Katras Zodiaka zīmes nekontrolējamās tieksmes un vājības: Kā ir ar tevi?

Auns Viņi pārāk bieži nespēj pateikt “Nē!”, un šo īpašību apkārtējie var izmantot savtīgiem nolūkiem.

Vērsis Viņi vienkārši nespēj atteikties no dārgām bezmaksas lietām, jo īpaši alkohola un ēdiena. Vēršiem ir svarīgi, lai viņiem piederētu tas pats labākais.

Dvīņi Pārāk bieži mēdz neizpildīt savus solījumus, jo ir pārāk nepastāvīga zīme, un solījumus mēdz veikt impulsu vadīts.

Vēzis Emocionāli cilvēki, kuri nevar tikt pāri pagātnei un izciestajām sāpēm.

Lauva Šīs zīmes lielākā vājība ir iedomība. Publiski cilvēki, kas labprāt izjūt apkārtējo uzmanību un uzslavas. Publiska pazemošana pārāk spēcīgi var ietekmēt viņa ego.

Jaunava Viņi pārāk sīkumaini mēdz analizēt detaļas. Atcerieties – ne visam nepieciešams loģisks izskaidrojums, reizēm jāplūst pa straumi, neuzdodot liekus jautājumus.

Svari Viņi teju nespēj pretoties izskatīgam pretējā dzimuma pārstāvim. Lielākā vājība ir viss skaistais un nesasniedzamais.

Skorpions Viņa lielākā vājība ir galējības – visu vai neko. Lai sasniegtu savu mērķi, ir gatavs darīt pārāk daudz traku un neiedomājamu lietu!

Strēlnieks Viņam pārāk izteikti nepieciešams izjust pretējā dzimuma uzmanību, līdz ar to, pat esot attiecībās, var sākt flirtēt ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Mežāzis Viņi ir bezgalīgos mīļuma un maiguma meklējumos, tas ir tas, pēc kā alkst Mežāži. Tomēr mūsdienu pasaulē, kur valda tikai meli un sāpes, to ir visai grūti atrast.

Ūdensvīrs Iesākto nevar novest līdz beigām, hobijus mēdz pamest pusratā.

Zivis Pārlieku liela sapņošana mēdz novest pie realitātes sajūtas zuduma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru