Katrai zodiaka zīmei vispiemērotākais tetovējums

AUNS

Tavam drošsirdīgajam ekspeditora garam lieliski piemēroti būs bultu tetovējumi. Bultas ir stingras un nelokāmas, gluži tāpat, kā tu. Tevī mīt sacensību gars, arī bites tetovējums parādīs citiem, ka vari būt dzēlīgs.

VĒRSIS

Tev patīk laba dzīve un tu nemaz negrasies justies slikti izbaudot smalkākas lietas. Palma atspoguļo atlīdzības gūšanu un baudu. Tu esi sentimentāls un romantisks, turklāt tavs kakls ir viena no ķermeņa svarīgākajām vietām, ieteicams izveidot kakla tetovējumu, kas saistās ar patīkamām jūtām, tā var būt sirsniņa vai mīļvārdiņš.

DVĪŅI 

Tu esi gatavs laisties prom kuru katru brīdi – vienalga vai savā prātā, vai realitātē – tas savā ziņā padara tevi par spārnotu radību. Putni, spārni un spalvas simbolizē gara vieglumu. Tev piemīt dubulta personība, to var atspoguļot ar divu dažādu stilu tetovējumu, vai pat baltās tintes tetovējumu.

VĒZIS

Tu esi mājas cilvēks, kura ģimeniskums un tradīciju apziņa nekad neapsīks. Tu mīli mieru un tev patīk stabilitāte. Tev piemērots būs enkurs, sirdspuksts, sirds vai tetovējums, kas vēsta par kādu tuvu cilvēku (tas var būt vārds, dzimšanas gads vai kas cits).

LAUVA

Neviens neuzdrīkstas nosaukt tevi par kautrīgu vai atturīgu, tu esi dzimis līderis, kurš mīl gozēties saulītē. Dabisko tiekšanos uz mērķa īstenošanu un gribasspēku lieliski simbolizē lauva ar kroni vai lauva – galu galā, tas taču ir tavs dzīvnieks.

JAUNAVA

Tev nepieciešams tetovējums, kurš ir tik pat detalizēts kā tu – šajā gadījumā ideāli piemērots būs ģeometrisks tetovējums ar daudzām līnijām. Tavs prāts vienmēr dzenas uz priekšu un darbojas, darbojas, darbojas. Piemērots būtu arī rūpīgi izvēlēts teksts vai citāts, kurš lieliski apraksta tavu būtību.

SVARI

Vai tu vispār kādreiz pavadi laiku vienatnē? Tu nespēj izturēt vientulību, tādēļ vienmēr blakus ir labākā draudzene vai mīļotais cilvēks. Ideālā izvēle būs saderīgs tetovējums tev un tavam dvēseles radiniekam.

SKORPIONS

Tevi vada jūtu pārpilnība un kaisle – ja tavas jūtas nav gana stipras, tad kāda gan jēga? Tavu spēcīgo iekāri lieliski simbolizēs roze. Piemērots arī tetovējums, kas parādīs tavu tumšo un dziļo personības pusi. Vislabākā vieta tetovējumam ir gurnu zona vai augšstilbs.

STRĒLNIEKS 

Tu visu laiku domā tik vien kā par ceļošanu un piedzīvojumiem, tādēļ ideāli piemērots būs tieši ar ceļošanu saistīts tetovējums. Lieliska izvēle būs pasaules atlants vai ģeogrāfiskās koordinātas.

MEŽĀZIS 

Tu esi ļoti piezemēts, apņēmīgs un smagi strādājošs. Tev piemēroti būs tetovējumi, kuri apzīmē tava rakstura deklarācijas vārdu formā. Tāpat, piemērots tetovējums būs stabils koks ar dziļām saknēm, tas simbolizē tavu stabilitāti un nosvērtību.

ŪDENSVĪRS

Tava humanitārā daba vēlas pasauli padarīt par labāku vietu, tu spēj saskatīt to, ka viss šajā pasaulē ir savienots. Tev piemērots tetovējums būtu mandala, visuma simbols vai arī dizains, kas apzīmē savvaļu un brīvību.

ZIVIS 

Ņemot vērā, ka tu esi ūdens zīme, tev ir grūti būt piezemētam. Tu esi maigs un mīli sapņot – tātad esi arī neglābjams romantiķis – tev piemēroti būs tetovējumi, kas veikti punktošanas tehnikā vai arī vienradži un taureņi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru