Katrai zodiaka zīmei vispiemērotākās fiziskās aktivitātes

Auns

Tavām fiziskajām aktivitātēm jābūt izaicinošām un konkurētspējīgām kā tu pats. Body bike nodarbības ir īstā vieta, kur tu vari pārspēt visus personīgos rekordus, kā arī visus pārējos dalībniekus.

Vērsis

Tev vispiemērotākie treniņi ir saistīti ar laika pavadīšanu brīva dabā. Izvēlies efektīvas treniņnodarbības ārā, kuras ļaus savienoties ar dabu.

Dvīņi

Tev nepieciešamas fiziskās aktivitātes, kurām nepieciešamas koncentrēšanās spējas un tādas, kuras arī prātu uzturēs tonusā. Pilašu nodarbības spēcinās kā ķermeni, tā arī prātu, to laikā tev nāksies kontrolēt elpošanu un ķermeņa kustības.

Vēzis

Tev vispiemērotākās aktivitātes ir tās, kuras ļaus tev savienoties ar jūtām. Joga ir lieliska aktivitāte, kuras ietvaros tu apgūsi enerģijas kontroli un uzzināsi savas stiprās puses.

Lauva

Tev nepieciešamas aktivitātes, kuras ļaus parādīt radošu pieeju. Deju nodarbības vai zumba noteikti būs labākā izvēle – katrs treniņš ir kā priekšnesums.

Jaunava

Tev jāizvēlas fiziskas aktivitātes, kuras ir efektīvas, kā arī palīdzes tev nedomāt par ikdienas problēmām. Izvēlies ķermeņa dziļos muskuļus stiprinošas nodarbības, tās ļaus tev saskarties ar iekšējo instinktu.

Svari

Labākā izvēle būs fiziskas aktivitātes, kuras nesīs tev mieru un liks tev justies skaistai. Barre nodarbības liks kārtīgi izvingrināt muskuļus, tajā pašā laikā, tu jutīsies kā balerīna.

Skorpions

Tev vajadzētu uzlādēt emocijas ar spēcīgu treniņu. Tavu iekāri un vēlmi pēc adrenalīna spēs apmierināt fiziskas nodarbības baseinā.

Strēlnieks

Zināms, ka Strēlnieki ir visatlētiskākās zīmes visā zodiakā. Tādēļ tiem ieteicams apmeklēt fusion nodarbības, kurās tiek apvienotas vairākas disciplīnas (piemēram pilates un bokss). Šīs aktivitātes spēs atvieglot stresu un sadedzināt krietnu daudzumu kaloriju.

Mežāzis

Tev vajadzētu izvēlēties fiziskās aktivitātes, kurās jāievēro disciplīna un nepieciešama atdeve. Tev pie sirds ies SLT nodarbības, kurās koncentrējas uz muskuļu tonizēšanu un stiprināšanu.

Ūdensvīrs

Tev vispiemērotākās aktivitātes ir tās, kurās jākoncentrējas uz spēlēšanu komandā. Komandu fitness liks tev pacensties daudz vairāk kā trenējoties vienam pašam.

Zivis

Fiziskajām aktivitātēm jāpalīdz tev gūt miers un jāsamazina trauksmainība. Lieliski piemērota būs ūdens aerobika, kuras stimulēs visu limfātisko sistēmu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru