Lūk, ar šo zodiaka zīmi tev ir vislabākā saderība gultā

Spontānais un eksperimentēt mīlošais pāris: Auns un Strēlnieks

Viņi ir īsteni piedzīvojumu meklētāji un ir gatavi nodoties mīlas rotaļām arī ārpus gultas vai pat mājas. Viņi ir neatkarīgi un patstāvīgi, tieši tāpēc gatavi atdoties kaislīgai mīlestībai, kur jūtas no otra atkarīgāki un partnerim tuvāki, un tur arī labprāt izmēģina kaut ko jaunu un nebijušu. Kā Auns, tā arī Strēlnieks katru reizi ir gatavs ierosināt kaut ko citādāku.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderības tabula – ar kuru tev ir vislabākā saderība?

Stiprais un nešķiramais pāris: Vērsis un Jaunava

Viņu gultas dzīve nudien nav ikdienišķa, nereti kaislības sit tik augstu vilni, ka viņu mīlēšanās nav iedomājama tad, kad kāds atrodas blakus istabā. Nevis tas, ka viņiem būtu neērti, vienkārši sekss mēdz būt tik mežonīgs un labs, ka būtu grūti tikt sveikā nepamanītiem un nedzirdētiem. Vērsis ātri vien spēj saprast, ko vēlas Jaunava un dara visu, lai viņš gūtu maksimāli lielu baudu. Arī Jaunava ir gatava atvērties un parādīt savu mežonīgi kaislīgo pusi.

Mistiskais un noslēpumainais pāris: Dvīņi un Ūdensvīrs

Kad Ūdensvīrs vairāk tiecas pēc eksperimentiem gultā, Dvīņi vienkārši priecājas par šādu tuvību un laika pavadīšanu kopā kā tādu. Šajās attiecībās nepieciešama biežāka komunikācija par to, kas otram patīk vai nepatīk. Ieteikt dažādas idejas par to, ko vēl varētu pamēģināt, gatavi ir tikai tad, kad viens pie otra jau ir pieraduši.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: Erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā katrai Zodiaka zīmei

Uzticīgākais pāris: Vēzis un Zivis

Abas, esot ūdens zīmes, ir ne tikai izteikti saderīgas ikdienā, bet arī gultā, jo viens otru pilnībā izjūt ar sirdi un dvēseli. Viņu starpā robežas neeksistē, tāpēc dažādas pozas tiek pamēģinātas katru reizi. Kaislīgi, bet tai pat laikā mīļi un maigi, tāpēc seksā mēdz būt ļoti aktīvi un dinamiski mirkļi, taču citreiz ļoti maigi un mīloši.

Romantiskākais pāris: Lauva un Svari

Lauvām ir diezgan liels ego, tāpēc to nepieciešams apmierināt ar neskaitāmiem skūpstiem un glāstiem, kurus tieši Svari spēj sniegt bezgalīgā daudzumā. Šī ir lieliska saderība, jo Lauvai patīk būt dominējošai un justies teju pielūgtai, turklāt Svariem svarīgi ir izjust otra cilvēka klātbūtni un rūpes. Turklāt, Lauvai, mīlot un novērtējot partneri, tiek nostiprināts viņa ego. Šajās attiecībās ir daudz kaislību un romantikas.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderība mīlestībā – atrodi savu ideālo partneri

Ekscentriskais pāris: Skorpions un Mežāzis

Šie divi ikdienā var šķist visai dažādi, taču, esot kopā, viņi lieliski mijiedarbojas un pielāgojas viens otram. Kā Skorpions, tā arī Mežāzis, ir gatavs darīt visu, lai apmierinātu savu partneri. Skorpionam gultā ir daudz prasību, kuras čaklais Mežāzis ir spējīgs veikt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru