Karsts un kaislīgs horoskops oktobra mēnesim

JAUNAVA

Ir pienācis rudens, kas noteikti nav Jūsu mīļākais laiks. Jupiters, kas līdz septembrim pret Jums bija ļoti dāsns un atstāja tik daudz burvīgu dāvanu, tagad turpina savu ceļu Svaru zīmē, bet Jums noteikti ir vērts vērsties pie Neptūna – romantikas, taču arī neskaidrību un ilūziju planētas. Zvaigznes Jums dod padomu – saglabājiet mieru un izrādiet diplomātiju, ar laiku tas palīdzēs visu salikt savās vietās.

SVARI

Dažreiz, lai izbaudītu garšu, ir vērts restorāna ēdienkarti iemainīt pret mājās gatavotu ēdienu – svaigi produkti, mīļākās garšvielas un nekādu ierobežojumu porcijas izmēros. Pagājušā mēneša sākumā Jūsu mīlas virtuvē valdīja izcilais šefpavārs Jupiters, kas ne tikai ieteica jaunas attiecību receptes, bet arī nodrošināja Jūs ar visām nepieciešamajām sastāvdaļām. Nav svarīgi, vai Jūs esat attiecībās vai savas otrās pusītes meklējumos – tagad Jums ir viss, lai paši savām rokām radītu savu laimi un optimistiski lūkotos nākotnē.

SKORPIONS

Mīlestības planēta Venēra ir nolēmusi Jums izrādīt īpašu labvēlību, un tās ietekme uz Jūsu jūtam ilgs gandrīz līdz oktobra beigām. Šis ir lielisks laiks, lai attīstītu romānu un mīlēšanās ziņā saņemtu ļoti neaizmirstamas izjūtas. Tikai pacentieties nodalīt savas jūtas no jebkādiem finanšu aprēķiniem, pretējā gadījumā – pastāv risks, ka viena no šīm sfērām cietīs.

STRĒLNIEKS

Izskatās, ka mīlestība un erotika, kas Marsa ietekmē šajā pavasarī Jums tika noliktas pirmajā plānā, ar rudens iestāšanos ir pārvērtušās par citām vēlmēm – tagad Jums tik ļoti negribas galvu reibinošu romānu, bet gan dziļas un uzticamas attiecības, kā arī stabilitāti kaislīgajā plānā. Ļoti labas iespējas iegūt to, ko vēlaties, zvaigznes Jums sola otrajā oktobra pusē.

MEŽĀZIS

Maigi glāsti, mierīgas attiecības – izskatās, ka liela daļa šī gada Jums pagāja jutekliski stabilā atmosfērā un tikai oktobris ir izlēmis pamodināt Jūsu erotiskos instinktus, veselīgu kaisles agresiju un mīlas piedzīvojumu garšu. Tas ir lieliski – jaunie iespaidi ļaus Jums uzlādēt sevi ar jaunu enerģiju un kopumā palīdzēs atsvaidzināt skatu uz dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Mīlēties – tas ir dabiski un visnotaļ patīkami, bet tikai tādā gadījumā, ja Jūs paši to vēlaties. Izskatās, ka pēdējā laikā zvaigznes šajā ziņā nediktē Jums savus noteikumus – tas, kā Jūsu romāns attīstīsies, pirmkārt, būs atkarīgs tikai no Jūsu pašu vēlmēm un apzinātajiem lēmumiem. Spēja klausīties un dzirdēt pašiem sevi – tas ir ļoti noderīgs ieradums.

ZIVIS 

Pagājušajā mēnesī Merkūrs piespieda Jūs attiekties pret Jūsu romānu ar īpašu uzmanību, pārskatīt tuvās attiecības un, iespējams, kaut ko tajās mainīt. Tas nebija pats vieglākais darbs, taču ļoti vērtīgs – kā gan var virzīties uz priekšu, nesaprotot esošo problēmu iemeslus?! Tagad attiecības un mīlestība Jums ir pirmajā plānā, taču, iespējams, kā šī iemesla dēļ, ka šobrīd tiešām tik ļoti alkstat pēc mīlestības, Jūs uz savu partneri varat skatīties caur “rozā brillēm”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru