Ļaujies fantāzijām un uzzini, kas pēc tam notiks…

 

1.Tu uzlādēsies – garīgi un fiziski!

Tā teikt, uzlādēsi savas iekšējās enerģijas baterijas. Pat tik vienkāršs process kā raudzīšanās uz ceļojumu bukletiem vai lasīšana var likt tev justies labi. Ja lasi par klusu, noslēpumainu salu, tā vien sāk šķist, ka tu esi uz šīs noslēpumainās salas. Tava iztēle spēj nodrošināt laimes sajūtu. Tā ir īsa aizbēgšana no ikdienas rutīnas.

2.Tu izbēgsi no briesmām un sāpēm.

Daudziem cilvēkiem, kas piedzīvojuši dažāda veida nepatīkamas emocijas, fantazēšana var būt labākais veids, kā kaut mirkli nejust nepatīkamās emocijas sevī. Fantazēšana ļauj mums izvairīties no situācijām, kas nav maināmas. Cilvēki, kas atrodas nelaimīgās attiecībās vai darbā, kas nesniedz piepildījumu, sapņošana par labāku situāciju spēj nodrošināt prieku kaut uz mirkli.

3.Tu attīstīsi savu radošumu.

Viss ir iespējams cilvēka prātā – tajā neeksistē robežas un rāmji. Kad atļauj savam prātam izpausties, tu piekļūsti jaunām, šķietami neiedomājamām idejām. Fantazēšana ir īpaši nepieciešama māksliniekiem – gleznotājiem, mūziķiem, rakstniekiem, – lai tie spētu radīt vēl nebijušu pasauli.

4.Tu iepazīsi sevi.

Tu vari būt liecinieks pats savā prātā – novērojot savu domu plūsmu, veidu, kādā tu pieņem lēmumus. Tu uzzināsi daudz ko jaunu par savu, turklāt, iespējams, motivēsi sevi jauniem izaicinājumiem un piedzīvojumiem.

5.Tu saglabāsi garīgo līdzsvaru.

Tava iztēle ir droša vieta. Tajā esi tikai tu – tajā nav vietas nevēlamiem cilvēkiem. Tu to vari izmantot kā savu privāto telpu (un tik daudzi no mums pēc tādas alkst).

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru