Ko vīrieši necieš uguns stihijā dzimušajās sievietēs – Aunā, Lauvā, Strēlniekā

LAUVA

Tu mīli atrasties uzmanības centrā – vienmēr un visur – tomēr uz mīļoto cilvēku tas neatstāj pašu labāko iespaidu. Viņš reizi pa reizei domā, ka tava dominantā personība ir piemīlīga, tomēr ja tu pastāvīgi uzskati, ka pasaule griežas tikai ap tevi vien, attiecībās jūs kā partneri zaudējat vienlīdzību.

Tu vari līdz galam neizprast, ka rīkojies nepareizi, vienmēr starmešu gaismu pagriežot uz sevi vien, tomēr zini, ka tu šādā veidā mēdz aizmirst par sava mīļota cilvēka vajadzībām. Velti laiku, lai ieklausītos tajā, ko viņš saka, vienkārši apjautājies kā viņam šodien gāja, šādi viņš zinās, ka neesi vienaldzīga pret viņa jūtām un emocijām. Tev vienmēr pietiks laika, lai parunātu par sevi. Iemācies dot tik pat daudz cik ņemt un tu nekavējoties ieraudzīsi, cik lielas pārmaiņas attiecībās šī proporciju maiņa ieviesīs.

Lasi arī: Kādēļ Lauvas zīmē dzimušie ir tik kaitinoši?

STRĒLNIEKS

Tu esi spējīga savaldzināt ikvienu apkārt esošo cilvēku, tev labi padodas savu domu atspoguļošana vārdos, jāatzīst, ka tas ir ārkārtīgi pievilcīgi. Tavs vīrietis ir sajūsmā par to, ka spēj ar viņu kārdinoši koķetēt pat pēc vairākiem kopīgās attiecībās pavadītiem gadiem. Tā ir lieliska īpašība, tomēr dažkārt tu aizej pārāk tālu un iekulies nevajadzīgās nepatikšanās.

Tavām esošajām attiecībām jābūt balstītām uz uzticēšanos un godīgumu, it īpaši tad, ja tev ar otro pusīti ir kādas domstarpības. Tev nebūt nav jāizdomā kādas atrunas vai attaisnojumi savai rīcībai, jo beigu beigās tu šādi rīkojoties nodarīsi vairāk ļauna nekā laba. Atceries, ka jāsaka tas, ko tu patiesi domā, nevis tas, ko kāds vēlas dzirdēt. Šādi tu aiztaupīsi nopietnus sirdsēstus kā sev, tā arī mīļotajam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru