Lauvas raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, ar ko atšķiras visu trīs dekāžu Lauvas!

Ja jūs piedzimāt laikā no 24. jūlija līdz 4. augustam

Jūs esat ļoti lieli ekstraverti un ārkārtīgi laipni cilvēki. Jums patīk būt mīlētiem, patīk, ka jūs kāds pamana, bet vairāk par visu jums patīk, ka tiekat slavēti. Jūsu spilgtā un komunikablā personība slēpj pāris jūsu iekšējās bailes un nepilnības. Jums ir ļoti jūtīgs ego, kuru vienā rāvienā var aizskart citu cilvēku vārdi vai darbības, lai gan jūs nekad to ārēji neizrādīsiet. Jūs neuzticaties nekam un nevienam, tādēļ vienmēr izrādat savu neatkarību no citiem. Jūsu uzticēšanās tikai sev ir balstīta uz to, ka jūs uzskatāt – esat labākais cilvēks šī darba izpildīšanai, turklāt parasti jums ir arī taisnība. Jums ir ļoti daudz radošu talantu, kurus jūs varētu vērst sev par labu, lai izveidotu daudzsološu un ļoti veiksmīgu karjeru.

Ja jūs piedzimāt laikā no 5. augusta līdz 15. augustam

Jums patīk būt uzmanības centrā, jo tad jūs varat izrādīt savas lieliskās prāta spējas un tik pat lielisko humora izjūtu. Jūs būtu lielisks izklaides jomas darbinieks. Visa pasaule jums ir kā viena liela skatuve, uz kuras jūsu uzstāšanās pavada nerimstoši aplausi. Jūs varat palūkoties uz dzīves drūmo pusi un atrast pozitīvu it visā un jebkurā cilvēkā. Jūsu optimisms citiem reizēm šķiet neticams. Jums patīk mācīties jauna, tādēļ vienmēr atradīsieties uz jaunu zināšanu un pieredzes ceļa.  Jūs burtiski alkstat pēc zināšanām, kas ļauj jums pēcāk tās izrādīt citiem. Ļoti daudzi cilvēki jūs apbrīno un ir iedvesmojušies no jums. Šķiet, ka esat ļoti laimīgs cilvēks, kas atrodas īstajā vietā, īstajā laikā, lai savāktu visus dzīves sniegtos piedāvājumus.

Ja jūs piedzimāt laikā no 16. augusta līdz 23. augustam

Jūs esat ļoti ambiciozi un neatlaidīgi tiecaties sasniegt sevis uzstādītos mērķus. Par laimi, jums piemīt dinamiska enerģija, kas ļauj jūsu ambīcijām materializēties. Ja jūs kaut ko vēlaties, tad esat neapturami. Jūs esat ietiepīgi un noteikti nepiekāpsieties, ja zināt vai ticat, ka jums ir taisnība. Ņemot vērā to, ka šādi uzskati jūsos valda diezgan bieži, jūs arī diezgan bieži esat pat ļoti ietiepīgi. Jūs esat patiesi un godīgi, tādēļ sagaidāt no citiem cilvēkiem tieši to pašu. Jūs nebaidāties no tā, ka cilvēki redzēs jūsu jūtas vai emocijas, turklāt varat būt brutāli patiesi un ļoti kritiski pret apkārtējiem. Reizēm jūsu vēlme teiktu visu, kā ir spēj nodarīt cilvēkiem arī pāri.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru