Labākā mamma un labākais tētis pēc zodiaka zīmēs

Pati labākā mamma pasaulē ir, kurai pirmajā vietā ir ģimene. Viņa dara visu, kas nepieciešams lai saliedētu ģimeni. Bet labs tētis atļaus mammai atpūsties, nedaudz izklaidēties un veltīt laiku sev. 

 

Labākā mamma – Skorpions

Lai arī ir zināms, ka šī zodiaka zīme ir atriebīga un skaudīga, taču kad sieviete skorpions kļūst par māti viņas dzīvē sākas jauns, skaists posms.

Viņa aizmirst par visiem saviem ienaidniekiem, ikdienas neveiksmēm un rūpēm. Viņa pievēršās tikai savam bērnam un vīram.

Ja kāds plāno nostāties starp viņu un viņas ģimeni, tad no pūkaina dzīvnieciņa viņa dažu sekunžu laikā var pārvērsties par lauveni, kas ir gatava cīņai!

Viņa savam bērnam iemācīs visu, kas jāzina par kultūru, manierēm un vienmēr atbalstīs viņu. Lai izskats jūs nemaldina… viņa savu bērnu turēs stipri grožos, neļaus noiet no ceļa, bet gan mudinās doties pretī savam mērķim.

Stingra, bet no sirds mīloša mamma, tāda nu ir Skorpiona sieviete! 

Lasi arī: Vecāku horoskops: uzzini, cik liela ģimene ir piemērota tieši Tev!

 

Labākais tētis – Strēlnieks

Jā, tiek uzskatīts, ka labākais tēvs ir Strēlnieks! Viņš savu bērnu neaizmirsīs. Labprāt piedalīsies visos pasākumos, pulciņos un sapulcēs.

Visu nopelnīto naudu ir gatavs iztērēt bērnam. Lai arī viņš šad tad var piemirst par kādu sīkumu, kas attiecās uz bērnu, viņš vēlāk to visu izlabos.

Viņš spēj būt arī stingrs, jo uzskata ka pareizu bērnu izaudzināt var tikai ar kādu stingru vārdu. Noteikti neatbalsta vardarbību ģimenē. Viņš ātri vien spēs izveidot ar bērnu stipru, emocionālu saikni, kuru pārraut nespēs neviens.

Īsts super tētis!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru