Krāsu horoskops – uzzini, kāda krāsa Tevi raksturo vislabāk

shutterstock_175728152-795x380

 

AUNS – ROZĀ

Tev piemīt pārliecība par sevi, enerģiskums un piedzīvojumu gars, tāpēc, lai arī daudziem rozā krāsa saistās ar bērnišķīgumu, Tu zini, ka tā ir spēcīga, koša un pilnībā nobriedusi – līdzīgi kā Tu, rozā krāsa pastāv pati par sevi.

VĒRSIS – MELNA

Citi varbūt Tevi raksturo kā ietiepīgu, bet mēs zinām, ka Tev vienkārši ir savs viedoklis un stingra nostāja. Tu novērtē skaistumu un izsmalcinātību, tāpēc spēj diktēt modi, un Tev ļoti piestāv melnā krāsa – tā ir stilīga un spēcīga, gluži kā Tu.

DVĪŅI – DZELTENA

Dvīņi ir dzīvespriecīgi, labi spēj pielāgoties un ir ļoti draudzīgi. Saulaini dzeltenā krāsa piestāv šādai sabiedrības dvēselei, turklāt tā ir ļoti daudzpusīga – tās pielietošanas iespējas interjerā ir teju nebeidzamas, tāpēc ļoti labi piestāv Tavai mainīgajai dabai, kurai vajag dažādību.

VĒZIS – GAIŠI ZILA

Tu vislabāk jūties mājās, kā arī esi ļoti jūtīgs un uzticīgs cilvēks, un dažreiz šī uzticība var būt pat pārmērīga. Gaiši zilā krāsa nomierina, palīdz atgūt spēkus un justies brīvi, turklāt tā iedvesmo arī Tavu radošo garu.

LAUVA – VIOLETA

Uz Lauvu var paļauties, kad ir vajadzīga drāma, un tas ir domāts labākajā nozīmē. Tu piešķir asumu citu cilvēku dzīvēm un iedvesmo ar savu stingro nostāju un šarmu. Violetā ir karaliska krāsa, kas tev ļoti labi piestāv.

 

Lasi vēl: Lūk, ar kādām ekstrasensorām spējām Tu esi apveltīts, ņemot vērā Tavu acu krāsu

 

JAUNAVA – KRĒMKRĀSA

Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kurš spēj ieraudzīt 20 dažādus krēmkrāsas toņus, jo Tev raksturīga ir precizitāte un gudrība, un Tev piemīt arī praktiskā puse, tāpēc šīs neitrālās krāsas izvēle ir Tev lieliski piemērota.

SVARI – ZAĻA

Tevi bieži raksturo kā skarbu, bet taisnīgu. Tev ir spēcīgi personīgie uzskati, taču maigā puse novērtē skaistumu visās tā izpausmēs. Tavs dzīves mērķis ir iegūt līdzsvaru, un Tevi uzrunā tieši zaļās krāsas toņi, jo tie simbolizē harmoniju.

SKORPIONS – SARKANA

Tu esi kaislīgs cilvēks, kurš it visā, ko dara, ieliek savu sirdi un dvēseli. Sarkanā krāsa piestāv Tavai personībai, taču norāda arī uz spēju paļauties uz savu izvēli, turklāt Skorpionu intuīcija parasti nepieviļ.

STRĒLNIEKS – ŠOKOLĀDES KRĀSA

Savu draugu lokā Tu esi filozofs, kas izceļas ar domu graudiem un gudrību. Lai arī Strēlnieka personība var būt ļoti enerģiska, šokolādes krāsa vienlaikus gan atbilst šim raksturojumam, gan arī palīdz rast iekšējo mieru.

MEŽĀZIS – PELĒKA

Tu esi rezervēts, ieturēts un strādīgs, un Tu tici, ka labas lietas notiek ar tiem, kas ir pacietīgi. Tu esi no kārtīgajiem, kuriem vienmēr ir sagatavots plāns rītdienai un varbūt pat turpmākajiem pieciem gadiem. Šis neitrālais tonis ir perfekta un laikā neierobežota izvēle tieši Tev. Nav viegli atrast pareizo nokrāsu, taču Tu spēj izšķirties par pareizo un sev atbilstošāko toni.

ŪDENSVĪRS – ORANŽA

Tu esi draudzīgs un ļoti patstāvīgs, un Tava gaumes izjūta sliecas uz eklektisko un neparasto pusi, jo Tev raksturīga oriģinalitāte, un tu proti ieraudzīt vērtīgas lietas tajā, no kā citi novēršas. Šis tonis ir unikāls, gluži kā Tu.

ZIVIS – ZILA

Tev piemīt laba iztēle, jūtīgums un līdzjūtība pret citiem. Tu esi īsta Ūdens zīme, un, līdzīgi kā Vēzi, arī Tevi piesaista zilā krāsa, jo tai ir nomierinoša iedarbība. Tev patīk tumšāki zilās krāsas toņi, kas veido neuzkrītošu fonu, rada mājīguma sajūtu un nenovērš uzmanību.

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru