Kura zodiaka zīme var kļūt par tavu labāko draugu? 2. daļa – Vēzis, Lauva, Jaunava

VĒZIS

Emocionālie krabji! Viņi ir pilni ar jūtīgumu, emocijām, līdzjūtību un ir ļoti rūpīgi savā pieejā. Tie, kuri iekļuvuši Vēža draugu lokā, ir ļoti laimīgi. Viņi nemeklē tik daudz uzmanības. Viņu atbalstošā daba palīdz viņiem viegli atrast draugus un nodibināt draudzības saites. Viņi labprāt palīdz draugiem atrisināt problēmas un ir ļoti lojāli, līdz tiek nodoti.

Jaunavas ļoti labi izprot Vēžus un viņu draudzības saderība ir lieliska. Arī Skorpioni ir uzticīgi Vēžiem. Šīs trīs zīmes kopā veido trio, kurš lieliski izprot viens otru.

Arī Vērši un Zivis ir piemēroti draugi Vēžiem.

LAUVA

Dinamiskās un agresīvās Lauvas! Viņi ir pilni jautrības un humora, mīl atrasties sabiedrībā ar utopisku dabu.

Sadraudzēties ar Lauvu nav tik vienkārši viņu agresīvā temperamenta dēļ. Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā un draugu lokā.

Lauvām, tāpat kā Strēlniekiem un Auniem, patīk piedzīvojumi. Viņi nespēj palikt vieni kā Lauvas. Šis trio kopā meklēs daudz un dažādus piedzīvojumus un viņus, protams, vadīs Lauva. Vēl jo vairāk, Strēlniekam un Aunam parasti nav nekas pretī, ja Lauva uzņemas vadību.

Mežāzis un Svari arī var būt lieliski draugi Lauvam.

Lasi arī 1. daļu : Kurš ir tavas zodiaka zīmes labākais draugs? 1. daļa – Auns, Vērsis, Dvīņi

JAUNAVA

Šarmantie eņģeļi ir pazīstami kā inteliģenti, apburoši cilvēki un lieli perfekcionisti. Izbauda citu cilvēku kompāniju un nekad neatsakās sniegt padomu. Viņu stratēģiskā un mierīgā daba padara viņus par lieliskiem domātājiem. Viņi viegli spēj sadraudzēties par spīti kautrīgajai dabai. Viņi ir uzticami saviem draugiem.

Vēzis un Mežāzis labi sader ar Jaunavu. Emocionālie Vēži ļoti labi un dziļi spēj izprast Jaunavas, taču Mežāži palīdz viņiem saglabāt līdzsvaru starp loģiku un emocijām. Jaunavas izbauda abu kompāniju un daudz jautru brīžu pavada ar abiem.

Arī Vērši un Auni ir lieliski draugi Jaunavai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru