Ko katras zodiaka zīmes pārstāvis vēlētos dzirdēt no sava mīļotā?

Vēzis. Viņi vienmēr kaut ko dara tavā labā neatkarīgi no tā, vai tam ir kāds īpašs iemesls vai nav. Tāpēc neaizmirsti pateikt ‘paldies’ par viņu pūlēm, jo tava laime ir arī viņu laime.

Lauva. Viņi būs gatavi kaut kalnus gāzt, lai tikai nodrošinātu, ka mīļotajam cilvēkam ir viss, ko viņš vēlas un kas ir vajadzīgs. Vienmēr apliecini savu uzticību, pieķeršanos un apbrīnu, jo tas ir viss, kas ir vajadzīgs viņiem.

Jaunava. Viņi nekad nemelotu un nedarītu neko tādu, kas pēc viņu domām varētu tevi sāpināt. Viss, kas tev jādara, ir jāpasaka, ka tu uzticies viņu vērtējumam, un viņi jutīsies lepni.

Svari. Viņi vienmēr centīsies izveidot perfektas attiecības, pat tad, ja tas ir nereāli. Ja arī tu zini, ka attiecības nekad nebūs perfekts, nesmejies par to, bet labāk sapņo kopā ar viņiem. Kopīga Tiekšanās uz ideālo jūs vēl vairāk satuvinās.

Skorpions. Lai arī skorpioni var būt aizdomīgi un greizsirdīgi, viņi ir uzticīgi un kaislīgi mīlnieki. Apliecini savu mīlestību, uzticību un apbrīnu, lai viņi nekad nešaubītos par jūsu attiecībām.

Strēlnieks. Pasaki mīļotajam cilvēkam, ka viņam nav jāapslāpē sava enerģija tāpēc vien, ka tu viņu uzmani. Strēlnieki ļoti novērtēs tavu apņēmību.

Mežāzis. Neaizmirsti viņiem pateikt to, cik ļoti tu apbrīno viņu prasmes, kā arī apsveic ar gūtajiem panākumiem.

Ūdensvīrs. Asprātīgie un apķērīgie Ūdensvīri vienmēr nāks klajā ar jaunām idejām, un vēlēsies par tām pastāstīt arī tev. Iedrošini viņus to darīt, jo tā parādīsi, ka atbalsti viņu idejas, un viņiem tas daudz nozīmē.

Zivis. Zivis ir visjūtīgākā no visām zodiaka zīmēm. Viņas vienmēr meklē apstiprinājumu savām interesēm. Kā otrajai pusītei tev vajadzētu izrādīt atbalstu tām, uzdot jautājumus un izmēģināt kaut ko jaunu mīļotā cilvēka dēļ. Tas Zivis ļoti iepriecinās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru