Ko dīvainu reizēm dara katra zodiaka zīme?

Uzzini, kas ir kas tāds, ko dara katra Zodiaka zīme, un kas citiem šķiet dīvains!

Šīs lietas ir pavisam dažādas, piemēram, kādam raksturīgi ir veikt radikālas izmaiņas savā izskatās, bet cits bieži vien sāk par kaut ko smieties, un nevienam nav ne jausmas, kas tik smieklīgs ir noticis. Kā ir ar tevi?

Auns – pasaka kaut ko klusām, pie sevis, bet uz jautājumu, ko viņš tikko pateica, seko atbilde “neņem galvā” un dīvaini smiekli.

Vērsis – pēkšņi sāk izkliegt savu viedokli vai atbildi uz jautājumu, vispār nedomājot par to, kā tas izklausās.

Dvīņi – pēkšņi un radikāli izmaina kaut ko savā izskatā, un bez jebkāda iemesla.

Vēzis – brīžiem vienkārši izolējas no apkārtējiem vai kļūst par sarkastisku riebekli.

Lauva – pēkšņi sāk smieties par kaut ko, un neviens nezina, kas tur smieklīgs. Iespējams, tas ir kaut kas stulbs, bet Lauva tik un tā smejas.

Jaunava – vienmēr atstāj nekārtīgu istabu vai somu, lai arī kāds būtu iemesls, un neatkarīgi no tā, cik ļoti “mēģina” to sakārtot, viss drīz vien atgriežas sākotnējā stadijā.

Svari – pēkšņi sāk rīkoties ļoti bērnišķīgi, it kā viņos būtu iemiesojies mazs bērns.

Skorpions – reizēm vienkārši sāk blenzt uz cilvēku, kurš ar viņu runā, un rodas iespaids, ka savā prātā viņš to burtiski saplosa.

Strēlnieks – pēkšņi sāk strīdēties ar cilvēkiem un uzvedas kā sarkastisks kretīns.

Mežāzis – dažreiz sāk izturēties ļoti vēsi, un visi ir apjukuši un nezina, kāpēc viņš tā dara.

Ūdensvīrs – pēkšņi sāk apstrīdēt kādu bez iemesla un aizstāv savu viedokli. Turklāt gan viņš, gan runātājs ļoti labi zina, ka viņam nav taisnība. Neviens nesaprot, kāpēc Ūdensvīri tā dara.

Zivis – reizēm atceras kaut ko, kas patiesībā nav noticis, bet spēj pārliecināt sevi, ka ir gan. Tas var sagādāt problēmas, jo Zivīm mēdz būt briesmīgas atmiņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru