Kuras zodiaka zīmes ir vistīrākās, bet kuras – ļoti samaitātas?

6. Dvīņi.

Šī zīme dažreiz var būt laba, bet dažreiz var būt arī slikta. Viņos burtiski cīnās eņģelis ar nelabo. Dažreiz jūsu Dvīņi padarīs jums trakus, bet dažreiz uzvedīsies kā svētie.

Tas, kas cilvēkiem patīk viņos visvairāk, ir viņu pozitīvā enerģija un viņu lipīgais smaids. Galu galā, kurš gan spēj pretoties, kad viņi skatās uz jums ar savām suņu acīm?

7. Lauva.

Lauvas ir dāsnas, draudzīgas, uzņēmīgas un mierīgas. Bet tas viss var pazust, ja jūs viņus sāpināsiet. Dusmās viņi ir neapturami, tāpēc, ja jūs viņiem jel kā kaitēsiet – varat būt pārliecināti, ka viņi atriebsies. Jūsu vietā, es piesargātos!

8. Vēzis.

Šīs zīmes cilvēki ir samērā labi cilvēki, bet, ja jūs viņus sadusmosiet, viņi pārvērtīsies par zvēru, kura dēļ jūs nožēlosiet, ka piedzimāt.

Viņiem ir savi kāpumi un kritumi, bet visvairāk viņi neieredz melus. Ja viņi jūs pieķers melos, jums labāk prasīt žēlastību Dievam, jo no viņiem jūs piedošanu neizlūgsieties!

9. Jaunava.

Jaunava ir tas cilvēks, kurš vienmēr izceļas no pūļa un tas izraisa simpātijas jau no pirmā acu uzmetiena. BET, ja jūs esat pietiekoši traks, lai viņus sadusmotu – viņu jūs sakošļās un izspļaus tā, it kā jūs nekad neesat bijuši uz šīs zemes. Nedomājiet, ka “tās taču ir tikai Jaunavas”, un nekad nespriediet par vīru no cepures!

10. Auns.

Šī zīme ir katras ballītes dvēsele un visa jautrība, kas atnāk kopā ar iedzeršanu. Neatkarīgi no tā, vai mēs runājam par apmānu, pamešanu, baumām vai nodevību – no viņiem var sagaidīt visu.

Bet pēc tam viņi uzdod jautājumu, kāpēc, velns parāvis, viņi nekad nedodas uz paradīzi!

11. Mežāzis.

Šī zodiaka zīmes problēmas neizraisa – viņš arī ir pati problēma. Šīs zīmes cilvēki vienkārši nevēlas darīt neko labu, tāpēc darīt sliktu ir daudz jautrāk!

Jūs zināt teicienu: “Labās meitenes nonāk debesīs, bet sliktās nonāk tur, kur vēlas!”? Tad nu lūk – tā ir viņu dzīves devīze!

12. Skorpions.

Šī zīme ir tik karsta, it kā tikko būtu iznākusi no elles. Labie darbi un visāda labdarība nav viņu jājamzirdziņš, jo viņiem svarīgāk ir apmierināt savas vēlmes. Viņu dzimumaizraušanās ir vienkārši briesmīga, tāpēc pat pornozvaigznes viņus apskauž!

Katru reizi, kad jūs viņus satiekat – esiet gatavi papildus lielai baudai un satraukumam. Un jūs zināt, par kādiem satraukumiem es runāju – par tiem, kuri vai maz vispār ir likumīgi!

Vai atpazināt šajos aprakstos sevi vai savus paziņas? Padalieties ar šo horoskopu ar tiem, kuri to novērtēs!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru