LAUVA: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Lauva + Auns

Viens faktors, kas norāda uz šo zīmju saderību, ir viņu abu radošās dabas. Viņi abi ir līderi, tāpēc šajās attiecībās iespējama sava veida konkurence un spriedze. Neiztiksiet bez sarunām par to, kuram ir pēdējais vārds. Īsts izaicinājums būs par galvenā lomu attiecībās, jo neviens no jums negribēs pakļauties. Gan seksuāli, gan emocionāli saderīgs pāris, bet viens otram neļaus sev kāpt uz galvas.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Lauva + Vērsis

Šīs attiecības vairāk varētu līdzināties sāncensībai, kurš būs līderis un ģimenes galva. Vērsim nepieciešams, lai viņu ciena, bet Lauvai – lai viņu apbrīno. Problēma varētu būt tāda, ka Lauva vēlas visu ātri un uzreiz, taču Vērsis negrib visu sasteigt. Kad satiekaties, nepieciešams nedaudz piebremzēt, lai kaisle tik ātri neizgaistu.

Lasi arī: Vērša mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm 

Lauva + Dvīņi

Šajās attiecībās Dvīņiem bieži vien nāksies piekāpties un izrādīt vairāk cieņas pret Lauvu. Attiecības ir gana kaislīgas, šķiet, ka pat iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Viņi viens otru spēj saprast teju no pusvārda, tāpēc ir ne tikai labi mīlnieki, bet arī draugi. Viņi ir cīnītāji, tāpēc problēmas varētu sākt rasties tad, kad katrs mēģinās izcīnīt savu vietu karjerā – šķitīs, ka ir pārāk maz laika attiecībām. Ja nu attiecības paliek garlaicīgas, tad ne Dvīņi, ne Lauva laiku velti netērē – aiziet katrs savu ceļu.

Lasi arī: Dvīņu mīlestības un saderības horoskops

Lauva + Vēzis

Vēzis var mācīties no Lauvas kļūt pašpārliecinātākam, bet Lauva no Vēža – parādīt arī savu jūtīgo un emocionālo pusi. Veiksmīgas attiecības, ja Lauva ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šīs attiecības var nest izaugsmi abām zīmēm teju katrā līmenī. Svarīgi, lai viens otram dotu telpu un laiku vientulībā, tā teikt, lai pārdomātu visu, kas notiek. Vēzis necietīs Lauvas izteikto vēlmi dominēt, tāpēc viņam būtu jāiemācās nedaudz piekāpties.

Lasi arī: Vēža mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Lauva + Lauva

Lauvas perfektā otrā pusīte ir kāds, kas ir tikpat mērķtiecīgs un pārliecināts par sevi kā viņš pats. Lauvām ir raksturīgi iedrošināt citus, tāpēc šis pāris spēs motivēt viens otru jebkurā situācijā. Viņi izturēsies viens pret otru kā karaļi pret karalienēm un necentīsies taupīt uz lietām, kas abus dara laimīgus.

Viņi var būt arī lieliski labākie draugi, jo abi atrodas uz viena viļņa. Protams, tas nenozīmē, ka viņu starpā nebūs nesaskaņu. Kad abi Lauvas var būt uzmanības centrā, tad var būt arī labākie draugi, bet tad, kad šāds gods tiek tikai vienam, var sākties problēmas.

Lauva + Jaunava

Jaunava vairāk koncentrējas uz saviem darbiem un panākumiem, izvēloties mazliet klusāku vidi, turpretim Lauva dod priekšroku uzmanībai, nereti arī uztraucas par apkārtējo cilvēku domām.

Jaunavu var nogurdināt Lauvas vēlme pēc atzinības un paslavēšanas. Jaunava ir ļoti izpalīdzīgs cilvēks, Lauva ar laiku to var sākt izmantot savā labā.

Gultā Jaunava būs sajūsmā par Lauvas kaisli, taču Lauva nejutīs to pašu, jo viņam Jaunava liekas pārāk pareizs un piedienīgs.

Lauva + Svari

Viņiem ir daudz kopīgā – abi ir komunikabli, mīl sabiedrību, dalīties ar savām domām un viedokli. Šo Zodiaka zīmju savienība var nozīmēt lielisku mīlas dzīvi.

Svari ir visai mierīgi un balansu meklējoši cilvēki, kuri, ja iespējams, neiesaistās absolūti nekādos konfliktos, taču Lauva ir citādāks – mazliet drāmas, atklātu domu izteikšana acīs un nereti arī kāds skandāls.

Par spīti tam, starp viņiem ir stipra pievilkšanās, šīs attiecības var būt veiksmīgas romantiskajā un arī profesionālajā sfērā.

Lauva + Skorpions

Abi ir visai egoistiski un mērķtiecīgi, ar attīstītu gribas spēku. Skorpionu interesē mistika, viņš problēmu cenšas saskatīt tās saknē, tas Lauvu varētu mazliet biedēt, jo viņš nepievērš tik lielu uzmanību detaļām kā to dara Skorpions.

Viņi abi ir ļoti romantiski un lojāli, taču sajās attiecībās bez skandāliem neiztikt, jo, kā Lauva, tā arī Skorpions vēlēsies dominēt – kādam būs jāpiekāpjas.

Lauva + Strēlnieks

Starp šīm zīmēm veidojas ļoti kaislīgas attiecības, kurās abi pilnībā izbauda viens otra sabiedrību un mīlestību. Tāpēc viņi vienmēr spēj uzmundrināt un iepriecināt viens otru.

Šī savienība nudien ir nepārspējama – abi ir ļoti atklāti, turklāt Lauva ir tik liels retums, jo spēj paciest un izprast Strēlnieka atklāti skarbo dabu.

Lauvai patiks Strēlnieka vēlme pēc piedzīvojumiem, tas viņu iedvesmos, un padarīs attiecības vēl aizraujošākas. Tomēr, Lauvai būs jāiemācās uztvert Strēlnieka kritika maigāk, neatcērtot pretī, drīzāk ņemto to vērā kā vērtīgu padomu.

Lieliska seksuālā saderība.

Lauva + Mežāzis

Lauva ir īsts uzmanības meklētājs, toties Mežāzis ir pilnīgs pretstats. Nav noslēpums, ka Mežāzim lielas problēmas sagādā Lauvas dabas izprašana. Mežāzim bieži vien nepieciešams atbalsts, toties Lauva nereti ir egoistiski noskaņots, tāpēc viņam būs jāiemācās Mežāzi atbalstīt un iedrošināt.

Būtībā pilnīgi atšķirīgas zīmes, bet, nevar teikt, ka šī savienība ir neiespējama.

Lauva + Ūdensvīrs

Šīs ir pašpārliecinātas un patstāvīgas zīmes, kas labi apzinās savas vēlmes. Viņi apbrīno viens otru un labprāt izrāda uzmanību viens otram gan guļamistabā, gan ārpus tās. Viņi labprāt izrāda savu mīlestību uz āru un var kļūt skaļi. Viņiem tiek ieteikts neapslāpēt to, un, jo skaļāk, jo labāk.

Lauva + Zivis

Zivis pēc dabas nav egoistiski cilvēki, ne tā kā Lauva, tomēr Lauva ir pietiekami dāsns, lai tas iepriecinātu Zivis.

Lauvai varētu nepatikt Zivju pārlieku emocionālā un jūtīgā daba, bieži vien viņš nabaga Zivitņu var aizskart, pašam neapzinoties.

Jūs katrs uz notiekošo raugāties pavisam citādāk, taču jūs viens no otra daudz arī spētu iemācīties. Lauva varētu izprast Zivju jūtīgumu un nebūt tik kritisks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru