Ko par tevi liecina poza, kādā tu sēdi

 

A) Ceļi kopā, pēdas atstatus

Tu esi radoša un šarmanta personība, kas dziļi sirdī ir bērnišķīga. Tev piemīt lieliska spēja ātri pārslēgties starp dažādām darbībām, tomēr tev grūtības sagādā viena konkrēta uzdevuma veikšana ilgstošu laika periodu. Cilvēki tavā klātbūtnē jūtas brīvi, par spīti tam, ka nereti tu uzreiz spļauj ārā to, kas pirmais ienāk prātā. Tu bieži par zemu novērtē problēmas, ticot, ka tās pašas no sevis atrisināsies. Ja tas tā īsti nenotiek, tu deleģē šo uzdevumu kādam citam, lai neapgrūtinātu sevi ar laika izšķērdēšanu problēmu risināšanai.

Lasi arī: Zinātniski pierādīts: Lūk, ko par tevi vēsta iecienītākie apavi

B) Sakrustotas kājas

Tu esi nenogurdināmais sapņotājs, kas apveltīts ar neticami plašu iztēli. Tavs prāts ir pilns svaigu ideju, par kurām tevi bieži vien komplimentē līdzcilvēki. Tādi indivīdi kā tu tiek saukti par ballītes dvēseli. Tu nespēj ciest rutīnu un tev patīk ceļot un apgūt jaunas lietas. tev ir viegli pieņemt lēmumus, neatkarīgi no tā vai grasies krasi mainīt matu sakārtojumu, darba vietu, otro pusīti vai dzīvesvietu. Tu nekad velti netērē laiku darot ko tādu, kas nedara tevi tuvāku laimei.

C) Pēdas kopā, ceļi atstatus

Tu kārtīgi u uzmanīgi apsver savas iespējas pirms izdari izvēli, jo vēlies, lai viss noritētu gludi. Tu esi ļoti izvēlīgs un pat zināmā mērā trokšņains. Tajā pašā laikā tu esi hroniski disorganizēts. Tevis radītajam haosam piemīt zināma loģika, jo katrai lietai ir konkrēta atrašanās vieta. Tev ir grūtības koncentrēties uz dažām tēmām. Runājot tu bieži novirzies no sarunas temata. Citi cilvēki tevi uzskata par uzpūtīgu un izvēlīgu, tu bieži neņem vērā to, ko saka tavi līdzcilvēki.

Lasi vēl: Ko par tavu personību pastāsta gulēšanas poza

D) Abas kājas kopā

Tev nepatīk ķildoties un publiskā vidē rādīt savas emocijas, tu jūties neveikli, ja kāds tev blakus esošais pārāk skaļi runā vai arī kāds pāris skūpstās. Tu uzskati, ka apskāvieni un skūpsti ir kas pārāk intīms, lai to rādītu sabiedrībā.

Ja tu ar visu svaru atspiedies uz kājām, tev nekādas problēmas nesagādā emociju paušana. Tu esi cilvēks, kura atvērtība mijās ar rupjību. Pēc dabas tu esi ļoti pedantisks.

Ja neatspiedies uz kājām ar visu svaru, tad komunikācija tev sagādā visai lielas problēmas. Tu izskaties rezervēts, bet patiesībā tu visu ņem pie sirds un vienmēr esi gatavs stāties pretī pasaulei.

E) Kājas kopā, vērstas uz vienu pusi

Tu nekad nesteidzies notikumiem pa priekšu, tu esi pārliecināts, ka notiks tas kam jānotiek. Tu esi stūrgalvīgs un uzstājīgs cilvēks, kurš nekad nepadosies esot pusceļā uz savu mērķi. Tev ir svarīgs cilvēku izskats, tieši tādēļ tu ieguldi daudz pūliņu, lai izskatītos pēc iespējas labāk. Tajā pašā laikā, šie centieni nebūt neliek tev justies pašpārliecinātākam. Tu esi viegli ievainojams un tev ir grūti pieņemt kritiku.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru