LAUVA- astroloģiskais portrets un saderība ar citām zīmēm

Astroloģiskais portrets

Paši Lauvas, protams, var “uzliesmot” un sarunāt kādam visādas riebeklības un rupjības, taču pēc tam noteikti palūgs piedošanu. Skatoties uz Lauvu enerģētiku, viņas ir spēcīgas, taču nestabilas. Viņas visu dienu var nogulēt gultā un skatīties televizoru, bet pēc tam skriet pa dzīvokli un kaut ko tīrīt.

Kas ir pats interesantākais- viņas var būt visnotaļ dīvainas, taču saprast viņas vienmēr ir viegli, jo viņas ļoti labi prot argumentēt savu rīcību. Lai arī viņām varbūt nav taisnība, argumenti viņām atradīsies vienmēr. Vienīgais, kas apkārtējos tracina šīs zīmes pārstāvjos- punktualitātes trūkums, jo tad, kad Jūs norunājat tikšanos 18:00, bet Lauva uz tikšanos ierodas 18:40, sakot- atvainojiet, tā vien gribas viņai iebelzt ar kaut ko smagu.

Paši sev šie cilvēki ir ideāli, taču pārēji- nožēlojami Lauvas pakaļdarinājumi. Ja Lauva redz, ka kāds cits kādā lietā ir gudrāks par viņu, Lauva nenicinās viņu, bet gan sevi, kas, savukārt, var kļūt par sākuma punktu ilgstošai depresijai.

Saderība ar citu zīmju pārstāvjiem

Mīlestības saderība ar citu zīmju pārstāvjiem Lauvām ir visnotaļ laba, bet tas ir tikai tāpēc, ka Lauvas katram dod iespēju. Iepatikties viņām var jebkurš- cilvēks ar stingriem noteikumiem, vienpatis, mūziķis vai klauns, bet visas problēmas sākas tad, kad pirmais iespaids jau ir pagaisis. Iepazīstot cilvēkus labāk, Lauva bieži vien piedzīvo vilšanos, jo viņas sirdi var iekarot tikai tāds cilvēks, kurš būs godīgs un diplomātisks, kas, savukārt, prasa arī to, lai šim cilvēkam būtu talants un humora izjūta.

Ja Jūs dzīvojat laulībā ar Lauvu, tad Jums jebkurā gadījumā nāksies kļūt par diplomātu. Šajā attiecībās Jums noteikti būs daudz jāpiekāpjas, taču Lauva “dresūrai” nepadodas, taču ar laiku Lauva kļūst kā mazs kaķēns. Pēc tam gan nav vēlams viņu aizskart, jo, ja attiecību sākumā Lauva visus aizvainojumus pārdzīvo ļoti viegli, tad pēc tam jau vairs nē- Lauva vienkārši aizies un viss.

Lauvām ir ļoti laba saderība mīlestībā ar Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem, lai gan Vērši un Jaunavas ar viņām ir saderīgas tikai dažās pozīcijās, bet Jaunava- tā ir ideālais variants priekš Lauvas. Jūs gan, iespējams, padomāsiet, ka tas ir kāds joks, taču tā nav. Jaunavas ir ļoti piemērotas laulībām- viņas nekrāps, vienmēr atzīs savas kļūdas.

Ar Uguns stihijas zīmēm Lauvas var ielaisties romānā un labi pavadīt laiku, taču laulības dzīve starp šīm zīmēm noteikti būs sarežģīta. Visnotaļ laba saderība ir divām Lauvām, taču spēcīga tā būs tikai tādā gadījumā, ja kāds no šī pāra būs gatavs piekāpties, kas ir visai maz ticams.

Ļoti slikta mīlestības saderība Lauvām ir Gaisa stihijas zīmēm. Izredzes ir vienīgi ar Svariem, jo viņi var sadzīvot gandrīz ar jebkuru, ja vien viņi netiek aizskarti.

No Ūdens stihijas zīmēm vispiemērotākā dzīvei ar Lauvas zīmē dzimušo ir Zivis, jo viņas noteikti necentīsies dalīt troni, bet gan vienkārši baudīs Lauvu skaistumu un spēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru