Strīdīgāko zodiaka zīmju tops: kuras zīmes teju vienmēr vinnē strīdos?

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes parasti mēdz uzvarēt strīdā, bet kuras labāk izvēlas piekāpties!

Īsi un kodolīgi par Zodiaka zīmēm, kuras parasti mēdz uzvarēt strīdā, un kuras tos necieš tik ļoti, ka cenšas izvairīties no jebkādiem konfliktiem.

Auns, Skorpions, Lauva ir gatavi teju uz jebko, tikai, lai pēdējais vārds piederētu viņam. Nereti gadās tā, ka citi vienkārši piekāpjas, jo neredz jēgu ar šiem cilvēkiem strīdēties, taču reizēm viņu argumenti ir tik neapgāžami, ka citiem nav pat ko iebilst, kā vienīgi piekrist. Parasti ir ļoti pārliecināti par saviem vārdiem.

Vērsis, Mežāzis, Dvīņi ir tie cilvēki, kuri zina visus faktus un tikai tad runā. Nemēdz runāt muļķības un iesaistīties diskusijās par tām tēmām, kurās nejūtas pietiekami zinoši.

Jaunava, Ūdensvīrs, Svari parasti nebāžas virsū un neuzprasās uz strīdiem. Labāk pavēro citus, un, ja nepieciešams, tad izsaka savu viedokli.

Strēlnieks, Vēzis, Zivis necieš strīdus vai jebko, kas ir negatīvs un stresu uzdzenošs. Viņi nejūtas par sevi tik pārliecināti, lai ņemtu un strīdētos, un mēģinātu vinnēt strīdu par katru cenu. Viņi labāk paklusē. Kā saka – gudrākais piekāpjas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru