Kuras zīmes visdrīzāk kļūs par taviem draugiem? 3. daļa – Svari, Skorpions, Strēlnieks

SVARI

Ideāli Svari! Viņi ir līdzsvarā starp agresiju un ideālistisku dabu. Viņi ir drosmīgi, un viņiem piemīt līdera īpašības. Viņiem patīk atrast daudz jaunu draugu. Viņi ir lieliski padomdevēji. Tāpat kā viņu Zodiaka attēlojums, viņi izsver par un pret ikkatrā dzīves situācijā.

Lauvas un Dvīņi ir vispiemērotākie draugi Svariem, jo gan Lauvas, gan Svari ir dinamiski un agresīvi, un Dvīņiem patīk atrasties sabiedrībā tāpat kā Svariem. Viens otra kompānijā viņi laiku pavada daudzveidīgi un aizraujoši.

Arī Vērši un Ūdensvīri ir piemēroti draugi Svariem.

Lasi arī 2. daļu: Kura zodiaka zīme var kļūt par tavu labāko draugu? 2. daļa – Vēzis, Lauva, Jaunava

SKORPIONS

Stratēģiskais skorpions! Noslēpumains, tālredzīgs un kritisks – viņa izteiktākās īpašības.

Skorpioniem ir lieliskas organizēšanas spējas, un viņi ir atzīti sava vadīšanas spēka un vieduma dēļ. Viņiem varbūt nav tik daudz draugu, bet viņi ir tuvi un uzticami draugi. Viņi var būt kritiski, tāpat kā viņu sāpīgais dzēliens, ja aizvainoti, aizskarti un sāpināti. Bet viņu draudzība ir ļoti uzticama ilgtermiņā un var būt uz mūžu.

Zivis un Vēži ir lieliski draugi Skorpioniem, jo viņi ir jūtīgie un emocionālie, kuri nekad nevienu neaizskars. Viņu rūpīgās un mīlošās īpašības remdē Skorpiona dabu.

Ūdensvīrs un Jaunava arī var būt lieliski draugi Skorpionam.

Lasi vēl: Kurš ir tavas zodiaka zīmes labākais draugs? 1. daļa – Auns, Vērsis, Dvīņi

STRĒLNIEKS

Precīzie lokšāvēji! Pēc dabas loģiski, precīzi, dinamiski un drosmīgi. Viņi ir lieliski komunikācijā ar cilvēkiem un iegūst daudz lielisku draugu. Viņiem ir ļoti plašs prāts, un viņi mīl ceļot un doties piedzīvojumos. Viņi itin visur, lai arī kur nedotos, viegli spēj atrast jaunus draugus. Viņi saviem draugiem nežēlo sniegt atbalstu, spēj viegli sadarboties ar jebkuru un vienmēr ir šarmanti.

Zivis un Lauvas ir lieliski draugi Strēlniekam viņu emocionālo personību dēļ, kā arī tāpēc, ka viņi uzdrīkstas darīt to, no kā citi atteiktos.

Zivis ir emocionālas un jūtīgas, tāpēc Strēlnieki ar viņām dalās itin visā.

Lauvas ir ideāli piedzīvojumu pārinieki.

Ūdensvīrs un Svari arī var būt piemēroti draugi Strēlniekam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru