Ķermeņa vājo vietu horoskops: kas laicīgi jāsargā, lai nesaslimtu

Dvīņi

Tev vājās vietas ir šādas: augšējās ekstremitātes no delnām un pirkstiem līdz pleciem. Elpošanas ceļi: traheja, bronhi, plaušas. Mēle un visa nervu sistēma. Slimības izpaužas iepriekš minētajos orgānos un ķermeņa daļās, piemēram: neirastēnija un nervozums. Dvīņus var piemeklēt dažāda veida un rakstura mānijas un fobijas, nevaldāmība, trakums, epilepsija, kleptomānija.

Vēzis

Tavas vājās vietas ir: kuņģis un barības vada orgāni, krūšu lejasdaļa, gļotāda, aknas, žultspūslis un mēle. Vēzim slimības ir saistītas ar minētajiem orgāniem un ķermeņa daļām. Tās varētu būt: drudzis, apopleksija, epilepsija.

Lauva

Lauvenēm vājās vietas: kreisā acs, bet Lauvām: labā acs, muguras augšdaļa, sirds, asinsvadu sistēma, mugurkauls, ribas, arteriālā asinsrite. Iespējami iekaisuma procesi, piemēram, vēderplēves un pleiras slimības, osteohondroze, sirdsdarbības traucējumi un pastāv iespēja paģībt.

 Jaunava

Tavas vājās vietas ir: kuņģa zarnu trakts, divpadsmitpirkstu zarna, aizkuņģa dziedzeris, aknas un žults pūslis. Jaunavām būtu jāievēro pareizs uzturs, lai izvairītos no dažādām kuņģa un zarnu slimībām. Uzturā jālieto daudz B vitamīna produkti- griķi, pupiņas, burkāni u.c.

Svari

Tev ir vāja pretestība pret slimībām. Vājās vietas ir: mugurkauls un nieres. Svariem nebūtu ieteicams aizrauties ar alkoholu, jo pretošanās ir pārāk vāja.

Svaru problēma var būt: liekais svars gurnu un vēdera rajonā, tāpēc ieteicams atteikties no šokolādes un kūciņām.

Skorpions

Tavas vājās vietas ir: urīnpūslis, gurnu locītavas un priekšdziedzeri. Skorpioniem nepieciešams daudz proteīna- olas, gaļa, rieksti u.c. Slimības, kuras Tevi var piemeklēt ir: iesnas, pleirīts, aknu un nieru slimības.

Strēlnieks

Tavas vājās vietas ir aknas un arteriālā sistēma. Nebūtu ieteicams pārslogot aknas ar treknu ēdienu, nav ieteicams arī cukurs. Uzturā jālieto daudz B grupas vitamīnus, pretējā gadījumā var nākties sastapties ar matu un nagu trauslumu. No tā izvairīties ir iespējams, ēdot, augļus ar visu mizu. Strēlnieki ar baudu arī iedzer, taču nedrīkst aizmirst par organisma vājo vietu.

Mežāzis

Tava vājā vieta ir visa gremošanas sistēma, zarnu trakts, aknas uz žultspūslis. Āda, ceļu locītavas, visi skeleta kauli, zobi un sirds. Mežāžiem ir tendence uz reimatismu, žultspūšļa un urīnpūšļa akmeņu slimībām. Bieži mēdz piemeklēt saaukstēšanās kaites.

Ūdensvīrs

Ceļi un kāju ikri, potītes un kāju pirkstu locītavas, sirds un nervu sistēma. Tās ir Tavas vājās vietas. Ūdensvīrus bieži mēdz piemeklēt saaukstēšanās, kā arī bieži moka alerģijas, spazmas un paralīze.

Zivis

Ķermeņa un organisma vājās vietas ir kāju potītes un pirkstu locītavas, pirksti, cīpslas, gremošanas sistēma, limfātiskā sistēma, psihe, sirds un asinsrites sistēma. Slimības, kuras var piemeklēt: infekcijas un saaukstēšanās slimības. Nervu un psihiskās darbības traucējumi. Neirozes un psihozes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru