Katras zodiaka zīmes pavedinošākā īpašība – kāda ir tava?

Noskaidro, kura ir tā īpašība, kas piesaista citus, atbilstoši tavai zodiaka zīmei!

Mums katram ir gan labās, gan sliktās īpašības. Taču dažas no tām ir tik labas, ka piesaista ļoti daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus. Vai nu tā ir kaisle, jutekliskums, vai varbūt zinātkāre, tas viennozīmīgi ir kaut kas neparasts un unikāls.

Kā ir ar tevi?

AUNS Kaisle. Ar savu ugunīgo kaislību tu esi spējīgs pavedināt potenciālos mīlniekus. Ja esi kādu noskatījis, tevī kūsā uguns un tas padara tevi neatvairāmu ikvienam, ko sastopi savā ceļā.

VĒRSIS Jutekliskums. Tu esi cilvēks, kuram īpaši svarīgi ir pieskārieni un to jutekliskums. Tev ir spēcīgs augums un maigs pieskāriens, kurš liek citiem notrīcēt no pieskāriena vien.

DVĪŅI Zinātkāre. Tu vienmēr esi zinātkārs – parasti tu centies izzināt citus cilvēkus. Tas, cik daudz uzmanības tu velti cilvēkam, kuru vēlies izzināt ir īpaši komplimentējoši un pavedinoši.

VĒZIS Sīkstums. Tu esi apveltīts ar spēcīgu gribasspēku, ja kaut ko vai kādu vēlies, tu nekad nepadodies! Tavs sīkstums un mērķtiecība ir pievilcīgi un šīs īpašības piesaista citus tik pat uzticamus cilvēkus. Vēža zīmē dzimušajiem vislabākā saderība ir ar Mežāžiem.

LAUVA Dominēšana. Tu esi dzimis līderis, kuram nepieciešama uzmanība. Tava pašpārliecinātība un dominēšana ir spēcīgākais afrodiziaks.

JAUNAVA Pievilcība. Tu spēj ietērpt sajūtas vārdos, tas aizkustina ikvienu, ar kuru flirtē. Tu zini kā likt cilvēkiem justies īpašiem.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām katra Zodiaka zīme apbur citus

SVARI Inteliģence. Tu esi ļoti inteliģents un pašizzinošs. Tu spēj labi nolasīt citus un analizēt pasauli. Cilvēkiem tava inteliģence šķiet īpaši pievilcīga.

SKORPIONS Mistika. Tev piemīt mistisks valdzinājums, kas citiem šķiet pavedinošs. Tu nekad neatklāj savus noslēpumus, tas taviem mīlniekiem paver plašas iespējas fantazēšanai.

STRĒLNIEKS Humors. Tev piemīt lieliska humora izjūta. Tu zini kā iekarot citu cilvēku sirdis, vienkārši liekot viņiem smieties. Tava spēja iepriecināt cilvēkus šķiet neatvairāma.

MEŽĀZIS Neatkarība. Tu esi neticami neatkarīgs un nekad negaidi, ka kāds cits tevi darīs laimīgu. Tava pašpārliecinātība ir īpaši pievilcīga, tādēļ tu bieži vien tēlo grūti iegūstamu. Tu labi zini kā spēlēt šo spēli.

ŪDENSVĪRS Dāsnums. Tev ir milzīga sirds. Tu mīli dot un izturies pret citiem tā, kā vēlies, lai izturas pret tevi. Tava dāsnā daba ir ļoti pievilcīga un tā nekavējoties piesaista līdzīgu cilvēku uzmanību.

ZIVIS Mākslinieciskums. Tu uz pasauli lūkojies caur māksliniecisku prizmu. Tava aizraušanās ar mākslu un skaistumu piesaista cilvēku uzmanību un viņus īpaši ieintriģē tava dziļā perspektīva. Tu liec citiem sevi iemīlēt ar mūzikas, dzejas, mākslas un savas tumšās  dvēseles palīdzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru