Kuras zodiaka zīmes nekad nespētu saiet kopā ar saviem bijušajiem?

Iespējams, ka jūsu bijušais ir te pat kaut kur uz apvāršņa un cer, ka piedosiet viņu un pieņemsiet atpakaļ vai atgriezīsieties pie viņa paši. Lūk, kā jūs saiesiet atpakaļ ar savu bijušo, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi.

Auns: saiet kopā uz tik ilgu laiku, kamēr nonāk līdz seksam

Aunam patīk cīnīties, ne velti viņus pārvalda kareivīgā planēta Marss, turklāt viņiem ļoti patīk nodarboties ar seksu. Lai gan katra šķiršanās parasti ir ar domu, ka ar šo personu vairs nekad mūžā nerunās, pēc šāda lēmuma pieņemšanas parasti seko vismaz atriebības sekss.

Vērsis: piedod, bet nekad neaizmirst

Ietiepīgie Vērši var piedot savam bijušajam, taču nekad neaizmirsīs par pāri darījumu. Turklāt šīs zīmes pārstāvji ļoti labi redz, ja netiek stāstīta patiesība. Tādēļ gadījumā, ja vēlaties saiet atpakaļ kopā ar Vērsi, esiet it visā ļoti atklāti.

Dvīņi: iespējams, ka atgriezīsies, taču diez vai

Dvīņus ir ļoti grūti noturēt, tādēļ brīdī, kad viņi pārtrauks attiecības labāka partnera meklējumos, pastāv 40% – 60% iespējamība, ka viņi atgriezīsies pie sava bijušā. Viņi lieliski saskata katras situācijas plusus un mīnusus, taču parasti tas noved pie tā, ka viņus izmanto. Viņi nav no tiem, kas ātri piedos pāri darījumu, tādā veidā ilgi atstājot jūs neziņā.

Vēzis: gaida jūsu atgriešanos

Vēži savu partneri uzskata par mājām, kurās var atgriezties un justies drošībā. Līdzko attiecībās rodas problēmas, Vēži jūtas dezorientēti, kā bezpajumtnieki, kam ir nepieciešams atbalsts. Tieši tādēļ brīdī, kad kāds prasīsies pie viņiem atpakaļ, Vēži ļoti ātri pieņems šos cilvēkus.

Lauva: jūs jokojat?

Lauva nekad nepieņems atpakaļ bijušos. Vienīgais iemesls, kādēļ Lauva no partnera aizgāja, tas vai nu nekad nav mīlējis, vai arī stipri apvainojās. Taču, ja būsiet Lauvu aizvainojuši, jūs ne tikai nekad mūžā nenonāksiet atpakaļ viņu dzīvē, Lauvas panāks, ka neviens cits nepieļaus tādas pašas kļūdas.

Jaunava: pēc visa tā, ko likāt viņai pārdzīvot?

Jaunavas it visā vaino savus bijušos. Pirms viņas ļaus kādam atgriezties, būs jānoklausās morāle un jādzird simts miljoniem atvainošanās stāstu. Pat pēc visa tā iespēja, ka atkal būsiet kopā, ir vien 0,001%.

Svari: viss var gadīties

Svari saprot, ka katrai situācijai ir divas puses, tādēļ iespēja, ka pēc ilgākas šķiršanās viņu dzīvē atgriezīsies bijušais, ir 50 pret 50. Patiesībā viņi ir visīstākie romantiķi, kas spēj piedod daudz ko. Vienkārši nedodiet viņiem iemeslu būt par kaut ko neapmierinātiem.

Skorpions: laikam jau, ka jā

Ja Skorpions reiz jūs ir mīlējis, bet pēc tam pameta, tad viņam jūs esat miruši. Taču ir pāris Zodiaka zīmes, ar kurām tik vienkārši Skorpioniem neizdodas atvadīties. Zivis, Skorpioni un Jaunavas ir tās Zodiaka zīmes, kuras Skorpioni vajās neatkarībā no tā, vai viņš vēlas tos aizmirst vai paturēt sirdī.

Strēlnieks: bez variantiem!

Pozitīvie Strēlnieki var likt jums domāt, ka jums ir iespēja atgriezties viņu dzīvē, taču pretējā šo jautro zīmju īpašība ir viņu striktās morālās normas. Ja viņi kaut kam tiešām tic, tad turēsies pie tā līdz pašām beigām. Pat tad, ja viņi vēlas kādu atgūt, nekad to nedarīs tikai principa pēc.

Mežāzis: saiešana atpakaļ kopā – tas taču ir tik skaisti!

Jā, viņi būs gatavi sniegt jums otro iespēju, taču būs jāievēro kāds nosacījums. Pret saviem partneriem Mežāži parasti izturas kā skolotāji, tādēļ viņi noteikti pārliecināsies, ka pirms atgriešanās viņu dzīvē, jūs būsiet guvuši labu mācību.

Ūdensvīrs: neesiet muļķi!

Patiesībā Ūdensvīri ir ļoti aizņemti cilvēki. Līdzko būsiet pārkāpuši pāri slieksnim, viņi par jums jau būs aizmirsuši.

Zivis: nē, taču viņi mūžīgi to atcerēsies

Zivis ir īsti sapņotāji, tāpēc viņi ilgi un dikti domās par to pat tad, ja gadījumā nekad negrasīsies saiet atpakaļ kopā ar savu bijušo. Viņi labāk izvēlas šādu izeju, jo reālā dzīve ir daudz nežēlīgāka nekā tā, ko viņi iztēlojas savā galvā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru