Mīlestības horoskops no 10. līdz 16. decembrim – pakavējies atmiņās

 

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Iespējams, tev būs jānonāk pretrunās ar sevi un jāpārkāpj barjeras, lai pavadītu kaislībām pilnu naktis.  Šoreiz būs jārunā par kaut ko ļoti nopietnu, lai pavērtu durvis uz ļoti romantisku randiņu sveču gaismā.

Vērsis

Lai arī šķiet, ka mīļotais cilvēks tevi ignorē, tas noteikti nav apzināti. Lai arī šķiet, ka šis cilvēks pievērš pastiprinātu uzmanību kādam citam, tā tomēr nav. Neesi pārliecināts? Drīz tāds būsi, jo tevi gaida liels pārsteigums. Tu sapratīsi, ka patiesībā šim cilvēkam neesi vienaldzīgs.

Dvīņi

Planētu izvietojums satuvinās tevi un mīļoto. Lēnām, bet pārliecinoši! Tu dod priekšroku šādam tempam, nevis lietu sasteigšanai. Tas tev dod pārliecību un garantijas. Beidzot tavas vēlmes tiks piepildītas.

Vēzis

Ienākot praktiskuma un piezemētības elementam attiecībās, cilvēki vairs nevēlēsies klausīties tavos solījumos. Visi, kas ar tevi saistīsies gaidīs to, ka vienmēr spēsi turēt savu vārdu. Pārliecinies, ka tu to tik tiešām spēj.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru