Ko 40 gadīgas sievietes ieteiktu jaunietēm, kurām vēl ir 20

Mīli un pieņem sevi tādu, kāda esi

Labākais veids, kā iepazīt kādu, ir attiekties pret viņu ar cieņu un mīlestību. Ja vēlies maksimāli izdzīvot katru brīdi, tad mīli sevi, cik vien spēj, cieni sevi kā spēcīgu un kompetentu personu un pieņem sevi tādu, kāda esi. Jo vairāk šo ievērosi, jo patiesāk spēsi sevi izpaust.

Pabaro dvēseli

Velti laiku savai dvēselei un garam. Atrodot kaut ko, kas tevi aizrauj, var turpināt sevi pilnveidot. Ja neproti darīt to, kas tev patiktu, vai vēl nezini, kas tas ir, tad izmēģini un nebaidies pieļaut kļūdas. Labāk pamēģināt kaut ko jaunu un satikt jaunus cilvēkus nekā sēdēt mājās un domāt par to.

Pārstāj salīdzināt

Mēs visas tā darām, bet tas nav pareizi. Šādu rīcību veicina daudzi ārēji spēki: žurnāli, televīzija, modes tendences, un daudz kas cits. Tu vari tam pretoties, jo salīdzināšana balstās uz pieņēmumiem un ilūzijām. Mēs esam cilvēki, un katram ir savi trūkumi. Tu tik ļoti koncentrējies uz savām nepilnībām, ka vienkārši nepamani, ka arī citiem tādas ir.

Strādā, lai dzīvotu, nevis dzīvo, lai strādātu

Neaizmirsti, ka nauda kādreiz var arī beigties. Naudai ir nozīme tikai, lai iegādātos pārtiku, pajumti, kā arī radītu sev komfortu. Tomēr paturi prātā, ka materiālie labumi nemaz nav vajadzīgi. Par visu, ko esi iegādājusies, tu maksāji ar laiku, ko vairs nav iespējams atgriezt atpakaļ.

Beidz uztraukties par to, ko domā citi

Šis ir ļoti vērtīgs padoms. Domājot par citu viedokli, mēs viņiem piešķiram varu. Katra cilvēka prātā uz sirdī jau tā ir pietiekoši liels juceklis, tāpēc nevajag uztraukties vēl arī par to, ko domā cilvēki, kuri neko daudz par tevi nezina.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru