Lietas, kuras sapratīs tikai Auni

Daži cilvēki pirms kaut ko dara, visu apdomā. Tu neesi viens no viņiem. Kad cilvēki tev jautā, kādēļ tu kaut ko tādu izdarīji, vienīgais ko vari darīt ir neziņā uzraut plecus.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par sievieti – Aunu

Pat tad, ja ir pulksten 3.00 no rīta un tu guli, tu acumirklī būsi gatavs ballēties. Ja ir kāda ballīte, tu tajā noteikti ieradīsies. Pat tad, ja uz to jābrauc vairākas stundas un ir nakts vidus. Dzīvojam, taču, tikai vienreiz!

Tu itin visu pamēģināsi vismaz vienu reizi. Kārtis uz izģērbšanos? Kādēļ gan ne? Satikšanās ar pieciem puišiem vienlaicīgi? Nieks vien ir, galvenais grafiku sastādīt!

Lasi arī: 5 lietas, kuras sapratīs tikai Vērsis

Attiecībās tu neesi īpaši izvēlīgs. Tu droši vien satiksies ar ikvienu, jo tev svarīga ir pieredze. Tomēr, kas attiecas uz ilgstošām attiecībām, tu pacelsi latiņu tik augstu, ka gandrīz neviens neatbildīs taviem kritērijiem.

Tu nespēj ilgstoši uzklausīt kāda cilvēka stāstījumu, tev vienkārši kļūst garlaicīgi. Pacietība un ieklausīšanās tev ir patiess izaicinājums.

Lasi arī: 4 lietas, kuras sapratīs tikai Dvīņi

Citi tevi uzskata par egocentrisku un prasīgu, tomēr tavi nodomi vienmēr ir nesavtīgi. Ir grūti saredzēt kaut ko vairāk zem tavas izaicinošās ārienes un izlēcieniem. Ieskatoties dziļāk, tu esi īsts mīļumiņš, kas katram gadījumam aptinies ar dzeloņdrātīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru