Labākie un sliktākie mīlnieki visā zodiakā – kāds esi tu?

AUNS

Auns ir bezbailīgs

Auna intensitāte ir pavisam citā līmenī. Auni ir ugunīgi cilvēki, taču ne sliktā veidā. Viņi telpā ienes daudz enerģijas, lielākoties tā ir laba enerģija. Tikai nenodari pāri Aunam. Viņi ir piedodoši, bet labāk sagatavojies elles liesmām.

Auns var būt introspektīvs (ielūkojoties sevī)

Aunam patīk, ka viņa ego tiek slavināts, bet viņiem piemīt arī pieticīgā puse. Viņiem patīk augstu sevi vērtēt, tajā pašā laikā viņiem labpatīk jēgpilni atgriezt pasaulei to, ko tā Aunam devusi.

Aunam nepieciešami piedzīvojumi

Aunam ir iedzimta kāre pēc piedzīvojumiem un tā noteikti ir jāapmierina. Sagatavojies klinšu kāpšanai, piedzīvojumu braucieniem, nakšņošanai teltīs un lēkšanai ar izpletni. Auni kāro pēc jaunas pieredzes un jautrības.

Auns saskata kopainu

Vairāk par jebkurām citām zīmēm Auns spēj saskatīt kopainu. Viņam patīk redzēt to, kā visas dzīves kustīgās sastāv as darbojas tandēmā. Viņi pamatīgi izplāno nākotni un reti kad ikdienā apjūk dzīves sīkumos.

Auns iegūst to, ko vēlas

Aunam ir tendence būt nežēlīgam, it īpaši profesionālajā jomā. Viņi entuziastiski attiecas pret jaunām iespējām un tiklīdz ievēro iespēju, viņi to izmantos. Aunam nekādas problēmas nesagādā sāncensība ar citiem par jebko, jo viņi zina, ka uzvarēs.

Aunu iepriecina katra jauna diena

Ceļošana, izpriecas, grāmatas, piedzīvojumi, katra jauna diena sola kaut ko neticami fantastisku, ja esi Auns. Jautājums ir sekojošs, vai tu to spēsi?

VĒRSIS

Viņi ir lojāli

Būsim atklāti. Vērši nemēdz krāpt, viņi ir lojāli. Vērsis turēsies tev pie sāniem un nekad nedarīs ko tādu, lai apzināti tevi sāpinātu…

Ja viņš tevi iemīl, tas ir uz mūžu

Ja Vērsis tevī iemīlas, viņiem tas ir kā trekns punkts tālākiem meklējumiem. Kā jau iepriekš minēts, Vērši ir ārkārtīgi uzticami mīlnieki. Viņi tevis dēļ darīs visu iespējamo. Tā ir mīlestība, kas nevarētu būt vēl patiesāka.

Vērši vēlas palīdzēt tev augt

Ja Vērsis tevi mīl, viņš vēlas darīt visu, kas ir viņa spēkos, lai palīdzētu tev augt, nevis piespiestu tevi to darīt. Viņš nevēlas tevi mainīt, viņš vēlas palīdzēt tev mainīt sevī to, ko vēlies. Vērsis ir lielisks atbalsts, lai arī kas dzīvē notiktu.

Vērši novērtē dzīves smalkumus

Ja tev patīk smalki randiņu vakari, Vērsis ir tavs tips. Viņš novērtē smalkus restorānus un labu vīnu. Vērsis mīl lutināt savus tuvākos, tādēļ sagatavojies pamatīgai lutināšanai.

Viņam patīk jēgpilnas attiecības

Tā Vērsim ir vissvarīgākā lieta. Viņi neiesaistās īstermiņa seksuālās attiecībās. Vērša attiecību pamatā jābūt kam nopietnam un nozīmīgam, platoniskam un romantiskam.

DVĪŅI

Viņi ātri spēj pielāgoties

Dzīvē nav garantijas, ka vienmēr viss ritēs kā pa diedziņu, Dvīņi to lieliski apzinās un visai veiksmīgi spēj tikt galā ar dažādām dzīves grūtībām, ātri pielāgojoties jaunai videi un apstākļiem.

Dvīņi ir kaislīgi mīlnieki

Viņi zina, ko vēlas un kā pie tā tikt. Līdz ko viņa partneris viņam liek justies ērti, tā Dvīņi parāda savu kaislīgo un mazliet trako dabu. Un pats labākais – to redz tikai viņa mīļotie cilvēki!

Viņi spēj mainīt un iedvesmot

Ir cilvēki, kas vienas sarunas gaitā tevi spēj iedvesmot un liek justies enerģijas pilnam. Dvīņi noteikti ir šāda tipa cilvēki, jo var runāt daudz un dikti, turklāt par jebkuru tēmu. Tiesa, ne ar visiem viņš iesaistīsies filozofiskās sarunās, tikai ar tiem, kurus viņš uzskata par līdzvērtīgiem. Viņiem vienmēr ir savs viedoklis par notiekošo, kuru viņi visai prasmīgi spēj izpaust un ar to aizraut arī citus. Dvīņu stāstāmais bieži vien ir tik aizraujošs, ka neviens nepaliek vienaldzīgs.

Inteliģents un pārsteigumiem pilns

Visai ātri spēj apgūt jaunu informāciju, un labi tajā orientējas. Parasti par saviem vienaudžiem ir mazliet nobriedušāks. Turklāt, dzīve ar Dvīņiem nekad neliksies garlaicīga. Viņš, pat pats sev nemanot, pamanās nokļūt ļoti interesantās situācijās, ievelkot līdzi arī tuvākos draugus. Viņu vienmēr moka izteikta zinātkāre, kura noved pie lielo piedzīvojumu meklēšanas.

Viņš ir godīgs, jo nebaidās pateikt, ko domā

Viņš necieš baumas un klačošanos, jo tās lietas ir saistītas ar nepatiesas vai sagrozītas informācijas izplatīšanu. Turklāt, Dvīņi neklusēs, ja viņus kaut kas neapmierinās. Labāk dzird rūgto patiesību, nekā saldus melus.

VĒZIS

Viņi ieklausīsies visā, kas tev sakāms

Vēži ir ļoti jūtīgi cilvēki un iejūtīgi klausītāji. Ja tev ir attiecību problēmas, jāizvēdina galva pēc smagas darba dienas vai jāpieņem kāds atbildīgs lēmums, Vēzis pacietīgi un uzmanīgi tevi uzklausīs.

Tev būs no ko mācīties

Vēzis ir bēdīgi slavens ar savu kaprīzumu, bet tā ir laba lieta. Vēži ir emocionāli un viņi rīkojas saskaņā ar savu prātu un ķermeni, tādēļ, ja viņi kaut ko jūt, tu to uzzināsi. Vēži ir tieši un atklāti, viņi pieņem to, kas viņiem šķiet nepieņemams.

Citām zīmēm vajadzētu mācīties būt nekritiskiem, ar Vēzi blakus neviena diena nešķitīs garlaicīga.

Viņš tevi atturēs no sliktu lēmumu pieņemšanas

Par spīti tam, ka Vēzim patīk izzināt un būt aizrautīgam, viņš ir arī neticami racionāls un apdomīgs attiecībā uz lēmumu pieņemšanu.

Vēži ir gatavi uz jebko, bet viņi novilks sarkano līniju gadījumos, kad situācija var kļūt draudīga vai atstāt tālejošas sekas nākotnē.

Ir ļoti noderīgi turēt blakus Vēzi, tādējādi var viegli izvairīties no tām briesmīgajām “man nevajadzēja to darīt” situācijām.

Viņš palīdzes atklāt tevī radošo pusi

Vislabāk viņus iekļaut ekstraverto intravertu kategorijā, Vēži ir ļoti radoši cilvēki, viņi plaukst un zeļ daloties ar saviem mākslas darbiem – raktiem, zīmējumiem, mūziku.

Vēzim ļoti patīk radoši izpausties, viņi ir gatavi arī citus iesaistīt šādās aktivitātēs.

Vēzis par tevi rūpēsies

Vairāk par jebkuru citu zodiaka zīmi, Vēži ir īpaši mīloši un gādīgi.

Nav pārsteigums, ka Vēzis ir tā zīme, kas apzīmē mātišķo gādību; Vēžiem ir izteikti mātišķie/tēvišķie instinkti un viņi ir ļoti empātiski.

Ja tev ir paveicies un esi labās attiecībās ar Vēzi, zini, ka viņš par tevi rūpēsies vairāk kā pats par sevi. Viņš ir gatavs mērot tālu ceļu, lai apmierinātu tavas emocionālās vajadzības.

Ja ielaid viņu savā sirdī, Vēzis tevi prom nelaidīs

Vēži ir ļoti sargā attiecības. Viņi nedala apkārt uzticēšanos un cenšas aizsargāt savas trauslās sirdis.

Ja Vēzis tevi ielaiž savā dzīvē, patiesāku draugu tu nespēsi atrast.

Uzticams, rūpju pilns, atbildīgs un neticami pozitīvais Vēzis attiecībām atdos sevi visu un būs līdzās vienmēr.

LAUVA

Lauva ir stūrgalvīgs un viņam piemīt liels ego

Lai arī viņš pats teiks, ka tā ir apņēmība un augsts pašvērtējums, netiec pārliecināts par pretējo, Lauvas par sevi ir augstās domās un viņiem grūti klājas, ja jāsaka “jā” lietām, kuras viņi nevēlas darīt vai arī, ja viņiem liek mainīt ierasto kārtību.

Lauvas necieš muļķības

Lauvām ir dabas dots, neticami spējīgs muļķību detektors. Viņiem nav laika uzklausīt acīmredzamus melus. Ar šo zīmi joki ir mazi. Nemēģini nevienu vazāt aiz deguna, tā vietā vienkārši esi tāds, kāds esi.

Lauva ir draiskulīgs kā kaķis

Lauvām patīk radīt jautrību un ķircināt citus, protams, jaukā manierē. Tas viss tiek darīts garastāvokļa uzlabošanas labad, tādēļ satraukumam nav pamata. Lauva arī pats lieliski uztver humoru un ķircināšanu, tikai nepārkāp pāri līnijai. Viņa ego ir viegli aizskarams.

Viņš var būt rupjš

Lauvam nav laika , ko veltīt vārguļiem un gļēvuļiem. Šai zīmei tīk spēcīgi un asprātīgi indivīdi. Viņi paši ir jautri, sociāli aktīvi un vēlas sev līdzas kādu, kas viņiem liktu pastāvīgi pievērst uzmanību un būtu gatavs uz visu ko.

Lauvai vajadzīgs laiks sev

It īpaši sievietēm Lauvām nepieciešams laiks, ko pavadīt ar sevi. Viņas vēlas vīrieti, bet viņām vajadzīgs partneris, kurš spēs dot arī pietiekoši daudz brīvības, lai viņas spētu būt laimīgas.

JAUNAVA

Jaunavas ir jūtīgas

Attiecībā pret Jaunavas jūtām jābūt ļoti uzmanīgam. Viņas vēlas tikt uzklausītas. Viņas vēlas, lai citi jūt viņu emocijas. Viņām nepieciešams novadīt savas jūtas citā gultnē, citādi tās var kļūt eksplozīvas.

Esi tiešs!

Labāk domā, ko saki un saki to, ko domā. Jaunavas nespēlē spēlītes. Viņas neapslāpē savas emocijas . Viņas vēlas redzēt atklātu komunikāciju.

Viņām patīk kārtība

Kārība un tīrība, tas ir ļoti svarīgi. Tev tas noteikti jāsaprot un jāpieņem. Ja tu visur izmētāsi savas mantas, Jaunavai ar tevi neklāsies viegli. Tu vari neievērot Jaunavas neticami augstos tīrības standartus, bet mēģini būt kārtīgāks. Jaunava novērtēs tavus centienus.

Palutini viņu!

Jaunavas zina, kā sevi palutināt – viņas vienmēr vēlas parūpēties arī par citiem cilvēkiem. Pārliecinies, ka Jaunava saņem atpakaļ tik pat daudz, cik iegulda.

Jaunavas ir intuitīvas

Tev vienmēr jābūt atklātam. Viņas pa gabalu sajūt muļķības un melus. Ja būsi atklāts, Jaunava tev blakus jutīsies patiesi labi. Dažkārt Jaunavas var būt pārlieku intuitīvas, sajūtot briesmas pa ļoti lielu gabalu.

Šī zīme smagi strādā

Jaunavas lepojas par savu darbu vairāk kā par ko citu. Ko sēsi , to pļausi – tāda ir Jaunavas devīze. Visu profesionālo Jaunavas uztver ļoti nopietni un viņas necieš cilvēkus, kuri neiegulda savu laiku un darbu, lai paveiktu to, kas nepieciešams.

Jaunavām nepieciešama zināma brīvība

Dažkārt Jaunavas ir ļoti intravertas būtnes, tādēļ, ja nu viņām svarīgi pabūt vienatnē, ļauj viņām to darīt. Kad Jaunava būs gatava izlīst no savas čaulas, esi gatavs labi pavadīt laiku.

Jaunavas ir radošas un mēdz būt paškritiskas

Ja esi Jaunavas kvēlākais pielūdzējs, tad zini, ka viņai nepieciešams milzīgs atbalsts augsto standartu dēļ

SVARI

Svari uztur mieru un līdzsvaru

Svariem nepatīk konflikti. Viss, ko šī zīme patiesi vēlas ir miers. Svari darīs jebko, lai darītu cilvēkus laimīgus, veselus un smaidošus. No konfliktiem ne vienmēr izdodas izvairīties, bet, ja tie notiek, Svari dara visu iespējamo, lai racionāli tos atrisinātu.

Svari var būt neizlēmīgi

Vienalga, vai tās ir lielas vai mazas, Svariem patīk apdomāt katra pieņemamā lēmuma detaļas. Tas citiem var saistīties ar neizlēmību. Tomēr, tiklīdz Svari ir izlēmuši, viņi ideāli atstrādā pieņemto lēmumu līdz tā izpildes beigām.

Šī zīme ir mazliet dīvaina

Dažkārt satiekot Svarus, šķiet, ka viņu galvā valda haoss. Viņi ir nedaudz ekscentriski un dīvaini, bet neļauj šiem iemesliem traucēt attiecībām. Viņu dīvainums bagātinās tavu dzīvi.

Svari ir tendēti vienmēr sniegt pozitīvu atbildi

Šī iemesla dēļ Svariem patīk partneris, kas piesegs viņu aizmuguri un būs gatavs kļūt par sātana advokātu. Dažkārt grūtības pateikt “nē” Svariem sagādā nu dien lielas galvassāpes.

Svarus biedē nodošanās attiecībām

Svariem ir bail, ka viņi kaut ko palaidīs garām. Tas nozīmē, ka viņiem ir grūti pilnībā nodoties attiecībām. Vai pilnībā uzticētos mīļotajam cilvēkam un sagatavotos ģimenes dzīvei viņiem nepieciešams laiks.

Svari mīl šīs pasaules skaistumu

Svari pēc rīta ziņu izlasīšanas nelūkojas uz pasauli ar negatīvismu. Viņi spēj it visā saskatīt skaisto. Šai zīmei riebjas saskarties ar pārlieku lielu negatīvismu un viņa to vienkārši nepacieš. Saskati pasaulīgo skaistumu kopā ar Svariem.

SKORPIONS

Skorpions ir kaislīgs

Skorpions ir kaislīgs mīlnieks. Tu nekad nebūsi lasījis/-usi tādu noveli, kas pārspētu attiecības ar Skorpionu. Uzskati sevi par laimīgu, ja pazīsti šo horoskopa zīmi.

Viņam patīk mistika

Skorpioniem patīk izmantot iztēli. Viņi ir ļoti zinātkāri un bieži vien iemācās krietni daudz ar niecīgu pavedienu vai informācijas palīdzību. Liec viņam pastrādāt.

Skorpions ir uzticams

Skorpions ir lojāla zīme, viņš nekad tevi nekrāps un neatdosies citam partnerim. Ja iegūsti viņa uzticību, tā iemantota uz mūžu.

Viņš ir ugunīgs

Skorpiona emocijas sit augstu vilni. Viņiem ir nosliece uz augstām virsotnēm un zemiem kritumiem. Viņi var būt vētraini mīlnieki.

Viņiem nav vajadzīgs partneris

Ja tiki ielaists Skorpiona pasaulē, zini, ka viņš tevi vēlas. Tomēr, negaidi, ka viņš kļūs no tevis atkarīgs. Viņam tu neesi vajadzīgs/-a. Bet viņš tevi grib.

Tu nekāda gadījumā nevēlies viņu nodot

Ja nodosi Skorpionu, labāk esi gatavs pārciest elles niknumu. Skorpioni nepiedod un viņi var ļoti cietsirdīgi izrīkoties ar nodevēju. Nekādā gadījumā nešķērso Skorpiona ceļu, ja tavi nodomi ir slikti.

Tu nevari viņu kontrolēt

Tev jebkurā ziņā nevajadzētu mēģināt kontrolēt mīļoto cilvēku, bet Skorpions to nekādi neļaus darīt. Skorpioni ir neatkarīgi un darīs tieši tā, kā vēlēsies. Viņi labprāt uzklausīs tavu viedokli, bet nedomā, ka spēsi viņā domas mainīt.

STRĒLNIEKS

Viņš vienmēr tev pateiks, ko tu patiesi domā

Tā ir Strēlnieka vizītkarte. Šī zīme neatturas no komentāru sniegšanas. Strēlniekam ir svarīga brīva un atklāta komunikācija, savu domu un jūtu izteikšana mīļotajiem cilvēkiem.

Strēlnieks nevar ilgi nosēdēt mierā

Strēlnieks ir cilvēks, kurš dara vairāk nekā cilvēkam pienākas darīt. Viņš izbauda aktīvu dzīvesveidu, došanos dabā, garas pastaigas, ballītes, grāmatnīcu reidošanu – viņi ir darītāji. Esi gatavs pilnībā iesaistīties aktivitātēs.

Viņš neatturas

Visu dzīvi viņi pavada ieguldot savu enerģiju pilnā apmērā. Viņi ne no kā neatturas. Ja Strēlnieks neiegulda visus pūliņus un enerģiju, viņš nejūtas gandarīts.

Viņš ir sociāls tauriņš

Strēlnieks ir ekstraverta personība. Viņš izbauda laiku, kas pavadīts kopā ar cilvēkiem un, ja viņam uzspiež atturībnieka dzīvesveidu, Strēlnieks būs dziļi nelaimīgs un neapmierināts. Viņi ir visaktīvākie un harizmātiskākie cilvēki. Strēlnieki ir ballītes dvēseles ar dabas dotu barveža talantu.

Viņš ir brīnumaini šarmants

Strēlnieks ir valdzinošs, par to nav ne mazāko šaubu. Izmantojot savu šarmu šī horoskopa zīme var izkļūt gandrīz no visām situācijām, kādas viņiem dzīve piespēlē. Tā ir viena no viņu brīnumainākajām īpašībām.

Strēlnieks māk flirtēt

Viņš nu dien māk flirtēt. Strēlniekam patīk vilināt ikvienu. Tomēr, tiklīdz Strēlniekam ir attiecības ar kādu, viņš ir ļoti uzticams.

Viņš skatās uz dzīvi no gaišās puses

Strēlnieka dzīve nav vietas negatīvismam. Viņš ikkatrā situācijā spēj saskatīt mākonīša zelta maliņu. Ja tavs mīļotais ir Strēlnieks, tev nudien ir paveicies! Dažkārt ir svarīgi, ka viens no vecākiem smeļ spaiņiem ūdeni laukā no grimstošas laivas, bet otrs tikmēr skaidro bērniem, ka viss būs lieliski.

MEŽĀZIS

Mežāžiem ir augsti standarti

Mežāzim no dabas doti augsti standarti. Viņi ne vienmēr valkā visšvītīgākās no drēbēm un viņiem var nepiederēt jaunākā sporta mašīna, bet viņi noteikti izvēlas cilvēkus, kuri ir godīgi un patiesi. Algas apmēram nav nozīmes. Viss atkarīgs no tā, kas slēpjas cilvēka iekšienē.

Lai sasniegtu savus mērķus, viņi strādā kā zirgi

Visticamāk, ka Mežāzis ir vienīgā zodiaka zīme, kura ir gatava apprecēties ar savu darbu. Viņš ir neticami orientēts uz mērķu sasniegšanu un neniekojas ar muļķībām. Nav šaubu, ka Mežāži ir vissmagāk strādājošie cilvēki.

Viņi ir atklāti cilvēki

Mežāzis nespēlējas. Viņš negaidīs divas dienas, lai atbildētu kādam ar kuru ticies randiņā, viņš nekad nespēlēs manipulācijas spēles ar otro pusīti. Mežāzis ir atklāts un tiešs. Attiecībās viņš vēlas būt pats un to pašu sagaida arī no mīļotā cilvēka.

Viņiem patīk sacensties

Nejūties iebiedēts. Mežāzim patīk sāncensības gars. Protams, ka tikai un vienīgi draudzīgas sacensības ir viņa garā. Mežāzis noteikti nav tas cilvēks, kurš apzināti vēlas aizskart kāda cita jūtas. Viņš vienmēr ir jautrs. Šī zodiaka zīme vēlas pārbaudīt savas un citu robežas, kā arī iemācīties, kā viņi var būt vēl labāki.

Mežāži ir uzticami partneri

Esot attiecībās Mežāži ir pilnībā nodevušies tikai un vienīgi mīļotajam cilvēkam. Viņi augstu vērtē mīlestību un ir pašaizliedzīgi mīlnieki.

Viņi arī citas lietas uztver nopietni

Pat ja vēlēsies ar Mežāzi saglabāt draudzīgas attiecības, viņš būs uzticams draugs. Mežāzis ir tāds cilvēks, kurš jebkurā gadījumā pastāvēs par tevi.

ŪDENSVĪRS

Viņi dzīvo savā sapņu pasaulē

Ūdensvīram ir tendence dzīvot pašam savā pasaulē, viņa galva ir mākoņos. Bieži vien viņš pārlieku apdomā lietas vai vispār par daudz domā. Nesaki viņam to. Ūdensvīrs bieži vien var likties attāls, tomēr tāds nebūt nav.

Viņam nepatīk salkana romantika

Ūdensvīrs ir praktisks. Funkcionalitāte viņam ir svarīgāka par pašu formu. Viņam it nemaz nepatīk salkana romantika. Klišejiskas došanās projām un salkanas dāvanas sirsniņas formā nav viņu gaumē. Viņi vēlas patiesu romantiku. Ūdensvīram nepieciešams partneris, kas viņam palīdzes attīstīties. Paredzami mīlestības žesti netiks augstu vērtēti.

Viņi izvairās no konfliktiem

Ūdensvīram nav laika, ko veltīt konfliktiem. Viņi vēlas, lai viss būtu godīgi, bet, ja tomēr nonāk līdz strīdam viņi noteikti nebūs uz mutes krituši. Ja tev ir problēma, izklāsti to racionāli, nevis eksplozīvā manierē.

Ūdensvīri ir vienmēr mainīgi

Ūdensvīram ir svarīga personīgā attīstība, viņi sagaida, ka mīļotais cilvēks būs tādās pašās domās. Nekad nesaki, ka Ūdensvīram vajadzētu mainīties, tā tu padarīsi viņu niknu. Labāk vienkārši atbalsti viņu.

Šī zīme ir strikti neatkarīga

Ja tiecies ar Ūdensvīru, negaidi, ka viņš būs partneris, kurš sastopoties ar mazāko sīkumu skries pie tevis. Ūdensvīri ir ārkārtīgi neatkarīgi. Lai pie tā pierastu būs nepieciešams zināms laiks. Šī zīme noteikti nekur nesteidzas attiecību ziņā, tādēļ nav ieteicams kaut ko šajā ziņā uzspiest ar varu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru