Karsts un kaislīgs horoskops oktobra mēnesim

Oktobra kaislīgais horoskops Tev ļaus ielūkoties tajā, kādus pārsteigumus Tev mīlas jomā šajā mēnesī ir ieplānojušas zvaigznes!

AUNS

Jūsu pusē šajā mēnesī būs uzreiz trīs spēcīgi sabiedrotie – lieliskais Jupiters, dāsnā Saule un pēc mīlestības alkstošā Venēra, kas nozīmē to, ka kaislīgā un dzīves enerģija Jums būs ļoti daudz. Ja Jūs jau esat attiecībās, šis ir ļoti veiksmīgs laiks tam, lai piešķirtu attiecībām oficiālu statusu, bet ja esat savas otrās pusītes meklējumos – Jums ir ļoti liela iespēja satikt savu jauno mīlestību!

VĒRSIS

Merkūrs beidzot ir apstājies un pārstājis padarīt Jūsu personīgo dzīvi par haosu. Izskatās, ka rudens kaisles ziņā nebūs sliktāks par vasaru vai pavasari. Iespējams, ka Jūsu attiecībās šobrīd ir mazāk romantikas, taču daudz vairāk kārtības un savstarpējas sapratnes.

DVĪŅI

Jau pagājušajā mēnesī Jūsu mīlas sektorā iegāja spilgtais Jupiters, bet kaisles ziņā tas nozīmē tikai vienu – jūtas kļūs daudz spēcīgākas un patiesākas, bet sajūtas visintīmākajos brīžos būs vienkārši fantastiskas. Zvaigznes Jums atgādina, ka mīlēšanās nepavisam nesākas gultā, turklāt noteikti tur arī nebeidzas, tāpēc dodieties kādā kopīgā izbraucienā vai nodarbojieties ar kādu kopīgu hobiju – tas Jūs satuvinās vēl vairāk!

VĒZIS

Izskatās, ka nopietnais Plutons, kas šajā gadā apmeties Jūsu personīgajā sektorā, tieši oktobrī ir izlēmis ķerties klāt Jūsu attiecībām. Jums gan nevajadzētu sajust nekādu spiedienu – Jums vienkārši ir vajadzīgs ieklausīties sevī un izlemt, ko Jūs vēlaties un kas Jūs apmierina. Izlikties mīlestībā noteikti nav vērts, un kaut kādas korekcijas, ja izlemsiet tās ieviest, Jūsu intīmajai dzīvei nāks tikai par labu. Nākamajā mēnesī spriedze dosies prom un Jūs sagaidīs ļoti daudz patīkamu mirkļu!

LAUVA

Jums šajā mēnesī pavērsies ļoti plaši horizonti. Otrā oktobra puse intīmajā jomā var izrādīties īpaši veiksmīga, bet tikai tādā gadījumā, ja runa iet par attiecībām ar vienu partneri, nevis vairākiem mīlas sakariem. Zvaigznes Jums šajā mēnesī saka, ka, ja vien Jums ar savu otro pusīti ir iespēja kaut kur aizbraukt, dariet to!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru