Ko tava zodiaka zīme saka par tavu skaistumkopšanas tehniku

Auns

Aunam patīk spēlēties ar savām pievilcīgākajām iezīmēm. Šajā zīmē dzimusī sieviete vienmēr akcentēs vaigus uzklājot vaigu sārtumu, kā arī acis, uzklājot izteiktas acu ēnas un izmantojot laineri. Viņa īpašu uzmanību pievērš savām uzacīm, tās vienmēr būs svaigi vaksētas vai izraustītas. Aunu sieviete nekad neatrodas bezdarbībā, viņai jāsatiek cilvēki un visur kur jādodas, tādēļ viņa nemīl pārlieku daudz laika pavadīt spoguļa priekšā.

Vērsis

Vērsis dod priekšroku zemes krāsām, jo tās izceļ šīs zīmes iekšējo seksualitāti. Vērša zīmē dzimušie izvēlas rozā, sarkanos, bēšos un brūnos toņus, kas sastopami dabā. Ņemot vērā, šai zīmei nepatīk šķiesties ar naudu, viņu izvēlētajiem kosmētikas produktiem jābūt katra centa vērtiem, arī Vērša skaistumkopšanas produktu uzklāšana ir ļoti metodoloģisks process, dažkārt šķiet, ka viņš veselu mūžību pavada pie spoguļa, lai visu izdarītu ideāli.

Dvīņi

Dzirkstošie Dvīņi bieži vien izvēlas vizuļojošu kosmētiku, lai akcentētu savas labākās iezīmes. Viņiem nekad nepietiek visam laika, tādēļ bieži vien kosmētika tiek uzklāta braucot sabiedriskajā transportā vai mašīnā. Vakarā Dvīņi pārnāk mājās izskatoties pavisam savādāk kā tas, kad izgāja no mājas. Šai zīmei patīk regulāri mainīt ierastos skaistumkopšanas produktus un viņi nav uzticīgi vienam ražotājam.

Vēzis

Vēžu dāmām patīk akcentēt sejas vaibstus tos izgaismojot. Viņas izvēlas spīdošas krāsas un tekstūras, kas atgādina mēnessgaismu. Viņa neizvēlas uzkrītošas krāsas, jo vēlas būt pieticīga.Vēzis nekādā gadījumā netērēs naudu ekstravagantiem produktiem, tā vietā izmantojot pārbaudītas vērtības. Visticamāk, ka Vēzi atradīsi sēžam mājās pie kosmētikas galdiņa un izmantojot maigus krēmus, kas lutina ādu.

Lauva

Lauvām ir tikai viena prioritāte – mati. Viņu matiem jāspīd kā saules stariem, kas krīt lauvas krēpēs. Mati ir viņu kronis, tādēļ Lauvu dāmas izvēlas vislabākos matu kopšanas līdzekļus, kā arī labākās frizētavas. Ja viņu mati tiek nepareizi apgriezti, labāk uzmanies! Tomēr, ja frizūra būs izdevusies, Lauva jutīsies kā no jauna piedzimusi. Lai arī kādu frizūru izvēlētos šajā zīmē dzimušie, šķiet, ka viņu matiem piemīt pašiem sava, maģiska aura.

Jaunava

Jaunavām noteikti jāzina, ka viņu izmantotā kosmētika netiek testēta uz dzīvniekiem, ir organiska un nesatur ķimikālijas. Visticamāk, ka šīs dāmas savu kosmētiku iegādājas piemājas veselības bodē, ja vien piedāvātie zīmoli atbilst Jaunavas augstajiem standartiem. Ja nē, tad Jaunava pati pagatavos savus skaistumkopšanas līdzekļus mājās. Jaunavām būtu jāapzinās, cik viņas patiesībā ir niknas. Kāda nezināma iemesla dēļ, lai arī cik glīti Jaunava būtu saģērbusies dodoties uz darbu vai ballīti, viņa pati ar izskatu nekad nav apmierināta.

Svari

Svaru dāmas novērtē skaistus iepakojumus. Šajā zīmē dzimušie ir kā apburti ieraugot īpaši iesaiņotus produktus. Kas attiecas uz īpašajām kolekcijām? Viņas mīl iegādāties sezonālas smaržas. Svari ļoti rūpīgi attiecas pret gatavošanos. Šīs sievietes kosmētikas galdiņš būs nokrauts ar dažādiem iepakojumiem, kas sarindoti pēc krāsas. Viņa var pavadīt pat vairākas stundas, pošoties uz kādu randiņu.

Skorpions

Skorpionu dāmas ir mistiski pavedinošas. Viņas dod priekšroku rudens krāsām, tādām kā burgundijs. Šīs sievietes smarža visu telpu piepilda ar neatvairāmu, eksotisku aromātu. Viņa lieliski apzinās savu sievišķo spēku un viņa vēlas apkārtējo uzmanību, tādēļ izvēlas kosmētiku, kas pastiprina viņas dramatisko izskatu. Šajā zīmē dzimušie izvēlas produktus pēc nepieciešamības, atkarīgi no tā ar ko dotajā dienā jāsatiekas.

Strēlnieks

Strēlnieka dāmas stilam jābūt tik pat bezrūpīgam un ātram kā viņas dzīvesveids. Lūpu balzāms un mitrinošs sejas krēms ir pirmās nepieciešamības preces, kas palīdz atbrīvoties no sausas ādas pēc neskaitāmajiem pārlidojumiem. Visiem produktiem jābūt pieejamiem ceļojumu lieluma iepakojumos, lai tos ērti varētu ielikt čemodānā. Šīs zīmes pārstāvji izvēlas vēja sapūstu matu sakārtojumu, tādu kas vēsta par dzīslās ritošo piedzīvojumu garu.

Mežāzis

Ikdienā Mežāži izmanto tikai labākos skaistumkopšanas produktus, jo viņiem bieži vien ir jutīga āda. Mežāzim nekādas problēmas nesagādā samaksāšana par izvēlētajiem skaistumkopšanas produktiem, viņi gatavi darīt jebko, lai paaugstinātu savu statusu. Šī zīme noteikti izvēlēsies doties uz labāko SPA centru visā pilsētā. Mežāzis ir tas, kurš izvēlēsies modīgāko smaržu aromātu – parasti izvēlētās smaržas ir dabiskas un ļoti dārgas. Viņa ik rīta rutīna norisinās ar zinātnisku precizitāti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk šokēt citus ar savu unikālo stilu un krāsu izvēli, tādēļ viņi pavada gana daudz laika pie spoguļa, tikai lai redzētu citu cilvēku reakciju. Šī zīme darīs visu iespējamo, lai viņu rīcībā būtu tādi skaistumkopšanas produkti, kādu nav citiem, kā arī, lai tie saturētu jaunākās inovatīvās sastāvdaļas. Humānistiskās dabas vadīti, Ūdensvīri bieži izvēlas produktus, kuru ražotāji atbalsta trešās pasaules valstīs dzīvojošos. Skaidri zinām viens, ja šīs zīmes iemīļotākie produkti kļūst pārlieku populāri, tie vairs netiks izmantoti.

Zivis

Zivju zīmē dzimušie nereti paši atgādina vecās Holivudas aktierus. Zivis izvēlas košas un spilgtas krāsas, kuras akcentē un padara pilnīgas lūpas. Tāpat, šī zīme zina, ka labs mitrinošs līdzeklis padarīs ādu brīnumaini gludu un valdzinošu. Papildus, Zivis noteikti vienmēr līdzi nēsās maigu skrubi, kas padarīs ādu tik pat valdzinošu kā Botičelli Venērai.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru