Ko vīrieši tevī nevar ciest, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

Katrs cilvēks ir lielākā vai mazākā mērā kaitinošs, taču, diemžēl, bieži vien mēs to neapzināmies. 

Noskaidro, kādas ir katras zodiaka zīmes daiļā dzimuma īpašības, kas kaitina vīriešus!

AUNS

Tu pastāvīgi meklē sāncensību, pat attiecībās ar otro pusīti. Ir labi vēlēties izaicinošas attiecības, bet, ja tu aktīvi meklē jomu, kurā sacensties ar savu vīrieti, viss, ko tu galu gala panāc ir sevis nostādīšana pret viņu.

Centies ieraudzīt savu otro pusīti kā vienlīdzīgu, pat tad, ja tamdēļ nākas savu cīņassparu par pāris iedaļām samazināt. Ja gadījumā nekādi nespēj savaldīt savu sāncensības garu, tad kopā ar draugu vari vienoties par piezemētu un draudzīgu konkurenci piemēram dodoties vakara skrējienā vai brīvdienās pārbaudot savu spēku kādā šķēršļu trasē. Iegaumē, ka sāncensībai nav jābūt nopietnai, tā jāuztver ar jautrību.

VĒRSIS

Tev patīk mīlēt un tev tas lieliski padodas! Tu lepojies, ka esi izveidojusi lieliskas attiecības ar savu otro pusīti un spēj tās padarīt ilgtspējīgas. Ja tu patiesi iemīlies, tu neesi viņam pieķērusies kā dadzis, tiesa šī cilvēka klātbūtnē tu vari būt pārlieku produktīva. Vienalga vai tas notiek aiz mīlestības vai tādēļ, ka kļūsti mazliet greizsirdīga, tavu otro pusīti šāda rīcība var aizbiedēt.

Tev labāk padodas rīkoties atrodoties sava partnera klātbūtnē. Centies darīt visu iespējamo, lai tava aizsargājošā daba nepārvēršas pārlieku lielā pieķeršanās spēkā. Tev jāsaprot, ka arī tavam vīrietim laiku pa laikam nepieciešams laiks, ko veltīt tikai sev. Izmanto šo laiku, lai iepazītu un izprastu sevi. Tavai dzīve jābūt gana interesantai kā brīžos, kad atrodies viena pati, tā arī pavadot laiku ar mīļoto cilvēku.

Lasi arī: HOROSKOPS: Piecas lietas, kas tevī ir kaitinošas

DVĪŅI

Tu dažkārt tēlo nepieejamo un neiegūstamo, jo tu domā, ka šādā veidā kļūsi iekārojamāka. Tomēr esot nopietnās attiecībās tava rotaļīgā daba otrajai pusītei var ātri vien šķist neuzticama. Tava nespēja pieņemt lēmumus mēdz būs visnotaļ ilgstoša un tas ir kaitinoši, iedomājies, kā tu pati justos, ja atrastos sava drauga vietā.

Ja tev patiesi rūp tava otrā pusīte, tad parūpējies par to, lai kompromisa ceļā jūs nonāktu pie rīcības plāna sastādīšanas vismaz nākamajai nedēļai. Šādi tu viņam parādīsi, ka vēlies pavadīt ar viņu kopā laiku, pat tad, ja te steidzami būs jāda kaut kas cits, tu vienmēr varēsi plānus mainīt. Neļauj savai neizlēmīgajai dabai padarīt tevi nepastāvīgu mīļota cilvēka acīs un graut attiecības.

VĒZIS

Attiecībās tu esi ļoti uzticama sieviete un tu vienmēr sagaidi, ka tavai otrajai pusītei to veidošanā jāiegulda tik pat daudz pūliņu. Jāatzīst, ka ne vienmēr tu spēj pilnībā piekrist savam vīrietim, it īpaši tas attiecas uz brīžiem, kad tev kāda jautājumā ir daudz augstākas prasības nekā viņam. tev ir svarīgi attiecībās uzstādīt latiņu labi augstu un tas nebūt nav slikti, tomēr neļauj savām prasībām sevi novest pie pastāvīgas neapmierinātības.

Tu bieži vien ļauj savām negatīvajām emocijām valdīt pār sevi, tas savukārt noved pie saasinājumiem attiecībās. Neļauj dažādām lietam vai notikumiem sevi ātri saniknot, it īpaši, ja tās nav saistītas ar tavu vīrieti un viņa rīcību. Velti laiku, lai atrisinātu iepriekšējās problēmas, nevis izgāz savu negatīvo enerģiju uz otro pusīti. Tu taču nevēlies, lai viņš domātu, ka tu viņa dēļ kļūsti pesimistiski noskaņota.

LAUVA

Tu mīli atrasties uzmanības centrā – vienmēr un visur – tomēr uz mīļoto cilvēku tas neatstāj pašu labāko iespaidu. Viņš reizi pa reizei domā, ka tava dominantā personība ir piemīlīga, tomēr ja tu pastāvīgi uzskati, ka pasaule griežas tikai ap tevi vien, attiecībās jūs kā partneri zaudējat vienlīdzību.

Tu vari līdz galam neizprast, ka rīkojies nepareizi, vienmēr starmešu gaismu pagriežot uz sevi vien, tomēr zini, ka tu šādā veidā mēdz aizmirst par sava mīļota cilvēka vajadzībām. Velti laiku, lai ieklausītos tajā, ko viņš saka, vienkārši apjautājies kā viņam šodien gāja, šādi viņš zinās, ka neesi vienaldzīga pret viņa jūtām un emocijām. Tev vienmēr pietiks laika, lai parunātu par sevi. Iemācies dot tik pat daudz cik ņemt un tu nekavējoties ieraudzīsi, cik lielas pārmaiņas attiecībās šī proporciju maiņa ieviesīs.

Lasi arī: Kādēļ Lauvas zīmē dzimušie ir tik kaitinoši?

JAUNAVA

Tu lepojies ar to, ka esi nopietns cilvēks un smagi strādā, tomēr tas nav gluži tas brīdis, kad esi vislaimīgākā. Dažkārt tu lietas uztver pārlieku nopietni, it īpaši tas attiecināms uz attiecībām. Ja tavs draugs sāk tevi ķircināt vai arī neizdodas ideālām romantiskā vakariņām rezervēt tevis iecerēto restorānu, tu to uztver daudz saasinātāka veidā, kā nepieciešams.

Atceries, ka attiecībās ir gana daudz vietas jautrībai, gluži tas pats attiecas arī uz nopietnību. Vēl tev jāpatur prātā tas, ka tavs mīļotais vīrietis ir tikai un vienīgi tavā pusē, arī tad, ja viņš šad un tad nolemj uz zoba pavilkt tavu nopietno personību. Velti laiku, lai paākstītos ar savu otro pusīti, tādējādi viņš zinās, ka spēj vienlīdz labi baudīt kā darbu, tā arī atpūtu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru