Kas liek katras zodiaka zīmes sirdij sažņaugties

Lauva

Tava sirds teju vai plīst pušu brīžos, kad tavas otrās pusītes nedrošība padara viņu pilnībā atkarīgu no tevis. Tu centies no dzīves paņemt labāko pieredzi, tu esi enerģisks un priecīgs cilvēks, kuram nepatīk negatīvās emocijas, tādas kā nedrošība, aizkaitinājums, skaudība un centieni kontrolēt otru cilvēku. Ja ievēro kādu no iepriekš minētajām īpašībām savā sirdsāķītī, tu saproti, ka viņš tomēr tev nav īsti piemērots.

Jaunava

Tu savu personisko bezdibeni sasniedz tad, kad tava otrā pusīte tevi pamet, tas notiek tādēļ, ka tu neļauj sevi mīlēt, patiesībā tu pati sevi pārliecini par to, ka tu esi nemīlama persona, lai gan tas ir labi tālu no patiesības.

Svari

Tava sirds tiek ievainota tad, kad tev atpakaļ sniedz mazāk mīlestības nekā tu dod mīļotajam cilvēkam, tik pat slikts scenārijs ir iemīlēšanās cilvēkā, kurš nav gatavs atzīties mīlestībā un pieņemt savas jūtas tā, kā tu to būtu pelnījis.

Skorpions

Tava sirds spēji sažņaudzas brīžos, kad cilvēki pārāk ātri aiziet projām, kad cilvēki nemaz nevēlas veltīt laiku, lai tevi patiesi, nevis tikai virspusēji tevi iepazītu.

Strēlnieks

Tu nespēj izturēt brīžus, kad cilvēks ar kuru tu satiecies un veido attiecības nespēj pamest esošo dzīvi un doties ar tevi ceļojumos, tev šķiet neciešami tas, ka viņš nav tik brīvs kā tu. Tevi sāpina tas, ka nespēj atrast nevienu, kurš tā alktu pēc ceļojumiem un pārmaiņām kā to dari tu.

Mežāzis

Tava sirds plīst pušu brīžos, kad cilvēki apņemšanos un solījumus neuztver nopietni. Tev mīlestība nav nekāda spēlīte un tu nespēs paciest, ka cilvēki pret romantiskām attiecībām izturas vieglprātīgi.

Ūdensvīrs

Tava sirds spēji sažņaudzas ja tavs sirdsāķītis nespēj ielaist tevi savā dvēselē. Tu esi dziļdomīgs un intelektuāls cilvēks, kurš patiesi vēlas iepazīt otra cilvēka dziļāko būtību.

Zivis

Tevi patiesi sāpina brīži, kuros tevi neviens nesaprot. Tevī mājo liels daudzums emociju un tev patīk tās paust dažādos radošos veidos, tomēr ne visi spēj novērtēt tevis radītās mākslas burvību un tas tevi aizvaino līdz sirds dziļumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru