Kuras no zodiaka zīmēm ir visgrūtāk mīlēt, bet kuras – visvieglāk? Šeit ir reitings!

Zodiaka zīmju reitings: kurus ir visgrūtāk mīlēt?

 

1. Jaunava

Jaunava ir vispašpietiekamākā zodiaka zīme no visām. Pārsvarā šīs zīmes pārstāvji pret attiecībām attiecas analītiski, teju no pārvaldes pozīcijas. Jaunavas automātiski tur visus cilvēkus rokas stiepiena attālumā, kamēr nepārliecināsies, ka viņiem var uzticēties. Jaunavas nav tie cilvēki, kurus viegli padodas mīlēt. Lai Jaunava varētu kādu iemīlēt, tai nepieciešams samazināt savu aizsargmūri un atslābt, kas šīs zīmes pārstāvjiem nav īsti raksturīgi. Līdzko Jaunavām izdosies to izdarīt, viņas parādīs savas pozitīvās rakstura šķautnes.

2. Skorpions

Skorpioni ir karaļi vai karalienes, ka nezina, ko īsti vēlas. Viņi vienā brīdī ir vēsi, bet jau citā – spēj apdedzināt. Šīs zīmes pārstāvji ir grūti nolasāmi. Skorpioni spēj ļoti ātri burtiski izsūkt enerģiju no sava partnera, tādēļ viņiem bieži attiecības beidzas ļoti ātri. Līdzko Skorpioni emocionāli nenobriedīs, viņi nebūs gatavi īstām attiecībām.

3. Strēlnieks

Strēlnieks – enerģisks, impulsīvs un brīvs. Savā ziņā tas padara Strēlniekus par interesantiem partneriem, ar kuriem nekad nebūs garlaicīgi. Taču problēma ir tāda, ka Strēlnieki nekad neapstājas pie kaut kā vai kāda viena. Tas ne vienmēr spēj labvēlīgi ietekmēt attiecības. Strēlnieks jutīs, ka ir atradis savu otro pusīti vien tad, ja partneris spēs tik viņam it visā līdzi.

4. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti noslēgtas personības. Viņi nav pieraduši būt atklāti un tā vienkārši ielaist cilvēkus savā dzīvē. Attiecību iespējamību apgrūtina arī tas fakts, ka viņi vienmēr ietur distanci starp sevi un lielāko daļu cilvēku. Ūdensvīriem nepieciešams cilvēks, kuram viņi patiešām var uzticēties, justies komfortabli viņa klātbūtnē, kā arī būt ievainojamiem, lai iemīlētos un mīlētu.

5. Mežāzis

Mežāži ir praktiski darbaholiķi. Un, lai gan no viņiem iznāk lieliski kompanjoni, tas nozīmē arī to, ka pret attiecībām viņi izturas tāpat, kā pret biznesa projektu. Neviens partneris nevēlētos, ka viņš tiek skatīts caur mikroskopu, izvērtējot visus viņa plusus un mīnusus. Mežāžiem nepieciešams uzticēties savai sirdij tik pat daudz, cik saprātam, lai dzīvē atrastu patiesu un noturīgu mīlestību.

6. Dvīņi

Dvīņi ir ļoti neizlēmīgi un pārlieku emocionāli. Lai gan līdz zināmam līmenim tas padara komunikāciju ar viņiem nogurdinošu, tas liecina arī par to, ka viņi mīl ar visu savu sirdi un tic tam, ko jūt. Kad Dvīņi mīl, viņi burtiski iegrimst attiecībās. Šāda veida attiecības varētu biedēt, taču reti kurš tādas dzīvē var sasniegt.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru