Kas tev jāzina par katru zodiaka zīmi. Īss un trāpīgs raksturojums

 

Dvīņi

Dvīņiem patīk, kad katra diena ir savādāka. Murkšķa diena – tas ir pats šausmīgākais, ko šajā zīmē dzimušie spēj iedomāties. Tāpēc pārmaiņas ir tas, ko visvairāk mīl Dvīņi. Viņi neieredz, kad pārkāpj viņu personīgo telpu. Humora izjūtas trūkums ir vēl viena lieta, kas viņus izved no pacietības.

Temperaments: sangviniķis
Laimīgais skaitlis: 4

Vēzis

Vēzim patīk, ja visi mājinieki ir laimīgi. Vēzim prātā ir ideāla bildīte: visi ģimenes locekļi ir mājās, apkārt valda omulība un miers, visi ir priecīgi un apmierināti – tad arī Vēzis ir laimīgs. Vēzis ienīst greznu izrādīšanos. Viņš nespēj paciest neizglītotus, biezādainus un rupjus cilvēkus.

Temperaments: melanholiķis
Laimīgais skaitlis: 2, 22, 222 un tā tālāk, kā arī skaitļu salikumi, kuros ir divnieks: 27, 102, 221 un tā tālāk.

Lauva

Lauvām patīk statuss. Jo tas augstāks, jo Lauva laimīgāks. Lauvas jūtas patiesi apbēdināti, ja kāds paziņu lokā ir stiprāks, gudrāks, bagātāks. Lauva neieredz, kad viņam bāž degunā viņa kļūdas. Tāpat Lauvam nepatīk tenkas un tenkotāji.

Temperaments: holeriķis
Laimīgais skaitlis: 1

Jaunava

Jaunavai patīk, kad viņu saprot. Šī nav tā vienkāršākā zīme, un Jaunavai patiešām ir grūti atrast domubiedrus. Ja viņai tas izdodas, tad viņa ir neticami laimīga. Jaunava neieredz ietiepīgus un augstprātīgus cilvēkus. Nevērība ir vēl viena īpašība, kas Jaunavai nepatīk citos. “Dari labi vai nedari nekā” – lūk, šīs zodiaka zīmes devīze.

Temperaments: flegmatiķis
Laimīgais skaitlis: 4

Svari

Svariem patīk gūt estētisku baudījumu. Viņi dievina, kad apkārt viss ir skaisti. Kārtība mājās, izcils apģērbs, nevainojami servētas vakariņas – tik maz Svariem vajag laimei. Svari neieredz, kad viņus mēģina izmantot kaut kāda labuma vārdā. Tāpat Svari nevar ciest vienaldzību, nemodernus un nolaidīgus cilvēkus.

Temperaments: sangviniķis
Laimīgais skaitlis: 6

Skorpions

Skorpionam patīk sacensties. Viņš gūst patiesu baudu, kad savā ceļā satiek tādu pašu nepieejamu un dīvainu īpatni, ar kuru var mēroties spēkiem un, protams, gūt uzvaru. Skorpions neieredz divkosību. Viņš zaudē savaldību, kad kāds vaicā viņam izteikt godīgu viedokli, bet pēc tam apvainojas par patiesību.

Temperaments: melanholiķis
Laimīgais skaitlis: 3

Strēlnieks

Strēlniekam patīk piedzīvojumi. Vēlams tādi, par kuriem pēc tam var pastāstīt pateicīgajiem klausītājiem un par atbildi saņemt apbrīnas pilnu izsaucienu “Nu, tu dod!” Strēlnieks neieredz zemiskus un negodīgus cilvēkus. Vēl viņš necieš, kad kompānijas dvēsele ir kāds cits, nevis viņš.

Temperaments: holeriķis
Laimīgais skaitlis: 5

Mežāzis

Mežāzim patīk, kad viņam izdodas izveidot ideālu dzīves plānu. Nevainojamu dzīves plānu, kuru palēnām var ieviest, nosvītrojot izpildītos uzdevumus. Mežāzis neieredz negatīvus cilvēkus, kuri vienmēr ar visu ir neapmierināti. Turklāt viņš necieš ļaudis bez iniciatīvas, kuri necenšas kļūt labāki.

Temperaments: flegmatiķis
Laimīgais skaitlis: 7

Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk vienkārši dzīvot. Ūdensvīri vispār vienmēr ir laimīgi, tāpēc, ka laimei viņiem neko nevajag. Viņiem viss ir. Ūdensvīrs neieredz uzstājīgus, netolerantus un šaurpierīgus ļaudis. Tāpat viņš necieš, kad viņu piespiež kaut ko darīt.

Temperaments: sangviniķis
Laimīgais skaitlis: 8

Zivis

Zivīm patīk sajust savu vajadzību. Viņām it kā atveras otrā elpa, kad parādās kaut kas vai kāds, kam nepieciešama uzmanība un palīdzība. Zivis neieredz veltīgas gaidas. Tāpat Zivis necieš, kad kāds daudz sola, bet neizpilda solīto.

Temperaments: melanholiķis
Laimīgais skaitlis: 9

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru