Lūk, ar ko visbiežāk saslimst katras zodiaka zīmes pārstāvji

Auns – gremošanas traucējumi

Ņemot vērā to, cik impulsīva ir šī zodiaka zīme, pastāv liela iespējamība, ka Auns saskarsies ar vēdera darbības traucējumiem. Vienalga, vai tos izraisa pārmērīga alkohola lietošana, saindēšanās ar ēdienu vai arī nesavienojamu ēdienu apēšana. Aunam nākas saskarties ar regulārām vēdergraizēm.

Vērsis – aptaukošanās

Vērsis ir zīme, kurai ir maz enerģijas, kā arī viņš mīl pārpilnību un luksus klases lietas. Vērsis bieži vien pārēdas un pēc tam nenodzen liekās kalorijas. Vienalga, vai apēsts smeķīgs cūkgaļas cepetis vai papildus kūkas gabaliņš, skaidrs ir viens – Vērsim patīk ieturēt kārtīgu maltīti. Tas noved pie pieņemšanās svarā un dusmu plūdiem ieraugot svaru rādījumus.

Dvīņi – stress

Šī hipsterīgā zodiaka zīme pati rada sev nevajadzīgu stresu, jo nereti par daudz sagaida. Stress, kas rodas no vēlmes visiem patikt un visu zināt var pārņemt Dvīņus un novest pie emocionālas un garīgas noslēgšanās, līdz Dvīņi paši atkal nolems iznest gaismā savu harizmātisko un zinošo personību.

Vēzis – muguras sāpes

Kā darītājs un retāk kā runātājs, Vēzis, visticamāk, cilājot smagumus, savainos muguru. Vēzis nelūdz palīdzību un nevēlas tikt uzskatīts par vārguli, tādēļ viņš muguras sāpes tikai pasliktinās, turpinot cīnīties vienatnē.

Lauva – galvassāpes

Vadības uzņemšanās izraisa galvassāpes. Lauva vienmēr kaut ko plāno un uzņemas atbildību, arī tad, ja var to nedarīt. Tāpat viņi reti kad palēnina tempu, lai parūpētos paši par sevi. Tādēļ Lauvas prāts šad un tad sāp no pārpūles.

Jaunava – panika, nemiers

Lai arī Jaunavas kritiskais prāts lieti noder karjerā, kas saistīta ar pētījumiem un analīzi, viņas pārlieku apdomā katru savas dzīves sīkumu. Vienalga, vai tas būtu saistīts ar kādas problēmsituācijas risināšanu vai to, kā citi uztvēruši viņas rīcību, Jaunava vienmēr iedomājas ļaunāko scenāriju. Tas noved pie nolīšanas truša alā un kropļojošām šaubām par sevi.

Svari – bezmiegs

Svari uz saviem pleciem nes pasaules smagumu. Viņi par katru cenu vēlas pieņemt pareizo lēmumu, lai atspoguļotu savu dziļo morāli un vēlmi pēc taisnīguma. Tas var novest pie negulētam naktīm, kas pavadītas apsverot katru savas dzīves sīkumu, meklējot labākas alternatīvas pieņemtajiem lēmumiem. Tas nozīmē, ka Svari nākamajā rītā jutīsies vēl sliktāk.

Skorpions – niknums

Nav nekāds noslēpums, ka Skorpionam ir asa mēle, kā arī viņus nereti piemeklē dusmu uzplūdi. Viņu niknums sakņojas ātri pieņemtos spriedumos un te nemaz nepalīdz vieglā aizkaitināmība. Kad viss iet greizi, daudz nevajag, lai Skorpions sāktu trakot.

Strēlnieks – infekcijas slimības

Strēlnieks ir brīvais gars un piedzīvojumus mīloša personība, visticamāk, ka šī zīme saķers vīrusu slimības ārzemju ceļojumos. Vienalga, vai tas būtu kāds ūdenī mītošs parazīts vai arī ādas infekcija, kas iegūta pieskaroties savvaļas dzīvniekiem, Strēlniekam būs plaša pieredze ar infekcijas slimībām.

Mežāzis – atkarība

Ja kāds strādā tik cītīgi kā Mežāzis, tad viņam noteikti dienas beigās nepieciešams kaut kas atslābinošs. Vienalga, vai tas būtu neveselīgs ēdiens, dzērieni, varbūt pat alkohols vai narkotikas, Mežāzim ir tendence krist atkarībās. Ja šīs zīmes pārstāvis neiemācīsies veselīgi atpūsties un atbrīvoties no stresa, viņš riskē kļūt atkarīgs no ķīmiskām vielām, kas kaitē ķermenim un prātam.

Ūdensvīrs – atmiņas zudums

Sapņainais Ūdensvīrs dzīvo savas iztēles auglī, ka svar novest pie garīgām saslimšanām dzīves vēlākos posmos. Šī zīme nav īpaši pašdisciplinēta, tādēļ Ūdensvīrs nenodosies garīgiem vingrinājumiem, kuri padarītu viņa prātu asu. Tas noved pie aizmāršības un neskaidras domāšanas novecojot.

Zivis – depresija

Šī zīme noteikti zina kā būt jūtīgam. Tieši tādēļ Zivīm ir liela iespējamība sirgt ar depresiju, viņas emocijas uztver daudz tiešāk. Rīcība, kas citas zīmes sāpina uz brīdi, Zivis var iedragāt uz visnotaļ ilgu laiku. Zivīm atklāti un godīgi jāpauž savas jūtas, ka arī jāmeklē profesionāla palīdzība, ja viņas nespēj pārvarēt kādu sāpīgu pieredzi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru