viņa pirvātīpašnieciskums sadursies ar Tavu neatkarīgo attieksmi – atrodiet kompromisus!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 9, kaisle 10)

Jūsu strīdi būs kaisles un adrenalīna pilni tāpat kā mīlēšanās. Esot kopā ar brīvo Strēlnieku, Tu piedzīvosi nebeidzamu baudu un jautrību.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 5, kaisle 6)

Tikai Tu vari panākt, lai viņš atbrīvotos. Uzgulies viņam virsū un nospied rokas uz leju – viņš paliks traks Tavas uzdrīkstēšanās dēļ.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 6, kaisle 8)

Viņa atvērtība gultā ir kā zaļā gaisma. Lai izpaustu savas trakākās vēlmes. Tev patiks arī karstie strīdi ar viņu.

Vīrietis ZIVS (mīla 3, kaisle 7)

Viņš Tevi spēs lieliski apmierināt gultā, tomēr viņa bezrūpīgā attieksme nesakritīs ar Tavu nopietno darba un dzīves filozofiju.

Tava problēma ir tā, ka Tava spēja vienmēr izteikt savu viedokli var šķist priekšnieciska, un vīrieši var padomāt, ka Tev patīk izrīkot. Viņš ir Tavs īstais, ja Tu sapratīsi, ka viņš redz cauri Tavai skarbajai ārienei.

 

JAUNAVA

Vīrietis AUNS (mīla 5, kaisle 6)

Viņš reti domā par nākotni, bet, tā kā Tu darbojies tieši pretēji, Tev viņa spontanitāte patīk, jo īpaši pārsteigumi gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 9, kaisle 10)

Vērša maigā pieeja modinās Tevī uzticību un viņa lēnā pavedināšana (ilgi skatieni un kaislīgi skūpsti pēc tam) būs ļoti glaimojoša.

Vīrietis DVĪNIS (mīla 5, kaisle 8)

Jūs stundām ilgi būsiet iegrimuši sarunās. Viņš nav tik stabils, kā Tev gribētos, tomēr sarunas gultā padarīs seksu satriecošu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 10, kaisle 7)

Viņš atbilst Taviem ideālā vīrieša kritērijiem (gādīgs, pacietīgs, uzticams). Kopā Jūs jūtaties ļoti labi, tāpēc sekss būs rotaļīgs.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, kaisle 9)

Viņš darīs visu, lai nogāztu Tevi no kājām (un Tu viņam to ļausi). Tad viņš aizmirsīs par bravūru un kļūs par maigu un ļoti kaislīgu partneri.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 7, kaisle 9)

Jutekliska ķermeņa masāža, stundām ilgs sekss, lai sasniegtu perfektu orgasmu – Jūs saprotaties, kad runa ir par vajadzībām gultā.

Vīrietis SVARI (mīla 4, kaisle 5)

Viņš zina, kā radīt īsto atmosfēru, un tas palīdz Tev seksuāli atvērties.. Bet Tevi tracina, ka ir jāpiespiež vīrieti pieņemt lēmumu.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 9, kaisle 8)

Ļaujies kaislībai. Ir tik viegli aizmirst par aizspriedumiem, kad esi kopā ar viņu. Bonuss – viņš Tevi mīl ne tikai trako nakšu dēļ.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 3, kaisle 6)

Tu un brīvais Strēlnieks nerunājat vienā valodā. Tomēr viņa libido liek atmirdzēt Tavai nerātnībai, tāpēc pieturi viņu nelielam flirtam.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 9, kaisle 8)

Kopā ar tik spējīgu vīrieti Tu būsi kā septītajās debesīs. Sākot no vēlmes visu iegūt līdz pat eksplozīvai kaislei, Jūs ideāli saderat kopā.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 6, kaisle 7)

Esot kopā, Jūs spējat aizmirst par ierobežojumiem. Viņa riskantās idejas Tev šķiet ļoti pievilcīgas (piemēram, sekss publiskā vietā).

Vīrietis ZIVS (mīl 6, kaisle 8)

Viņš atmodinās Tevī snaudošo slikto meiteni, un viņa pasīvā attieksme pret dzīvi pārsteidzošā kārtā nomierinās Tavu darbaholiķes dabu.

Tava problēma ir tā, ka Tu tik ļoti esi pieradusi visu kontrolēt, ka jebkurš Tavs konstruktīvais ieteikums izklausās kā pavēle. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš liks Tev atslēgties un aizmirst par visu uz pasaules.

 

SVARI

Vīrietis AUNS (mīla 7, kaisle 8)

Šis šķietami kautrīgais puisis Tev sūtīs seksīgus skatienus. Kad būsi ar viņu vienatnē, viņš zinās, kā ar Tevi apieties gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 7)

Jums ar Vērsi labi saskan – kopā ar viņu Tu piedzīvosi vēl nebijuši ekstāzi, un viņš pratīs iekarot tavu sirdi ar mīļiem vārdiem un lēnām dejām.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 9, kaisle 10)

Jūs meklējat piedzīvojumus un esat gatavi izmēģināt daudz ko ekstrēmu, tomēr seksuālā saikne sniegs Jums daudz lielāku piedzīvojumu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 6, kaisle 6)

Viņam patīk sēdēt mājās, Tev  – vakars ārpus mājas, tomēr viņam Tava bauda ir pirmajā vietā, tāpēc Jūs vienos miesiska saskaņa.

Vīrietis LAUVA (mīla 8, kaisle 9)

Viņš apbērs Tevi ar mīlestības apliecinājumiem, un tas darīs brīnumus ar Tavu libido. Jūs darīsiet visu, lai tikai kopā pabūtu gultā.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 6, kaisle 8)

Viņš turēs Tevi pie zemes, kamēr Tevī mītošais trakulīgums palīdzēs viņam atslābināties. Vieta, kur Tu neiebildīsi pret viņa spriedzi? Gulta!

Vīrietis SVARI (mīla 9, kaisle 9)

Jūs abi saderat it visā, jo īpaši, kad ir runa par jauniem eksperimentiem, lai padarītu seksu interesantāku (mīlēšanās zem zvaigznēm).

Vīrietis SKORPIONS (mīla 5, kaisle 8)

Viņš vēlas, lai Tu viņam dāvā nedalītu uzmanību, tāpēc izskaidro, ka Tev ir arī pašai sava dzīve (tā kā sekss būs hipnotisks, Tev nebūs iebildumu).

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 7, kaisle 5)

Šis vīrietis māk apburt un jau pirmajā randiņā var mēģināt ievilkt Tevi gultā. Atturies, ja to nevēlies, jo viņš sapratīs, ka ir vērts gaidīt.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 8, kaisle 7)

Tev patīk izrādīšanās un ambiciozais Mežāzis Tev to nodrošinās – biļetes pirmajā rindā uz koncertu vai rožu ziedlapiņām rotāta gulta.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 10, kaisle 7)

Satriecoši – romantiski randiņi, lielisks sekss un vīrietis, kuram patīk neatkarīgas meitenes. Izklausās pārāk neticami? Bet tā ir realitāte!

Vīrietis ZIVIS (mīla 7, kaisle 8)

Viņš nav tik ļoti sabiedrisks kā Tu, bet viņa atklātība iekaros Tavu uzticību, un viņa prasmes gultā liks Tev sajūsmā trīsēt.

Tava problēma ir tajā, ka Tava pārāk idealizētā vīzija par perfektām attiecībām vīriešiem var šķist pārāk nomācoša un nereāla. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš liks Tev mierīgi atvilkt elpu, kamēr pats visu saplānos.

 

SKORPIONS

Vīrietis AUNS (mīla 4, kaisle 9)

Jūs abi gribat visu kontrolēt, bet, ja Tev izdotos atslābināties, viss varētu izdoties. Tas ir labi, jo seksuālā svelme sasniedz baltkvēli!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 7)

Viņš Tev ir pirmajā vietā un Tu rūpējies par viņu. Vēl kas? Kaislīgs sekss, kas beidzas ar mega orgasmu!

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, kaisle 8)

Biežais, enerģiskais sekss ir satriecošs, un Tavs seksapīls, ar ko Tu tā apbur Dvīni, liks viņam daudz biežāk palikt mājās kopā ar Tevi.

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, kaisle 10)

Jūs abi esat nešķirami, gan gatavojot vakariņas, gan kopīgi ejot vannā. Arī gultā Jūsu dvēseliskā saskaņa ir vienreizēja!

Vīrietis LAUVA (mīla 4, kaisle 7)

Viņam vajag, lai viņa ego visu laiku tiktu uzspodrināts, un tas Tevi tracina. Taču sekss Jums ir fantastisks!

Vīrietis JAUNAVA (mīla 10, kaisle 9)

Zem viņa rāmās čaulas slēpjas vīrietis, kurš darīs visu, lai sniegtu Tev neaizmirstamu baudu gultā. Ak, laimīgā!

Vīrietis SVARI (mīla 3, kaisle 7)

Ar aizrautību viņš piepildīs Tavas slēptākās fantāzijas, tomēr viņa mainīgā daba ar laiku sadursies ar Tavu vēlmi pēc dziļākām attiecībām.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, kaisle 8)

Starp Jums abiem veidojas jūtu ķīmija un Jūs abi smagi strādāsiet, lai justos komfortabli un droši, tas Jūsu attiecībām ir ļoti būtiski.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 5, kaisle 5)

Savāc šo vīrieti izklaidei un tad palaid grožus vaļīgāk. Viņš ir dzimis klejotājs, bet Tev ir nepieciešams partneris, kurš vienmēr ir tuvumā.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 7, kaisle 8)

Viņš darīs visu, lai lai Tu justos droši, un Tev tas patiks. Un vienlīdz negausīgā erotiskā apetīte Jūsu attiecības padarīs tikai stiprākas!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 3, kaisle 4)

Viņš domā ar galvu, bet Tu ar sirdi, tomēr dalītā ziņkārība attiecībā uz dzīvi (un seksu) savā ziņā būs kā kopīgs pamats Jūsu attiecībām.

Vīrietis ZIVIS (mīla 8, kaisle 9)

Tu iemīlēsies šajā rotaļīgajā vīrietī, kurš izpratīs Tavas garastāvokļa maiņas. Viņš ir arī gana drosmīgs, lai pajautātu, kā Tevi apmierināt gultā.

Tava problēma ir tā, ka Tu esi rezervēta (cilvēkiem ir jāizpelnās Tava uzticība), tāpēc vīrieši var padomāt, ka neesi draudzīga. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš pavadīs klusu vakaru kopā ar tevi, nevis ies kaut kur ārā!

 

STRĒLNIEKS

Vīrietis AUNS (mīla 10, kaisle 9)

Vienoti dziļā saskaņā Jūs abi esat ballīšu mīļotāji, kas reti paliek mājās, bet, ja tomēr Jūs nekur neejat, tad laimīgi dzīvojaties pa guļamistabu!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 5, kaisle 7)

Kamēr Tu dzīvo tikai šim mirklim, viņš plāno nākotni, bet Jūs abi uzskatāt, ka ir ļoti svarīgi paredzēt pietiekami daudz laika satriecošam seksam.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, kaisle 8)

Kopā ar šo ballīšu karali Tava dzīve kļūs daudz interesantāka – viņam patīk pārsteigt Tevi gultā, un viņš Tevi nekad neierobežos.

Vīrietis VĒZIS (mīla 2, kaisle 3)

Viņš ir tik mīļš. Tev nepatīk sēdēt mājās, tomēr šis vīrietis ir kā radīts, lai kopā ar viņu iekārtotos gultā un noskatītos kādu labu filmu.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, kaisle 10)

Tu esi profesionāle, kad jāizliekas, ka esi grūti pieejama, un tas Lauvu padarīs traku. Viņš ar Tevi izmēģinās dažādus nerātnus trikus.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 4, kaisle 4)

Viņš turas pie konkrēta plāna, bet Tu pēc dabas esi spontāna, tomēr gultā Tava brīvā attieksme palīdzēs viņam atslābināties.

Vīrietis SVARI (mīla 6, kaisle 7)

Jums abiem patīk piedzīvojumi, un Jūs kopā pavadīsiet ļoti daudz laika, meklējot jaunas vietas, kur atpūsties, paēst un, protams, pamīlēties!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 7, kaisle 7)

Viņam ir grūti saprast, ka Tev ir nepieciešama sava telpa, bet ar laiku viņš to pieņems, turklāt debešķīgā seksa dēļ viņš Tevi satiks ļoti bieži.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 9, kaisle 8)

Neviens Tevi nesaprot tik labi kā viņš, Jūs abi esat superneatkarīgi, bet tas viss kļūst nenozīmīgi, kad Jūs neprātīgi viens otrā iemīlēsieties!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 7, kaisle 8)

Tu atbalsti viņa sapņus, bet viņš Tevi aizvedīs uz eksotiskām vietām. Viņam patiks piedalīties Tavos seksuālajos piedzīvojumos!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 8, kaisle 9)

Viņa dzīvā iztēle un Tava lielā enerģija garantē fenomenālu saskaņu gultā – Jūs abus vieno doma, ka dzīve ir satraucoša ballīte!

Vīrietis ZIVIS (mīla 3, kaisle 6)

Tu vēlies iziet sabiedrībā, kad viņš ir uz sabrukuma robežas, tomēr viņa erotiskā savdabība liks Tev dažas nedēļas palikt viņa tuvumā!

Tava problēma ir tajā, ka Tu par vissvarīgāko uzskati brīvību, kas vīriešiem liek domāt, ka Tu baidies no attiecībām. Viņš ir Tavs īstais, ja pieņems Tavas ļoti ciešās attiecības ar draudzenēm.

 

MEŽĀZIS

Vīrietis AUNS (mīla 5, kaisle 8)

Tu palīdzēsi šim trauksmainajam vīrietim piebremzēt, tomēr ir vieta, kur viņa entuziasms nekad neizsīks – un tā ir guļamistaba!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 10, kaisle 9)

Jūs esat īsti dvēseļu radinieki, un Jums abiem piemīt ļoti liela mērķtiecība, turklāt Jūs abi spējat viens otru satriecoši apmierināt arī gultā.

Vīrietis DVĪNIS (mīla 2, kaisle 7)

Viņš ir tik pavedinošs un piepildīs Tavas erotiskās fantāzijas, bet Tu ilgojies pēc daudz ciešākām attiecībām.

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, kaisle 8)

Atslābinies klusajā vietiņā, kuru Jūs abi atradīsiet – sekss ir tik lielisks un mīlestība tik stipra, ka Tu nekad nevēlēsies no viņa aiziet!

Vīrietis LAUVA (mīla 6, kaisle 5)

Viņam patīk Tavas ambīcijas, bet Tevi atgrūž viņa priekšnieciskums, taču, ja spēsiet cīnīties par varu tikai gultā, Jums varētu izdoties!

Vīrietis JAUNAVA (mīla 9, kaisle 10)

Kaisle uzliesmos mirklī, kad Jūs izģērbsieties! Jūs spējat izvilināt labāko, kas slēpjas otrā – viņš liks Tev smieties, Tu atbalstīsi viņa sapņus!

Vīrietis SVARI (mīla 8, kaisle 7)

Jūs daudz un ilgi runāsieties, spēlēsiet seksīgas spēles gultā un daudz izklaidēsieties – dzīve kopā ar viņu ir viena vienīga bauda!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 3, kaisle 8)

Viņš nespēj palikt vienaldzīgs, tāpēc esi gatava biežiem zvaniem, un Tevi pārņems sajūsma mirklī, kad izdzirdēsi viņa seksīgo balsi!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 7, kaisle 6)

Dod šim sabiedriskajam, bet kautrīgajam vīrietim iespēju, jo viņš var kļūt par patiesi labu draugu, turklāt viņš vēlas piepildīt Tavas fantāzijas!

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 8, kaisle 8)

Jūs abi esat tik līdzīgi, ka spējat lasīt viens otra domas. Jūsu attiecības ir satriecoši labas gan gultā, gan ārpus tās, tāpēc no sirds izbaudi to!

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 4, kaisle 6)

Kaut arī dažkārt Tu nespēsi īsti saprast, kā šis savādnieks ir gadījies Tavā tuvumā, Tev patiks iepazīties ar viņa plašo seksuālo repertuāru.

Vīrietis ZIVIS (mīla 7, kaisle 7)

Tu vari atklāt šim labsirdīgajam vīrietim savu vājumu. Viņš palīdzēs Tev atslābināties, bet Tavs atbalsts liks uzliesmot viņa kaislībai!

Tava problēma ir tā, ka Tev ir diezgan liels pārspīlētu standartu kopums, kuram neviens vīrietis nespēj līdzināties, tāpēc kļūsti taču vienreiz reālāka! Viņš ir Tavs īstais, ja viņš ignorēs Tavu apgalvojumu, ka Tev riebjas romantika!

 

ŪDENSVĪRS

Vīrietis AUNS (mīla 6, kaisle 9)

Jūs abi darbojaties ar vērienu – grandiozi nākotnes plāni, lielas ambīcijas. Tas nodrošinās neticami labu seksu!

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 7)

Viņu sajūsminās Tava bezkaunība (staigāšana apkārt kailai), bet viņš Tev palīdzēs atslābināties. Tu viņam atlīdzināsi, iemācot uzņemties risku.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 10, kaisle 8)

Tu un šis enerģiskais vīrietis atmetīsiet visus likumus un kompleksus. Viņš būs sajūsmā par Tavu neordināro attieksmi pret dzīvi un seksu.

Vīrietis VĒZIS (mīla 4, kaisle 5)

Seksa laikā viņš vienmēr cenšas trāpīt Tavos karstākajos punktos, taču dažreiz nošauj garām, tāpēc labāk būs, ja viņš pārāk necentīsies Tevi izprast.

Vīrietis LAUVA (mīla 8, kaisle 8)

Sekss ar nikno Lauvu būs neprātīgi kaislīgs, bet ārpus guļamistabas Jūs abus saistīs vēsā attieksme, kas turēs Jūsu attiecības saprāta robežās.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 4, kaisle 5)

Viņš ir ļoti organizēts, bet Tu visu laiku kaut ko pazaudē un pārbaudi divreiz, tomēr pāris naktis Jūs noteikti baudīsiet erotiskos piedzīvojumus.

Vīrietis SVARI (mīla 7, kaisle 6)

Viņš ir gatavs uz visu un viņam patīk Tava pamudinošā flirtēšana. Jūsu abu mērķis ir gūt no dzīves maksimāli daudz prieka.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 4, kaisle 9)

Nav noliedzams, ka sekss ar viņu būs ļoti apmierinošs, tomēr viņa attieksme pret dzīvi tādai domātājai kā Tu šķitīs pārāk dzīvnieciska.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 5, kaisle 7)

Šis sapņotājs būs ideāla aizraušanās – viņš neapspiedīs Tavu brīvību un būs gatavs pārbaudīt daudz jaunu seksa pozu.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 6, kaisle 6)

Piezemētais Mežāzis palīdzēs līdzsvarot tavu gaisīgo attieksmi, taču Tu veiksmīgi atmodināsi viņā snaudošo seksualitāti.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 9, kaisle 10)

No seksa līdz pat randiņiem nedēļas nogales garumā – Jūsu attiecības ir jautrības un kopīgas izklaides veiksmīgs apvienojums.

Vīrietis ZIVIS (mīla 7, kaisle 8)

Jums abiem ir idealizēti uzskati par mīlestību, un tieši tas Tevi piesaista pie kautrīgās Zivs. Kur viņš nav tik kluss?! Guļamistabā!

Tava problēma ir tā, ka Tava apbrīnojamā spēja runāt tiešu valodu dažkārt ir pārāk skarba, kas vīriešiem liek kļūt piesardzīgākiem. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš vēlēsies visu pamest, lai pēkšņi dotos kopīgā ceļojumā!

 

ZIVIS

Vīrietis AUNS (mīla 7, kaisle 9)

Šis noslēgtais vīrietis Tavā klātbūtnē atklās savu maigumu, tāpēc sekss ar viņu būs tik labs, ka Tu varētu palikt gultā dienām ilgi.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 8, kaisle 8)

Gudrs, maigs un atsaucīgs Tavām vēlmēm – Vērsis dos Tev stabilitāti, bet viņa mērķtiecība novedīs Tevi pie neskaitāmiem orgasmiem.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 4, kaisle 2)

Arī Tev piemīt viņam raksturīgā asa humora izjūta un seksīgā iztēle. Viņš uzskata, ka juteklisks sekss ir garlaicīgs, un tas Tevi iekvēlina.

Vīrietis VĒZIS (mīla 9, kaisle 8)

Viņa dāsnā sirds liks viņam Tevi lutināt, gatavojot Tev vakariņas un sniedzot Tev orālo baudu, bet Tavs optimisms atvieglos viņa drūmās dienas.

Vīrietis LAUVA (mīla 5, kaisle 6)

Viņā apvienojas vēlme izdauzīties un laiski pagulšņāt mājās. Tu zini, ka ar glaimiem var panākt visu, un viņš izdarīs to, ko Tu vēlies.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 7, kaisle 7)

Tu satricināsi viņa kārtīgo pasauli, un viņš Tevi pārsteigs ar seksuālo intensitāti. Jūs abi esat pilnīgi pretstati, bet ir vērts pacensties.

Vīrietis SVARI (mīla 9, kaisle 10)

Iedomājies sirsnīgas sarunas vēlu naktī, aizraujošu seksu un jaukus rītus, baudot viņa pagatavotās brokastis gultā – šī ir ideāla saderība.

Vīrietis SKORPIONS (mīla 10, kaisle 9)

Jūs esat apreibuši jau no pirmā skūpsta. Viņš Tevi pieskatīs un parūpēsies par Tevi, bet Tu palīdzēsi šim darbīgajam vīrietim atplaukt.

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 3, kaisle 2)

Lai gan Tev patīk viņa muļķošanās un viņš nespēj noliegt, ka Tu esi ļoti seksīga, būs labāk, ja Jūs abi būsiet tikai draugi.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 9, kaisle 7)

Viņš smagi strādās, lai nopelnītu naudu eksotiskām brīvdienām, bet Tu varēsi viņam pateikties, parūpējoties par viņa slēptākajām vēlmēm.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 4, kaisle 6)

Tu meklē sentimentālu vīrieti, bet viņš nav tik emocionāls. Viņš Tev palīdzēs cīnīties par taisnību, un Jums abiem ir brīvs skatījums uz dzīvi.

Vīrietis ZIVIS (mīla 8, kaisle 9)

Seksuāli Jūs abi esat tik ļoti saskaņoti, ka spējat paredzēt viens otra kustības, vienīgi draugi, iespējams, nesapratīs Jūsu mūžīgo čubināšanos.

Tava problēma ir tajā, ka Tu sapņo par attiecībām, kas aprakstītas grāmatās, bet vīrieši domā, ka tas ir smieklīgi. Viņš ir Tavs īstais, ja viņš sapratīs, cik Tev nozīmīga ir džentlmeniska izturēšanās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru