Kāzu datuma nozīme – vai jūsu attiecības būs ilgas un laimīgas?

Ciparu nozīme

 

Viens
Vieninieks sola pārim stabilu laulību, taču attiecībās var būt nesaskaņas. Vieninieks ir līderības skaitlis, tādēļ ģimenes attiecības jāuzsāk ar kompromisa rašanu. Šādā ģimenē katrs no laulātajiem centīsies uzstājīgi turēties pie sava, uzspiest savu viedokli partnerim, kas var izraisīt nesaskaņas. Lai izvairītos no strīdiem, necentieties nostādīt sevi un savas vajadzības augstāk par partnera. Ja jūs iemācīsieties būt daudz piezemētāki, tad ar laiku jūsu savstarpējās attiecības norimsies un mājās iestāsies miers un harmonija. Turklāt skaitlis viens palīdz nemitīgi uzturēt pāri ambiciozā stāvoklī, kopā attīstīt biznesu, kā arī nemitīgi sniegt partnerim jaunas un interesantas idejas. Šāda savienība, kas balstīta uz savstarpēju sapratni un piekāpšanos, solās būt ilgstoša un spēcīga.

Divi
Divnieks palīdz pāriem saglabāt mīlestību daudzus gadus, saglabājot arī trauslās un maigās jūtas. Šis cipars atbild par uzticību un tuvām partneru attiecībām, romantisku noskaņu. Neaizmirstiet lutināt savu otro pusīti ar mīļām dāvanām, izrādiet viņiem jūtas un atzīstieties mīlestībā – šādi jūsu attiecības saglabās pirmā randiņa sajūtas. Šāda pāra negatīvais aspekts attiecībās var būt aizdomas par viena no partnera sānsoļiem. Laulību iespējams saglabāt tad, ja laiku pa laikam atradīsieties uz kādu laiku šķirti. Pasargājiet viens otru no ciešanām un vilšanās – tad jūsu attiecības būs kā paraugs visiem pārējiem.

Trīs
Skaitlis trīs atnes attiecībām disharmoniju un nemieru. Šādās attiecībās pāri bieži vien ir egoistiski noskaņoti, jo pāri beidz savstarpēji sadarboties un uzsāk savu personīgo veiksmes un attīstības ceļu. Šīs attiecības ir postošas, tādēļ ģimenes saglabāšanai ir nepieciešams uzklausīt un sākt cienīt savu partneri. Trijnieks rada vibrācijas, kuras ietekmē uztveri par dzīves rutīnu. Garlaicība un vienveidība var iznīcināt ģimeni. Saglabāt labas attiecības varēsiet tad, ja cienīsiet savu otru pusīti, viņu vēlmes, kā arī vienlīdzīgi sadalīsiet ikdienas darbus. Tāpat laulību saglabāt palīdzēs bieža ceļošana un apstākļu maiņa, minimālisma dizaina elementi un pēc iespējas mazāk lietu. Tādā veidā jūs daudz mazāk laika pavadīsiet tīrīšanas un kārtošanas darbos, bet brīvajā laikā varēsiet atrast nodarbes, kas jums abiem sniegs baudu.

Četri
Laulības saites, kuras pārvalda skaitlis četri, nav pašas uzticamākās. Šis cipars atbild par pašattīstību, tādēļ partneru intereses aprobežojas vien savu vēlmju īstenošanā. Parasti šādās attiecībās vīrs ar sievu uzskata viens otru kā traucēkli savu ieceru īstenošanā un personīgajā attīstībā. Arī tas, ka pārim ir bērni, daudz ko nemaina, tādēļ numerologi strikti iesaka apsvērt visus “par” un “pret” vēl pirms grasāties slēgt laulības saiti zem skaitļa četri. Ļoti bieži šādās attiecībās dusmas, nepatika vai problēmas krājas gadiem, un tad vienā brīdī viss nāk uz āru, radot briesmīgus strīdus. Saglabāt attiecības jau nodibinātā ģimenē iespējams tad, ja jūs ar cieņu un vērību izturaties pret savu partneri, lai iegūtu abpusēju sapratni. Jūs var apvienot kopēji mērķi, biznesa attīstība vai jebkādi citi sasniegumi, kurus varat veikt plecu pie pleca, atbalstot un uzmundrinot.

Pieci
Piecinieks atbild par jaunām emocijām, iespaidiem un aizraušanām. Laulības saites, kas atrodas šī skaitļa ietekmē, solās būt noturīgas un interesantas. Viņus ieskauj lērums paziņu, bet viņu aizraušanās un vaļasprieki palīdz daudz vieglāk atrisināt sadzīves problēmas. Tā kā viņi viens otru atbalsta, šim pārim būs daudz vieglāk sasniegt dažādas virsotnes. Skaitļa pieci enerģētika ļauj partneriem būt teju pārpildītiem ar enerģiju, kas palīdz to realizēt jebkurās viņu iecerēs. Kā likums – šādās ģimenēs vienmēr ir vieta smiekliem un labam garastāvoklim, bet bērni šādā ģimenē dzimst zem veiksmes un laimes zvaigznes. Taču pat šajās attiecībās pāriem nepieciešams izturēties pret savu otro pusīti ar ciņu, laiku pa laikam viņam vai viņai ļaujot pabūt vienatnē.

Seši
Sešinieks ir visharmoniskākais skaitlis no visiem. Pozitīvā sešinieka ietekme palīdz pārim baudīt vienam otra klātbūtni un sniegt patiesu mīlestību. Tās ģimenes, kurās pāri viens otru atbalsta, palīdz realizēt sapņus un ieceres, visbiežāk arī visātrāk nostājas stabilā un neatkarīgā finansiālā stāvoklī. Lai ģimene spētu ilgus gadus būt laimīga un noturīga, pārim ir ļoti svarīgi atcerēties par mājīgumu – tā ir ļoti svarīga lieta.

Septiņi
Skaitlis septiņi ļoti bieži panāk to, ka cilvēks vēlas būt noslēgts un noslēgties no visas apkārtējās pasaules. Tie pāri, kuros viens nespēj ilgi sadzīvot ar vientulību, parasti piedzīvo attiecību sabrukumu. Taču, ja abas pusītes ir pieradušas dzīvot šaurā ģimenes lokā, neielaižot tajā svešos, tad laulība būs ilga un noturīga. Skaitļa septiņi vibrācijas ietekmē abus partnerus, tādēļ šajā skaitlī precēties vajadzētu tiem, kas ir ļoti mierīgi un piezemēti, citādi viena partnera impulsi radīs virkni neērtu brīžu jūsu attiecībās.

Astoņi
Ģimenes pāriem, kas vēlas precēties skaitļa astoņi ietekmē, ieteicams būt ļoti vērīgiem un uzmanīgiem. Lieta tāda, ka šis skaitlis saved kopā tos cilvēkus, kas tiecas pēc karjeras izaugsmes. Ja vienam no partneriem nepieciešama nemitīga uzmanība, bet otrs lielāko daļu laika veltīs darbam, tad strīdi un konflikti būs neizbēgama kopdzīves sastāvdaļa. Numerologi skaitli astoņi sauc par darbaholiķu skaitli. Ja jūs nevarat sevi saukt par darbaholiķi, iesakām kāzu datumu pārcelt. Diemžēl ļoti bieži sanāk tā, ka laulība, kas slēgta šī skaitļa ietekmē, ir lemta šķiršanai, jo dažādi domājoši cilvēki vienkārši nav spējīgi sadzīvot kopā.

Deviņi
Skaitlis deviņi ir ļoti strīdīgs skaitlis. Ja pārim par karjeru svarīgāka ir ģimene, tad šis skaitlis kļūs par jūsu talismanu un labklājības avotu. Harmoniska saikne, kurā pāris atrod apmierinājumu un pašatdevi un kurā nekas netiek prasīts pretī – šāda saikne sniegs viņiem veiksmi un laimi. Šādā savienībā pārim vajadzētu domāt par vairākiem bērniem, kuriem sniegt savas rūpes un mīlestību. Vīrietis šajā skaitlī ir īsts karjeras veidotājs, bet sieviete jutīsies laimīga tikai tad, ja radīs ģimenē mieru.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru