Katras zodiaka zīmes īpatnības – to tu noteikti nezināji!

Uzzini, kāda ir katras Zodiaka zīmes retākā un mazāk apspriestā īpašība.

Šādas lietas parasti cilvēki nepamana, taču nav noslēpums, ka sīkumi ir tie, kas veido kopainu.

 

Auns

Lai cik pieaudzis neizskatītos Auns, dvēselē viņš joprojām paliek bērns- viņš pasauli redz interesantu. Vienmēr vēlas darboties un šai vēlmei piemīt rosinošs motīvs. Auniem raksturīga nevadāmība, jo viņiem piemīt likumu un ierobežojumu neatzīšanas komplekss.

Vērsis

Visur meklē stabilus pamatus, kur var ērti izstiept kājas. Vērsis ir viesmīlīgs, viesus mīļi sagaidīs, pabaros un dos derīgus padomus. Ir pacietīgs un uzstājīgs, apgūstot iemaņas vairāk mīl praktisko daļu.

Dvīņi

Stipru un garīgu pieķeršanos Dvīņi parasti neizjūt. Šie cilvēki patstāvīgi domās veic kaut kādus aprēķinus, kā arī viņi parasti nemēģina pārtaisīt pasauli, jo izzina to tādu, kāda tā ir un brīnišķīgi pielāgojas tai.

Vēzis

Šī zīme ir auglības un tās uzturēšanas zīme, tā ir pati okultākā zīme no visām divpadsmit Zodiaka zīmēm, jo tai piemīt tieksme uz jūtām un sajūtām. Simpātiski un labestīgi cilvēki, tajā pašā laikā, izteikts instinkts uz savu dotību un īpašību pārspīlēšanu.

Lauva

Stabila zīme, kura tiecas saglabāt formu, kura ir iegūta sākotnēji . Citas zīmes var mainīt savu uzvedību, bet ne Lauva. Ja sajūt pretestību- atkāpjas. Vienmēr padomās, kā izskatās no malas. Grib, lai visi par viņu labi domātu.

Jaunava

Visu uztver piesardzīgi, ar grūtībām maina uzskatus un pārliecību. Pret jauniegūtām paziņām izturas ar piesardzību, nesteidzas atklāties. Vairums no šīs zīmes pārstāvjiem ir izteikti individuālisti, kuriem ir augstas prasības pret sevi un apkārtējiem.

Svari

Entuziasts, kurš cenšas iegūt apkārtējo atzinību. Raksturīga virspusēja pieķeršanās, lai zaudējuma gadījumā, tas nesagādātu pārāk lielas ciešanas. Nepatstāvīgs savos spriedumos, kā hameleons apveltīts ar spēju pielāgoties izmaiņām.

Skorpions

Nekad nerīkojas pēc kāda cita prāta, vēlas būt noteicējs savā dzīvē un gandrīz vienmēr tāds arī ir. Pats to neapzinoties, pakļauj savu dzīvi tam vai citam pašizdomātam testam. Ja iepriekš cenšas uzspiest kādu noteiktu lomu, vienmēr būs jūtama pretreakcija.

Strēlnieks

Savieno sevī „uguns” un „sabiedriskās” īpašības. Neizjūt dziļu interesi pret cilvēkiem ar kuriem kontaktējas, drīzāk saredz tajos iespējamas izdevības tagadnē un nākotnē. Viņš ilgi atceras lietas visos sīkumos, ja viņam tas šķiet svarīgi.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji ir vispraktiskākie no visām zīmēm. Viņš, nesaprotami kāpēc, uzstāj, lai ar viņu konsultētos visos gadījumos, kad plānojamas pārmaiņas, bet visā pārējā laikā, viņš īpašu interesi neizrāda.

Ūdensvīrs

Viņam ir sveši spriedelējumi par pienākuma un sirdsapziņas tēmu, viņi pārmērīgi ciena brīvību, lai aizdomātos par saviem pienākumiem vai cilvēku pienākumiem vienam pret otru. Apsteidz laiku un atrodas notikumu avangardā.

Zivis

Maz interesē viņu rīcības sekas, tiecas izdabāt saviem trūkumiem. Tomēr, viņa intuīcija katru sekundi viņam čukst to, kā būtu bijis labāk vai pareizāk. Bieži sevi sajūt kā nevainīgu apstākļu sakritības upuri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru