Katras Zodiaka zīmes dāvanu saraksts: Ko katram dāvināt?

Auns

Tā kā Auniem patīk darboties, tad viņi noteikti priecātos par kaut ko, kas uzlabo šo darbošanos. Viņiem ir svarīgi būt labākajiem savā lietā, līdz ar to, dāvini tādu lietu, kas noteikti noderētu. Skaistus nieciņus, kurus likt sekcijā aiz stikla, labāk pietaupi Svariem. Ja Aunam patīk kāda aktīvā atpūta vai sporta veids- makšķernieku veikala dāvanu karte, kāds īpašs rīks, vai vislabāk- kvalitatīvs instruments. Ja Auns ir dāma- tad instruments var būt no virtuves, skaistuma vai tam līdzīgas jomas, ja Auns ir vīrietis, tad viņš spēs novērtēt labu remonta darba rīku vai kaut ko sportam.

Vērsis

Galvenais nedāviniet viņiem lētas, prastas lietas ķeksīša pēc. Viņi paši labi apzinās, ka svarīga ir kvalitāte, tāpēc, ja nevarat atļauties uzdāvināt kaut ko, kas uzlabo komfortu, tad nemaz netērējieties. Vērsis novērtēs visu, kas palīdz justies labāk, dzīves komforta ziņā.  Nedrīkst aizmirst arī Vēršu izsmalcināto gaumi, līdz ar to, visu to, kas ir ļoti plašā izvēlē- atmetiet. Uzdāviniet ļoti labas kvalitātes korķu viļķi, vai ķiplokspiedi, vai karafi, jo tos neražo miljons krāsās un formās. Galvenais, lai ir kvalitatīvi. Vīriešiem var uzdāvināt šlipsi vai tauriņu- tie nekad nevar būt par daudz, vienalga kādā izskatā, taču vislabāk pieturēties pie klasikas. Dāmas priecāsies par ķermeņa kopšanas līdzekļiem, vai dārglietām.

Dvīņi

Šī Zodiaka zīme spēs novērtēt interesantu galda spēli, žurnāla abonamentu, biļetes uz kino, teātri, operu. Dvīņiem patīk sabiedrība, kāds gaumīgs pasākums. Dvīņi parasti ir kustīgi, līdz ar to, variet dāvināt kaut ko aktīvai atpūtai- bumbu, galda hokeju, vai tam līdzīgi. Principā, Dvīņiem sagādāt prieku nav īpaši grūti, viņi priecāsies par jebko, kas ir praktiski izmantojams. Tā var būt arī kāda grāmata, kas rosina domāšanu.

Vēzis

Šī Zodiaka zīme priecāsies par kaut ko, kas rada sajūtas. Piemēram, kaut kas saistībā ar mākslu- varat uzdāvināt kanvas audeklu ar krāsu komplektu, vai skaistu fotorāmi, kurā ievietot kāda sajūtu pilna mirkļa attēlu. Vēzim nav raksturīga aktivitāte, tāpēc labāk nedāviniet kaut ko tādu, kas liktu viņam kaut kur speciāli iet, vai kaut ko speciāli darīt. Labāk, lai tas ir kāds priekšmets. Vēzis prot novērtēt gaumīgus interjera priekšmetus, jo viņam patīk rūpēties par māju un tās atmosfēru.

Lauva

Šai Zodiaka zīmei patiks viss, ko var izmantot tikai viņa. Arī interjera priekšmeti viņai patīk, taču tie nav tik personiski. Svarīgi, lai Lauvai domātā dāvana būtu ar intīmu pieskaņu, piemēram, kāds kvalitatīvs ķermeņa kopšanas līdzeklis, smaržas (ja vien zināt, kādas viņai patīk), un, protams, dārglietas! Ar Lauvu ir diez gan vienkārši- viņai patīk lielas dāvanas. Varat uzdāvināt kaut vai krēslu, galvenais, lai ir liels un skaists- kā Lauvai atbilstošs tronis. Vislabāk, lai dāvana ir pārdomāta- kaut vai nieciņš, taču tāds, ko Lauva jau sen ir vēlējusies.

Jaunava

Šī Zodiaka zīme priecāsies par kaut ko, kas ir praktiski pielietojams. Tā kā viņa nav īpaši emocionāla, tad uz šīs pogas nav vērts spiests un fotorāmjus atstājiet plauktā. Jaunavai vajag kaut ko tādu, kas noder saimniecībā, bet vislabāk- ja atvieglo viņas rūpes par citiem. Jaunavām patiks kaut kas, kur ir vairākas detaļas, piemēram, puzle, vai kāda galda spēle, kur ir svarīga taktika. Jaunavu dāmas priecāsies par kaut ko, kas uzlabo vides tīrību- nu, ne gluži par veļas ziepēm, taču, piemēram, telpas gaisa atsvaidzinātājs- elektronisks un neuzkrītošs.

Svari

Šī ir viena no retajām Zodiaka zīmēm, kurām patīk visādas mazas lietiņas. Porcelāna eņģelīši un tam līdzīgi. Viņiem ir svarīgi, lai visapkārt valdītu miers un saticība, līdz ar to, jebkāda dāvana, kas to veicina vai simbolizē- būs īstā. Viņi ir arī smalki mākslas cienītāji, un vispār, prot novērtē labas, dārgas lietas, taču, ja uzdāvināsiet viņiem pannu pa 1000 Eur, diez vai viņi sapratīs. Svari nav tik praktiski, viņiem ir svarīgāk, lai šī dāvana reāli kaut ko uzlabotu. Piemēram, abonaments uz solāriju vai dāvanu karte no iecienītā apģērbu veikala. Dārga un glīta apakšveļa Svaru dāmai no mīļotā vīrieša būs tieši laikā.

Strēlnieks

Viņiem patiks viss, kas ir interesants. Garlaicīgās sveces, zeķes un krūzītes Strēlniekiem nedāviniet. Šai Zodiaka zīmei vispār ir grūti kaut ko uzdāvināt, jo vienā dienā viņiem var ļoti interesēt konkrēta lieta, taču nākamajā dienā viņi par to jau būs aizmirsuši un metušies kaut kur, kur interesantāk. Viņiem patīk darboties svaigā gaisā un darīt kaut ko, kur nav zināms rezultāts. Piemēram, gatavot ēst, taču netradicionālā veidā. Ja uzdāvināsiet viņam kādu virtuves pričendāli, kas ir paredzēts konkrētai lietai, viņš noteikti pamēģinās likt to lietā.

Skorpions

Šai Zodiaka zīmei patiks viss, kas liek izkustināt gan miesu, gan garu, kā arī lietas, kas kaut ko nozīmē. Skorpions ir jūtīga zīme, līdz ar to, viņi priecājas par īpaši pārdomātām un sentimentālām dāvanām. Viņiem svarīgi ir justies mīlētam, līdz ar to, jebkāda dāvana, kura pauž mīlestību, būs laba. Skorpioniem patīk sevi izaicināt un pārbaudīt savas prasmes- uzdāviniet dāvanu karti no kāda Ziemas sporta veidu atpūtas kompleksa, vai SPA apmeklējumu.

Mežāzis

Šī Zodiaka zīme ir viena no retajām, kurai sagādā grūtības sevi lutināt, ja nav neierobežoti finanšu līdzekļi. Tā ir ļoti praktiskas dabas zīme, viņa var būt arī ļoti taupīga, līdz ar to, neatļaujas neko lieku. Mežāžus ir viegli iepriecināt, jo viņiem dzīvē galvenais ir darbs, līdz ar to, paliek maz brīvā laika savam priekam. Dāviniet viņiem visu, ko parasti pašam sev ir žēl pirkt. Tā kā viņi ir arī ļoti praktiski, tad noderēs jebkas interjeram vai skaistumkopšanai (šāda tipa lietas nav tik nepieciešamas, līdz ar to, paši Mežāži tās iegādājas reti)

Ūdensvīrs

Šī Zodiaka zīme spēs novērtēt visu, ko nesaprot citi. Jo dīvaināk, altruistiskāk, filozofiskāk- jo labāk. Te derēs gan grāmatas, gan oriģināli interjera priekšmeti. Sentimentālas lietas gan viņi īsti nespēs novērtēt, nevis tāpēc, ka viņiem nebūtu jūtu, bet gan tāpēc, ka viņi neieciklējas uz pagātni un pagātnes atmiņām. Dāviniet jaunākās tehnoloģijas vai tam līdzīgas lietas. Tik pat labi, biļeti uz kino 3D versijā.

Zivis

Šai Zodiaka zīmei parasti patīk kvalitatīvi apavi, līdz ar to, variet uzdāvināt dāvanu karti no apavu veikala. Vēl, Zivis vēlētos saņemt dāvanās to, ko paši parasti nekad nepirktu, jo viņi nelabprāt tērē naudu savām vajadzībām. Un ne tāpēc, ka būtu ļoti taupīgi, bet gan drīzāk tāpēc, ka ir citas lietas, kurām viņi tērē. Taču šīs citas lietas reti kad ir saistītas ar praktiskiem labumiem, ko varētu uzdāvināt. Galvenais, lai dāvana ir kvalitatīva un jēgpilna, lai to var izmantot. Viņi reti uzņemas atbildīgas lietas, līdz ar to, var dāvināt, piemēram, sporta zāles apmeklējumu abonamentu, dāvanu karti pie friziera un tam līdzīgi. Zivis neiespringst uz šādām lietām, lai gan labprāt tās izmantotu.

Raksts tapis sadarbībā ar visasdavanas.lv 

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru