Kāzu horoskops: kad zodiaka zīmes ir gatavas kāzām?

Saskaņā ar astrologu viedokli, zinot Zodiaka zīmi, var uzzināt aptuvenu laiku, kad cilvēks apprecēsies. Protams, tādās situācijās vienmēr vērā jāņem daudzi faktori, bet par astroloģiju nevajadzētu aizmirst! Vēlaties uzzināt, ko vēsta zvaigznes? Tad lasiet tālāk!

Auniem patīk steidzināt notikumus. Viņi tic tam, ka nav jēgas atlikt uz rītdienu to, ko var izdarīt šodien, tāpēc apprecēties nolemj uz reiz pēc tam, kad saprot, ka patiešām ir atraduši savu otro pusīti.

Vērši apprecas tad, kad ir pārliecināti par savu partneri. Viņi prot veidot noturīgas un uzticamas savstarpējās attiecības.

Dvīņi kādu laiku lidinās debesīs, un nezina, kas viņu sirdij ir vajadzīgs. Bet, kad viņi atrod savu otro pusīti, tad vairāk negrib būt brīvie putni, un labprāt noslēdz laulību!

Vēži mierīgi apprecas un šķiras. Viņi tic tam, ka var apprecēties, bet, ja kaut kas neies tā, kā vajag, tad var droši lauzt laulību un veidot jaunu.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā ir lielas izredzes apprecēties

Lauvas cenšas atrast to partneri, kurš viņiem visā ideāli piestāvēs. Atrodot tādu, viņi pārstāj mētāties un mierīgi apprecas.

Jaunavas ir karjeristes, tāpēc vispirms ātri apprecas, dzemdē bērnus un tad sāk kārtīgi strādāt, vai arī no sākuma izveido karjeru un tikai pēc tam apprecas.

Svari bieži šaubās par saviem lēmumiem, tāpēc viņiem ir grūti noteikt, kad tieši vajag precēties. Un tomēr, kāzas Svariem ir milzīgi svarīgas!

Skorpioni nereti ir rekordisti laulību noslēgšanu ziņā. Lieta tāda, ka viņi ātri un spēji iemīlas, bet tik pat mērķtiecīgi zaudē savas jūtas un atrod citu partneri.

Lasi vēl: HOROSKOPS: Vīrietis ar kuru apprecēsies un izšķirsies

Strēlniekiem patīk neatkarība. Visbiežāk viņi apprecas jau brieduma gados, kad atrod to cilvēku, kas nodrošina ērtus apstākļus attiecībās.

Mežāži nereti apprecas agri. Bieži vien viņiem pietiek ar vienām laulībām, kas ilgsti visu dzīvi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji māk veidot attiecības!

Ūdensvīri dievina varu un neatkarību. Viņiem ir vajadzīgs partneris, kurš spēs nodrošināt ērtus apstākļus attiecībām un sapratīs, ka Ūdensvīram ir nepieciešama privātā telpa.

Zivis bieži apprecas brieduma gados. Lieta tāda, ka viņām raksturīgs ieiet sevi, bet partneri to uzskata par neieinteresētību attiecībās. Tāpēc Zivis patērē ne mazums laika, lai atrastu savu ideālo otro pusīti.

Protams, tās ir vien vispārējas ziņas par katru zīmi, bet jūs varat pārbaudīt šo informāciju, salīdzinot to ar pazīstamiem pāriem!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru