Ko nevēlas dzirdēt dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Noskaidro, kura frāze biedē tevi, atkarībā no tavas zodiaka zīmes!

Katram ir kas tāds, ko viņš vismazāk vēlas dzirdēt. Kādu biedē pārmaiņas, bet kāds vienmēr uztraucas, un uz sitienu šīs lietas mainīt vai ietekmēt nav iespējams.

Lūk, ko nekad nevēlētos dzirdēt katra no Zodiaka zīmēm! Vai jums atbilst?

Auns – “Ievēro noteikumus”. Auni bieži vien vēlas kaut ko izpētīt un savā nodabā darīt to, ko grib. Šīs iegribas uznāk periodiski, un viņi nespēj tās kontrolēt.

Vērsis – “Mainies”. Vērši ir smagi strādājuši, lai būtu tādi, kādi ir, un viņiem ir grūti pielāgoties vai mainīties bez pamatota iemesla. Vienkārši pieņem to.

Dvīņi – “Nomierinies”. Dvīņi mēdz būt nervozi, enerģiski un nemierīgi. Viņi bungo pa galdu ar pirkstiem, jo vienkārši nespēj noturēt enerģiju, kas laužas uz āru.

Vēzis – “Beidz uztraukties”. Vēži ir ļoti emocionāli. Bez jūtām viņi ir iztukšoti, un dzīve šķiet bezjēdzīga.

Lauva – “Tu neko nevari mainīt”. Lauvām jau kopš dzimšanas piemīt sirds siltums un labestība. Viņas vēlas mīlēt un tikt mīlētas. Tāpēc novērtē Lauvu sniegto labestību.

Jaunava – “Tev nevajag tā censties”. Jaunavas nekad nav apmierinātas, kamēr neizdara visu tik labi, cik vien iespējams. Nav svarīgi, ko viņas dara, jo darbs ir daļa no viņu personības.

Svari – “Tu nesapratīsi”. Svari bieži cenšas saprast citus, runājot un vēršoties pie viņiem. Tas ir kā reflekss. Neatraidi Svarus, jo viņi tiešām sapratīs.

Skorpions – “Vienkārši aizmirsti to”. Skorpioni pieķeras lietām, kas viņus pilnveido un liek justies vajadzīgiem. Viņiem ir vajadzīgs laiks, lai sadziedētu brūces, un tas ir tikai normāli.

Strēlnieks – “Piepušķo nedaudz”. Strēlnieki mēdz iemīlēties patiesības idejā. Viņi ir patiesi vienmēr un visur, un jo īpaši savos vārdos.

Mežāzis –  “Tu esi neveiksminieks”. Mežāzis vienmēr koncentrējas darbam, un viņu domāšanas un enerģijas pamatā ir nedrošība par sevi un bailes no tā, ka kaut kas neizdosies tā, kā vajadzētu.

Ūdensvīrs – “Dari kā es”. Ūdensvīri ir no tiem cilvēkiem, kas gribēs kaut ko darīt, bet nedarīs, jo tu tā teici. Aizver durvis un viņi izgāzīs sienu.

Zivis – “Tu nevari izglābt pasauli”. Nekas Zivis tā nesāpina kā bezspēcība, noskatoties uz citu ciešanām. Viņi nekad nepadosies vienaldzībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru