Kāpēc viņš grib precēt tieši tevi? Horoskops sievietēm

Jaunava

Ar jums kopā viņš var būt viņš. Jūsu klātbūtne rada viņam komforta un stabilitātes sajūtu, bet jūsu tendence pievērst uzmanību nesvarīgām lietām viņam šķiet kā unikāla prasme. Viņš zina, ka dzīve kopā ar jums būs pilna ar pacietību un atvērtību.

Svari

Jūs ieviesāt viņa dzīvē vieglumu un jautrību, kā arī ļāvāt viņam justies mīlētam par to, kas viņš ir. Viņam patīk, ka esat ļoti laipnas, komunikablas, sirds siltas pret apkārtējiem, kā arī tas, cik daudz prieka radāt, komunicējot ar citiem. Jūs atgādinājāt viņam, cik svarīgi ir ģimeni, draugus un tuviniekus vienmēr likt pirmajā vietā.

Skorpions

Viņu iedvesmo un apbrīno jūsu koncentrēšanās spējas, vēlme sasniegt labāku dzīvi un plašais redzes loks. Viņš vēlas pavadīt visu savu atlikušo dzīvi kopā ar jums, jo viņš zina, ka viņu iedvesmos jūsu izlēmība, zinātkāre un spontanitāte.

Strēlnieks

Viņam patīk, ka esat jautra, laimīga, patstāvīga un patiesa. Viņu iedvesmo tas, ka jūs vienlaikus esat pavisam viegla un dziļdomīga, patiesa un tiecaties uz avantūrām, mīlat brīvību un esat uzticama. Viņš zina, ka precēšanās ar jums nozīmē savienot sevi ar cilvēku, kas nebeigs meklēt prieku un laimi pat vismazākajās dzīves situācijās un lietās.

Mežāzis

Viņam patīk, ka viņš spēj jūsos atvērt pavisam jaunas individualitātes robežas. Viņš iemīlējās jūsu ambīcijās, pārliecinātībā un izlēmībā. Taču, neskaitot to, viņš pamanīja jūsos vēl kaut ko – izrādās, ka jums ir arī personības smieklīgā puse, kā arī bezgalīga pacietība un spēja citus saprast. Viņš vēlas būt ar jums jo saprot, ka spēs attīstīties arī pats.

Ūdensvīrs

Jūs atvērāt viņam acis un paskaidrojāt, ka aiz viņa uzceltajiem mūriem ir arī milzīga, neizpētīta pasaule. Būdams jums blakus, viņš ir iemācījies būt lietas kursā, palīdzēt tiem, kam nav tik daudz dzīvē veicies, kā arī uztraukties par lietām, vietām un cilvēkiem, kas neattiecas uz viņa sociālā statusa aprindām. Pirms jums viņš nebija tik ļoti informēts par apkārtējo pasauli, kā arī viņš ļāvās novērsties nesvarīgu vai arī nevajadzīgu lietu un problēmu dēļ. Viņš zina, ka dzīve kopā ar jums padarīs viņu par daudz vērīgāku un uzmanīgāku cilvēku, kas iegulda savu enerģiju tajā, kas ir patiešām svarīgs.

Zivis

Jūs sniedzat viņam miera, līdzcietības un miera sajūtu, kuru viņš nekad iepriekš nebija izjutis. Jūsu pacietība, pateicība par vienkāršām lietām un neizmērāmā līdzcietība pret citiem liek viņam sajusties tā, it kā viņš jūsos atradis mājas. Jūs iemācījāt viņam just līdzi citiem, kā arī pateikties par visu, ko dzīve viņam ir sniegusi.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru