Katras zodiaka zīmes plusi un mīnusi attiecībās

Kura no zodiaka zīmēm nekad attiecībās neliks jums skumt, bet kura, gluži pretēji, nekad neatbildēs uz jūsu telefona zvaniem?

Tā kā katrai zodiaka zīmei ir savs unikālais raksturu īpašību kopums un katram no viņiem ir savs ideālais partneris, ieteicams sastādīt sava veida ceļvedi viņu rakstura īpašībās, lai uzzinātu, ko var sagaidīt no katras zodiaka zīmes pārstāvja.

Kura ir tā zodiaka zīme, kas nekad neliks jums attiecībās skumt, un kura būs tā, kas nekad neatbildēs uz jūsu īsziņām? Mēs esam apkopojuši visus “par” un “pret” katrai zodiaka zīmei.

Auns

Par: Auni ir gatavi jebkādiem piedzīvojumiem un eksperimentiem. Viņiem ir ļoti daudz enerģijas, kas ir pat ļoti lipīga, turklāt attiecibas ar viņiem solās būt ļoti kaislīgas un aktīvas.

Pret: Viņi mēdz būt pārāk stingri pret sevi, tādēļ var ļoti ātri izvest jūs ārā no pacietības. Viņi ir zināmi kā tie cilvēki, kas neatbild uz telefona zvaniem un īsziņām.

Vērsis

Par: Viņi ir ļoti mīloši, turklāt ieviesīs jūsos drošības un aizsargātības sajūtu. Viņi pret visu izturas kā profesionāli, pat tad, ja galīgi neprot to darīt.

Pret: Viņi mēdz iestrēgt vienā vietā, ietiepties un neko nedarīt. Par viņu ietiepību ir sarakstītas veselas leģendas.

Dvīņi

Par: Ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi. Viņi ir ļoti gudri, lieli pļāpas, turklāt vienmēr nostādīs jūsu prasības un jūtas pirmajā vietā.

Pret: Tā kā viņi ir ļoti gudri un vienmēr nostāda sevi kā pašus gudrākos pasaulē, tas var likt jums justies prāta ziņā nepilnīgiem. Turklāt Dvīņiem piemīt īpašība visu pārlieku sīki analizēt un satraukties par to, ko viņi ir savā prātā ieņēmuši.

Vēzis

Par: Jūs droši varat uzticēties Vēžiem, jo viņi vienmēr izturēsies pret jums ar cieņu. Jūs varēsiet uzticēt viņiem savus noslēpumus, jo šī zodiaka zīme atšķiras ar savu lielo uzticību.

Pret: Viņiem ir raksturīgas krasas garastāvokļa maiņas. Vienu brīdi viņi ir ārkārtīgi laimīgi, bet jau nākamajā viņi jau ir skumju sagrauti. Pat necentieties panākt, lai viņi pasaka, kas viņiem kaiš. Viņi tajā pašā brīdī ieņems aizsargpozīciju.

Lauva

Par: Viņos ir daudz fantastisku īpašību – viņu humora izjūta, viņu spēja visu darīt jautri un interesanti, kā arī viņu ārkārtīgi lielā seksualitāte. Kopā ar viņiem jūsos paliks tikai paši labākie iespaidi.

Pret: Viņiem nav raksturīga iejūtība pret citu cilvēku jūtām. Reizēm pat bez jebkādiem ļauniem nolūkiem viņi mēdz nopietni aizskart cilvēkus.

Jaunava

Par: Viņi var būt paši mīļākie cilvēki pasaulē, kas vienmēr rēķināsies ar jūsu jūtām. Viņi var būt ārkārtīgi pieauguši un vajadzīgajos brīžos ļoti nopietni. Uz viņiem vienmēr var paļauties.

Pret: Reizēm viņi var būt pārāk jūtīgi un mēdz šaubīties citu cilvēku patiesumā, īpaši tad, ja runa ir par jūsu palīdzību viņiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru