Lieliskas ziņas 3 zodiaka zīmēm, jo tām no 10. – 16. decembrim veiksies mīlestībā – kuras tās ir?

Noskaidro, kurām 3 zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā! Varbūt tieši tava zīme ir šajā sarakstā?

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

DVĪŅI

Ritot šai nedēļai, tu ar savu mīļoto cilvēku pamazām satuvināsies, turklāt tas nenotiks piespiesti, bet gan ļoti brīvi un dabiski. Tā vien liekas, ka aukstais laiks aiz loga nemaz netraucē jūsu sirdīm kļūt siltām, vairojot prieku un labestību. Šī Dvīņiem ir otrā Valentīna dienas nedēļa, kad sarūpēt mīļotajam cilvēkam kādu īpašu dāvanu vai pārsteigumu. Nebaidies ieviest kaut ko jaunu!

Brīvajiem Dvīņiem šī visnotaļ būs interesanta nedēļa, tomēr par tās romantiku gan varētu pastrīdēties, jo viss ir atkarīgs tieši no tevis! Veic prātīgus lēmumus!

SKORPIONS

Šī ir lieliska nedēļa, lai beidzot saņemtos un uzaicinātu savu simpātiju uz satikšanos. Ja iepriekš neesi bijis pietiekami drosmīgs, tad tagad, pateicoties planētu novietojumam, tu varētu izjust iedvesmu un vēlmi uzrakstīt kādam, kuram baidījies rakstīt. Viss izdosies! Mazāk uztraucies!

Attiecībās esošajiem Skorpioniem izdosies atrisināt kādu no pagājušās nedēļas konfliktiem, un kārtīgi izrunāties. Kaut arī tu nevari tik saukts par vainīgu, nākamreiz izvēlies vārdus piesardzīgāk!

STRĒLNIEKS

Šis nav tas laiks, kad sēdēt mājās – ne brīvajiem, ne arī attiecībās esošajiem.

Šonedēļ ar savu sirdsāķīti noteikti kaut kur dodieties. Nav svarīgi kur, bet galvenais ir nesēdēt mājās. Brīvajiem Strēlniekiem ieteicams apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu, kurā būs iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Kaut arī neviens var nenolaupīt tavu sirdi, tu tik un tā labi izklaidēsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru