Kas seksuāli atbaida katru zodiaka zīmi? Šis tev ir jāzina!

Noskaidro, kas nepatīk katrai zodiaka zīmei gultā! 

AUNS

Viss ierastais. Seksa ieplānošana katru trešdienu un sestdienu garantēti nobeigs Aunu.

VĒRSIS

Ja piespied viņu pie sienas vai uzrodies pie viņa mājās neķītrā kostīmā, jo tad Vērsis, iespējams, metīsies bēgt. Šiem tradicionāli domājošajiem cilvēkiem nepatīk pēkšņa pavedināšana vai neķītras spēlītes.

DVĪŅI

Dvīņiem nepatīk pieķeršanās. Viņa klātbūtnē neizrādi vajadzību pēc viņa; lai arī Dvīņi spēj būt monogāmi, viņiem nepatīk, ka tiek ierobežota viņu brīvības sajūta.

VĒZIS

Lai ko tu darītu, nesāpini viņu un pat nedomā par sānsoļiem. Jūtīgos Vēžus var ļoti viegli aizvainot, un, tā kā viņiem ir labākā atmiņa no visām Zodiaka zīmēm, viņi nekad neaizmirsīs tavas kļūdas.

Lasi arī: Lūk, kas tev ir jāzina pirms attiecību veidošanas ar katru Zodiaka zīmi

LAUVA

Lauvai vienmēr jābūt situācijas noteicējam, vai vismaz jādomā, ka viņš tāds ir. Ja tev ir svarīgs iekšējais miers, tad labāk neizrīko Lauvu.

JAUNAVA

Ja mēģini viņas nogrūst zemē un pārsteigt ar neplānotu seksu.

SVARI

Sekss viesnīcā. Tāpat izvairies no Svaru vilkšanas pārgājienos un nakšņošanas teltī. Viņam nepatīk nekas, kas saistīts ar rupjumu. Tāpat, Svari nav sajūsmā par mīlēšanos zvaigžņu gaismā, ja vien jūs neatrodaties luksus klases viesnīcā ar skatu uz debesīm.

SKORPIONS

Noraidoša attieksme, stulbi un nepacietīgi cilvēki, kas mēģina kaut ko uzspiest. Ja tu domā vai mēģini apgalvot, ka visu kontrolē, tad Skorpions tevi atraidīs.

Lasi vēl: Šarma horoskops: Kuras zodiaka zīmes ir visšarmantākās?

STRĒLNIEKS

Paredzamība. Ja katru sestdienu vēlies palikt mājās un dirnēt pie televizora ekrāna, Strēlnieks dosies piedzīvojumus meklēt citur. Ja vēlies iegūt intimitāti, pierausties no dīvāna un saplāno kādu aizraujošu aktivitāti.

MEŽĀZIS

Spontāni lēmumi un dīvaiņi, pēkšņas spēlītes, kas pārtrauc viņa sakārtoto grafiku, un tāpat arī laika tērēšana ar cilvēku, kurš neiederas viņa izplānotajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Ja tu esi pavisam parasts cilvēks, kurš nav apveltīts ar asu prātu vai tumšo pusi, Ūdensvīrs tev nedos mazāko iespēju viņu pavedināt. Tāpat, necenties neko panākt no viņa ar varu. Ja Ūdensvīrs sajutīs, ka ierobežo viņa brīvību, viņš muks kā negudrs.

ZIVIS

Vēsa attieksme un emociju slēpšana, jo tas liek zaudēt interesi. Zivīm ir jāsajūt atbildes reakcija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru