Riebīgāko un mīļāko zodiaka zīmju reitings

12. vietā – ZIVIS

Neko traku tās tāpat nedarītu. Nevis tāpēc, ka nebūtu spējīgas, bet vienkārši tāpēc, ka nav tādas vajadzības.

11. vietā – SVARI

Šī zodiaka zīme pati nekad neatzīs, ka ir ļauna un riebīga, tāpēc ļausim jums tā domāt tālāk!

10. vietā – ŪDENSVĪRS

Viss atkarīgs no viņa garastāvokļa, tomēr tik dumjš, lai skrietu uzreiz cīnīties ar otru, viņš arī nav. Strīdus mēģina risināt prātīgi.

9. vietā – JAUNAVA

Jaunavas tikai domā, ka ir ļaunas, bet patiesībā vairāk par aprunāšanu nav spējīgas izdarīt… un, ziniet, ar to reizēm arī pietiek!

8. vietā – VĒZIS

Realitātē šī zodiaka zīme ir visai miermīlīga, bet kas darās viņa galvā, ir pēdējās šausmas! Ja būtu jāliek atzīme, tad tā būtu trīs vai četri, bet prātā.. prātā tas noteikti ir deviņi, jo prātā savus ne-draugus vai kaitniekus ir sadūris neskaitāmas reizes.

7. vietā – LAUVA

Lauvas nevēlas darīt citiem sliktu, tās vienkārši cer, ka liktenis atspēlēsies. Bet tad, kad karma guļ, tad Lauva grožus ņem savās rokās un rīkojas!

6. vietā – DVĪŅI

Kaut arī šī zīme nav viena no ļaunākajām, par īstu zelta gabaliņu viņu arī nenosauksi. Kad vajadzēs, tad parādīs savu ļauno pusi!

5. vietā – VĒRSIS

Šī ir zodiaka zīme, kas ir mierīga, tomēr neizsakāmi stūrgalvīga, un var izdarīt lielu postu, pat nepadomājot par iespējamām sekām.

Lasi arī: 14 zodiaka zīmju pāri, kuri varētu apprecēties un veidot ģimeni

4. vietā – SKORPIONS

Daudzi tikai domā, ka viņš ir ļauns, kaut arī patiesībā viņš nav nemaz tik slikts. Parasti prātā ir izspēlējis neskaitāmus scenārijus, kā kādam varētu pamatīgi atriebties. Lieki piebilst, ka cilvēki sarunās nepieturas pie viņa izdomātā scenārija, tāpēc bieži vien šī atriebšanās neīstenojas.

3. vietā – AUNS

Nokaitināts Auns spēj izdarīt diezgan lielu postu, tāpēc… vienkārši nekaitiniet viņu!

2. vietā – MEŽĀZIS

 

Arī šo jūs negaidījāt! Grūti pat pateikt, vai Mežāzis ietilpst jau piedāvātajā skalā, jo, klīst baumas, ka Mežāža ļaunums pats par sevi spēj uzsākt karu pret cilvēci.

1. vietā – STRĒLNIEKS

Jā, tieši tā! Nevis Skorpions, nevis Jaunava, nevis Auns vai Lauva, bet tieši Strēlnieks! Viņš vienkārši lieliski spēj to noslēpt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru