Ko nekad nedarīt katrai Zodiaka zīmei – tas viņus patiešām nokaitinās!

Dvīņi

Nekādā gadījumā neliec viņiem aizvērt muti. Dvīņi ir ļoti komunikatīvi, ja pavēlēsi šai zīmei apklust, šīs zīmes pārstāvis jutīsies tā, it kā tu būtu nogriezis viņa kāju – Dvīņi nevar samierināties ar nespēju izteikt savu viedokli.

Vēzis

Nekādā gadījumā nekritizē viņu. Vēži var būt nedaudz nedroši, pat sniedzot šim indivīdam konstruktīvu kritiku, viņam tas liksies kā sitiens zem jostas vietas.

Lauva

Nekādā gadījumā necenties atstāt viņu ēnā. Lauvām patīk gozēties saulītē un viņiem piemīt lieliskas līdera īpašības, tas nozīmē, ka, ja ierosināsi kādu nebeidzamu strīdu, šī zodiaka zīme tevi uz mūžīgiem laikiem iegravēs tevi savā melnajā sarakstā. Un liks Lauvai piedot kādam ir ārkārtīgi grūti.

Jaunava

Nekādā gadījumā nemēģini pierādīt, ka viņai nav taisnība. Ja tu veltīsi laiku, lai īpaši izceltu kaut ko, ko Jaunava izdarījusi vai pateikusi, viņa pēcāk izmantos savas analītiskās spējas un izpēti, lai attaisnotu savu rīcību un pierādītu, ka tev nav taisnība. ņem vērā, ka Jaunavai ir vienalga, cik daudz laika tas prasīs.

Svari

Nekāda gadījumā neiedur dunci viņu mugurā. Svariem nepatīk konfrontācijas un situācijas, kurās viņi ir spiesti pieņemt kritiskus lēmumus. Ja tu izdarīsi ko tādu, kas saistās ar abām šīm situācijām, Svari izies no rāmjiem. Un tas nebūt nav patīkams skats.

Skorpions

Nekādā gadījumā nemelo viņam. Skorpioni ir intensīvi un kaislīgi ļaudis, viņi nepiedod meļiem. Ja tu melo Skorpionam, viņš kļūs nikns kā pūķis un tad tev klāsies plāni.

Strēlnieks

Nekad nepiesien viņu. Strēlniekam jābūt spējīgam brīvi klaiņot, gan fiziski, gan emocionāli. Ja tu aizliegsi Strēlniekam kaut kut doties, viņš vienkārši eksplodē aiz dusmām.

Mežāzis

Nekādā gadījumā neiedomājies tēlot to, kas neesi. Mežāži ir godīgi un tieši, ja kāds nebūs pret šo zīmi godīgs, Mežāzim nekavējoties nepatiksi un tu tur neko vairs darīt nevarēsi.

Ūdensvīrs

Nekādā gadījumā necenties mainīt viņu. Ūdensvīri ir unikālas personības un viņi seko savam dom gājienam, tādēļ, ja tu centīsies Ūdensvīru mainīt, viņi tevi ienīdīs visu mūžu.

Zivis

Nekādā gadījumā neizjoko viņus. Zivis bieži vien ir pārāk jūtīgas, ja izspēlēsi kādu neiejūtīgu joku tu vari izraisīt emocionālu reakciju, kuru nespēsi savaldīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru