Kas tev būtu jāzina pirms attiecību veidošanas ar Lauvu

Lauva ir stūrgalvīgs un viņam piemīt liels ego

Lai arī viņš pats teiks, ka tā ir apņēmība un augsts pašvērtējums, netiec pārliecināts par pretējo, Lauvas par sevi ir augstās domās un viņiem grūti klājas, ja jāsaka “jā” lietām, kuras viņi nevēlas darīt vai arī, ja viņiem liek mainīt ierasto kārtību.

Lauvas necieš muļķības

Lauvām ir dabas dots, neticami spējīgs muļķību detektors. Viņiem nav laika uzklausīt acīmredzamus melus. Ar šo zīmi joki ir mazi. Nemēģini nevienu vazāt aiz deguna, tā vietā vienkārši esi tāds, kāds esi.

Lauva ir draiskulīgs kā kaķis

Lauvām patīk radīt jautrību un ķircināt citus, protams, jaukā manierē. Tas viss tiek darīts garastāvokļa uzlabošanas labad, tādēļ satraukumam nav pamata. Lauva arī pats lieliski uztver humoru un ķircināšanu, tikai nepārkāp pāri līnijai. Viņa ego ir viegli aizskarams.

Lasi arī: 7 iemesli, kāpēc tev vajadzētu draudzēties ar Strēlnieku

Viņš var būt rupjš

Lauvam nav laika , ko veltīt vārguļiem un gļēvuļiem. Šai zīmei tīk spēcīgi un asprātīgi indivīdi. Viņi paši ir jautri, sociāli aktīvi un vēlas sev līdzas kādu, kas viņiem liktu pastāvīgi pievērst uzmanību un būtu gatavs uz visu ko.

Lauvam vajadzīgs laiks sev

It īpaši sievietēm Lauvām nepieciešams laiks, ko pavadīt ar sevi. Viņas vēlas vīrieti, bet viņām vajadzīgs partneris, kurš spēs dot arī pietiekoši daudz brīvības, lai viņas spētu būt laimīgas.

Lasi arī: Lūk, kas tev būtu jāzina, satiekoties ar Ūdensvīru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru