Krāpšanas horoskops: Cik uzticīgs ir tavs vīrietis

Auns Šī tiek uzskatīta par samērā krāpniecisku Zodiaka zīmi, jo visai ātri padodas dažādiem kārdinājumiem, taču, ja attiecībās viss ir kārtībā, tad viņam nebūs pilnīgi nekāda iemesla piekrāpt savu mīļoto sievieti.

Vērsis Šis vīrietis mīl ar acīm, un nespēs nepamanīt skaistu sievieti, taču, būdams ļoti uzticīgs, nespēs piekrāpt savu sievu. Iespējams, ka Vērsis ir pati uzticīgākā Zodiaka zīme.

Dvīņi Viņu uz krāpšanu varētu pamudināt vienveidīgas un garlaicīgas attiecības, jo viņam nepieciešamas interesantas sarunas visu laiku. Parasti ātri vien spēj savaldzināt citas sievietes, jo ir ļoti šarmanti un sabiedriski.

Vēzis Viņš krāpj ļoti retos gadījumos. Lai saietos ar citu, viņam nepieciešams izjust emocionālu tuvību. Ja sāk krāpt, tad, iespējams, tāpēc, ka jūtas nenovērtēti un nemīlēti.

Lauva Viņš vienmēr izvēlas to labāko. Ja esi ar vīrieti – Lauvu, tad vari būt pārliecināta, ka esi īsta dieviete, jo par viņa gaumi nav iespējams strīdēties. Savu Lauveni citu aitu dēļ pamest nav raksturīgi.

Jaunava Viņš neuzķersies uz tikko sastaptas meitenes āķa, lai krāptu, viņam ir nepieciešams labs iemesls. Ja sagādāsiet viņam mājīgumu, mīlestību un regulāru seksu, tad viņš jums būs uzticīgs līdz mūža galam.

Svari Pēc dabas ir ļoti uzticīgi, intrigu dēļ neriskēs ar attiecībām, jo krāpšanu nepiedotu pat pats sev.

Skorpions Ja attiecībās viss ir kārtībā, tad savu mīļoto nekrāps, taču, ja viņš vēlēsies jums par kaut ko atriebties, tad ne tas vien ir gaidāms no viņa puses.

Strēlnieks Šie vīrieši visai viegli padodas kārdinājumiem, tāpēc, skaista un gudra sieviete ātri vien spētu viņu iepīt savos tīklos. Nav izslēgti arī vienas nakts sakari.

Mežāzis Ļoti uzticīgi vīrieši. Parasti domā par darbu, tāpēc neatliek pārāk daudz laika, lai domātu par citām sievietēm, kur nu vēl uzturētu kontaktu.

Ūdensvīrs Viņu pārmērīgā komunicēšanas mīlestība un ziņkārība noved pie biežiem kārdinājumiem. Bet viņus vairāk iekārdina pati komunikācija, nevis vajadzība krāpt. Ja tāda iespēja apvieno abu intereses, tad, protams, viņš neatteiksies un to izmantos.

Zivis Var ļoti mīlēt savu sievieti, bet tai pat laikā viņu arī krāpt. Šādas vēlmes var būt visai periodiskas, kaut gan darīs visu, lai ģimene viņu nepamestu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru