Kaitīgais horoskops – kuras sievietes nodara vislielāko postu?

Sievietes bieži vien nodara kaitējumu, pašas to pat nepamanot. Lūk, kādas kaitniecības izpausmes varam sagaidīt no dažādu Zodiaka zīmju pārstāvēm.

Auns

Meitene-Auns ir uzstājīga, egoistiska un neatkarīga. Viņai patīk vadīt vīriešus un redzēt, ka viņu dievina. Lai iegūtu tiesības atrasties blakus, vīrietim nāksies izpildīt visas viņas daudzās kaprīzes. Un ir bezjēdzīgi ar viņu strīdēties – viņa vienalga panāks savu, izmantojot jebkādus līdzekļus, tajā skaitā arī asaras, nīdēšanu un histērijas. Bet, pat izpildot visas viņas vēlēšanās, nevarat rēķināties ar uzticību no viņas puses, jo vienmēr var uzrasties jauns apbrīnotājs, kurš būs gatavs bez ierunām izpildīt visas kaprīzās lēdijas iegribas.

Vērsis

Ar meiteni-Vērsi vīrietim ir jāsagatavojas sarežģītai dzīvei, kas būs pilna ar dramatiskām scēnām, kliedzieniem un histērijām ar trauku plēšanu. Neceriet viņu apstrīdēt vai arī izlūgties piedošanu. Vispareizākā izeja – samierināties, atzīt, ka viņai ir taisnība, un pagaidīt, kamēr kaislību vulkāns nedaudz nomierinās.

Dvīņi

Dvīņu dāmām ir tieksme uz nepastāvīgumu, un viņas var bieži mainīt partnerus. Viņas bez sirdsapziņas pārmetumiem var flirtēt ar mīļotā draugiem, un viņas mīl brīvību. Viņu var noturēt, tikai pieņemot viņas spēles noteikumus. Un vēl viņa visdrīzāk izvēlēsies veiksmīgu darbu nekā mājsaimnieces karjeru.

Vēzis

Meitenes-Vēži ir līdz šausmām raudulīgas un jūtīgas. Viņas ir uzticīgas, un mīļotā dēļ ir gatavas uz visu, bet, ja neredz tādu pašu atdevi, tad var ieslēgties sevī un iekrist depresijā. Turklāt ar kliedzieniem un vētrainiem paskaidrojumiem jūs neko nepanāksiet, šeit darbojas tikai glāstu un maiguma jūra, kuru saņemot viņa kļūst maiga un padevīga.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru